Vinter

Nyttårscrossen

Hei! Søndag var det nyttårscross her i Alta, og lillebror kjørte. Kjempemorsomt dag på banen, og endelig er sesongen igang. Fikk tatt en del bilder, men ble ikke veldig fornøyd. For jeg har ikke favorittlinsa mi mer, må virkelig få kjøpt den igjen snart!+ at det var mørkt pga mørketiden her. Men bilder ble det i allefall. Hele uka har gått til skolearbeid, er skikkelig tungt å gå 3.året realfag. Jeg sovner jo før hodet treffer puta hver eneste natt, så gleder meg til helga. Har bare jobb på Lørdag, og resten av helga skal jeg på fjellet, for nå har det stormet og snedd her i Alta hele uka. Så nå er forholdene på fjellet utrolig flotte. Gleder meg! 

Crosstrening

Hei!Når dette innlegget blir publisert, så er jeg sikkert ute å kjører med folk, hurra for forhåndsskrevet innlegg. I dag har det vært crosstrening, og selvsagt har jeg stilt opp med kameraet. Syntes det går bedre og bedre med å ta bilder i fart. Hva syntes du om bildene? 

crosstrening

Hei! I går var det crosstrening i Mathisdalen, hjemme hos oss. Pappa har lagd bane på et av jordene våre, så da blir det en del trening på folket. Var samlet et lite gjeng der i går, var morsomt å få begynt å ta bilder med cross igjen. Er lenge siden, ikke siden April, da det siste løpet med skutercross gikk. Men siden det er blirr så mye sne, så tidlig så blir det tidlig sesongstart. 


Hva syntes du om bildene? 

Solcrossen 2012 (bilder)

Siden jeg visste dere video fra crossen i går, så tnekte jeg at jeg kunne legge ut bilder nå. Lillebroren min er nummer 114, og på bildene er det flest fra Alta SSF, men også noen fra andre plasser. Hva syntes du om bildene ? 

Neglebitten 2012

Nå er årets neglebitt over for denne gang. Løpet gikk av stabelen i går i Kauto. Kan ikke si det var det perfekte vær med vind og snevær. Men vi overlevde, og jeg fikk noen gode bilder. Neste løp er 9.mars i Alta, borealiscrossen. Og 10. og 11.mars er det i Tana. Gleder meg! Lillebroren min kjører #114, men er også bilder av andre her. Hva syntes du om bildene? 

Winter wonderland//Canon EOS 1000D

Let it snow

Hei! Her i Alta er det full snøstorm, og jeg elsker det♥ Bussen var forsinket til skolen i morgest, trailere står fast overalt, man hører lyden av skuter her i Mathisdalen og jeg er bare i lykkerus. Da jeg kom hjem fra trening i dag så tok jeg på meg skuterklærne, gikk ut og startet nyskuteren. Deilig med en ny phazer som ble hentet i går kveld/natt. Har dere fått sne enda? 

Life is like riding å bicycle...


Har jeg sagt hvor mye jeg gleder meg til vinteren? 

Kautokeino

Vært i Kautokeino et par dager nå. Har vært utrolig koselig, møtt masse herlige mennesker. Skal kanskje opp dit igjen på onsdag eller torsdag. Var utrolig fint vær der(sol og blå himmel), kom tilbake til Alta for en stund siden (snevær og overskyet), skikkelig nedtur. Derfor satser jeg på Kautokeino snart igjen. 

Fint vær, ikke sant? 

FOTO; Nordhusgaard [wintertime]

Nordhusgaard er mitt hjem, her har jeg vokst opp, tilbragt barndommen. Bor fortsatt der, har så mange gode minner herfra. 


Hva syntes du?

FOTO; Iskrystaller

Da jeg kom hjem i sted gikk jeg forbi badet vårt, og da oppdaget jeg de små søte iskrystallene. Måtte bare fotografere dem, det som skjer det skjer.
//Canon EOS 1000D.

Skal foresten trekke ukas blogg senere, vil du bli ukas blogg? Trykk HER for å melde deg på. 

Hva syntes du om bildene?

Winter wonderland

Det er så utrolig deilig å være tilbake til bloggingen igjen. Grunnen til at jeg ikke har fått blogget er at enten har jeg ikke klart å få logget meg inn, eller så har jeg ikke fått til å legge ut bilder. Å hva er vell en fotoblogg uten foto? Noen som har hatt det samme problemet? Men nå håper jeg alt fungerer, for jeg har så mye å blogge om. 

I går var jeg og lillebror ute, vi tok noen bilder. Syntes lyset ute var så utrolig fint så jeg tok noen bilder, resultat ble ganske fint. Ingen av bildene er redigert, jeg har tatt de fleste bildene, men bildene der jeg er med har lillebror tatt. //Canon EOS 1000D

Hva syntes du om bildene?

Foto; Søndag i solen
♥♥♥

Hva syntes du om bildene?

My paradise on earth

Mitt favorittsted på jorden er Ongajvari. Ongajavri er en halvtime med skuter fra mitt hjem, og fire timers gåtur. Er der utrolig mye om vinteren, kjører skuter dit. Er der utrolig mye om sommeren, går dit. Elsker plassen. Ingen nettdekning, ingen mobildekning, ingen elektrisitet. Tok noen bilder på Torsdag, da jeg og Marie kjørte dit opp.


Er det rart jeg elsker plassen?

Borealis vinterfestival

I går var åpningen for borealis vinterfestival her i Alta. Borealis vinterfestival er en festival her i Alta, og da skjer det mye. Konserter, utstillinger, aktiviteter, mattelt å kanskje det som er mest kjent: Finnmarksløpet. Åpningen i går bestod av: Skuespill, Stallo, representere deltakerne til Finnmarksløpet og min klasse+ et par andre klasser sendte opp heliumsballonger. Det var utrolig fint. Fikk ikke tatt så utrolig mange bilder, men noen ble det.

Vil du se bilder av stalloen så trykker du HER!

Childhood

Denne helga har vært helt fantastisk. Har vært sammen med familien min hele helga, lenge siden det har vært en rolig helg hjemme. I dag var jeg, lillebror og hunden vår Boss ute i sneen, det var akkurat som å være tilbake da jeg var 10 år. Skikkelig koselig. Pappa knipset noen bilder av oss da vi var ute, gjennom vinduet med mitt kamera.
Var litt vind i dag også. Men tror været blir bedre snart, håper i allefall det blir litt sol snart. Elsker jo sneen!

Hvordan er været hos deg?

Linker til en fotoblogg, trykk her

Love the air

Bilder fra helga.


Tatt av meg //Canon EOS 1000D

Icy roses

Isroser fra ishotellet, tatt på Søndag.  

Canon EOS 1000D

Ishotellet

Har vært barnevakt i helga på Rica hotell her i Alta. Deilig å bo på hotell, i sin egen by. Første gang det skjer. I dag var alle foreldrene, barna,Marie og meg på ishotellet her i Alta. Koselig, spiste også lunsj der, alle sammen.

Bilder fra ishotellet:


Selve ishotellet. å langt var det+ litt til
De har også en bryllupsuit der, man kan faktisk gifte seg der også. Du ser alteret/kirken på de bildene der oppe. Jeg vil gifte meg der, se da!//Canon EOS 1000D

Hva syntes du om bildene?

Snestorm

Det har vært snestorm i Alta i det siste. SÅ det har ikke blitt tatt så sinnsykt mange bilder. Men har jo selvagt tatt noen. Er ikke helt i blogghumør for tiden. Men blir vell kanskje bedre i helga når jeg har tid? Her er noen bilder fra de siste dagene i allefall!

Bildene jeg fikk til å laste opp, ble fornøyd med huskebildene.

Skuterbilder

Er det noe jeg elsker så er det fart og spenning. Om vinteren kjører jeg skuter og det er noe jeg virkelig brenner for. Elsker skuterlukten, vinden i ansiktet og farten, ikke minst farten. Familien min er en motorfamilie, noe jeg elsker. Det går nesten ikke en dag uten skuter om vinteren. Uansett vær! I går tok jeg noen bilder av skuteren til meg og lillebror. Og de tenkte jeg å dele med bloggen. Hva syntes du?
Som dere ser er jeg den som rød skuter, og lillebror har svart.

Uvær

Er utrolig nydelig uansett vær! Enige?