Vurderinger

Vurdering 1#

Vinneren ble jo Annabel, og premien var en vurdering. So here you go!


http://everyything.blogg.no/

Førsteinntrykk

Det første jeg ser nåt jeg kommer inn på bloggen til Annabel er at det er en jenteblogg. Hun har rosa fareger blandet med grått. Og man blir nysgjerrig på bloggen

Design

Syntes designet er utrolig søtt. Liker fargene som er satt sammen, alt passer perfekt. Det eneste jeg savner er profilbilde. Liker også veldig godt den lille boksen der det står når innlegget er publisert. Utrolig kult design.

Innlegg/skrivemåte

Liker utrolig godt at hun skriver på bokmål. Dialekt kan gjøre blogger mer rotete, men som sagt: Annabel blogger på bokmål. Hun har alltid bilder med i teksten, og skriver ikke usammenhengede og rotete. Hun har også god kvalitet på bildene, og hun har noen gang med videoer. Liker også at hun har mye bilder av seg selv, det gjør så man føler at man kjenner henne bedre!

Sammensatt

Sammensatt er bloggen utrolig bra. Hun skriver ikke bare om hverdagen sin, men legger ut videoer og har mange bilder. Liker designet også. Men savner et bilde av Annabel der profilbildet skal være. Kan bare si at det er verd turen innom bloggen hennes og at hun skriver bra!

Terningkast

Kan ikke finne noe stort å trekke deg ned for, så derfor får du terningkast 5 hos meg!