video

Solcrossen 2012 (video)

Da var solcrossen 2012 over. Den fant sted i Nordreisa, og lillebror kjørte der. Det er han som kjører på filmen over, han har gopro-kamera. Som dere kanskje ser på slutten så får han seg en kraftig smell og faller av, det samme med kameraet. Det gikk bra med han, bare litt forslått. Dette er heat 2, heat 1 kommer vell ut etterhvert. Kommer bilder senere. Hva syntes du om videoen? 

Video: Dagens planer

Hva har dere gjort i dag? 

video; rare fakta om hverandre

I går var jeg, Marie og Mette på kino å så på Breaking dawn, og den var bare helt fantastisk. Marie sov hos meg i natt, så da vi kom hjem fra kinoen lagde vi en videoblogg med masse rare, flaue og teite fakta om hverandre. 

Julehjerter

Hei! Nå har jeg endelig klart å lage en videoblogg til dere, er en evighet siden sist. Denne gangen viser jeg dere hvordan man lager julehjerter. Håper dere liker den! 

Har du noen gang lagd julehjerter? 

Vlog: Årets første svømmetur

I dag(blir jo i går nå) tok jeg årets første bad sammen med Ola og Kine. Var kaldt, men utrolig deilig. Vårflommen begynner sakte men sikkert å slippe tak, og da måtte jeg bare bade. 

Har du badet i år? 

Må vi gjøre det?

Jeg, Mari og Silja skal lage må gjøre video, men vi trenger forslag.Vi håper på mange morsomme forslag, kommer til å legge ut videoen når vi har fått laget den. 


Kom med masse forslag!