Utfordringer

my bedroom

Dag 6- rommet mitt

 

Ved å trykke dere inn på videoen blir det bedre kvalitet. Rommet mitt er nyoppusset, og er snart ferdig. 

et bilde av håndskriften min

Dag 5- et bilde av håndskriften minmin favorittsang, og historien bak den

Dag 4- min favorittsang og historien bak den 

 

How to love- Lil Wayne

Denne sangen kan få meg til å gråte, le og tenke. Elsker sangen, den har alt! Hørte den første gangen for et år siden eller noe sån? Falt for den med en gang, og går aldri lei den. Den er rolig, men så har den også så fin bass. Kan sitte å høre på den i timevis uten å bli lei. Blir rett og slett lykkelig om jeg får høre den. 

Har dere hørt denne sangen før? Og liker dere den? 

syv ting om meg

Dag 1- syv ting om meg

♥ Jeg er veldig pratsom, og er nesten aldri stille. Er heller ikke så veldig sjenert, så jeg oppnår lett kontakt med andre mennesker. 

♥ Jeg begynte å interessere meg for foto da jeg fikk mitt første digitalkamera i 2008, og det tok av da jeg fikk mitt første speilreflekskamera julen 2010. Nå har jeg et Canon EOS 550D, så har jobbet meg oppover. 

♥ Jeg bor på en nedlagt bondegård, og da jeg var yngre hadde vi kyr, høns, griser, hester, katter, hund og kaniner. Nå har vi ingen dyr, og driver heller ikke med gårdsdrift, men vi bor fortsatt på gården. 

♥ Jeg har altfor mye å gjøre om dagene med jobb, skole, venner, familie, skuter, foto, russeavisa og russerevyen. Men klarer ikke være i ro altfor lenge om gangen heller, så er flott at jeg har så mye å gjøre! 

♥ Har så utrolig gode venner som jeg kunne gjort alt for. Har så og si byttet ut hele vennegjengen min de siste årene, men har noen av de gamle ennå. Er så utrolig takknemlig for at jeg har fått blitt kjent med alle disse herlige menneskene. 

♥ Jeg er veldig kresen når det kommer til mat, er så utrolig mye jeg ikke liker eller tåler. 

♥ Jeg fester generellt veldig mye, men har roet kraftig ned, og har begynt å fokusere på trening og skole. 


 

Var det noe av dette dere visste om meg? 

 

en ny vri

Hei! Har funnet ut at jeg skal prøve ut ti dagers utfordring. Har satt sammen utfordringen selv, og funnet noen eksempler på nettet. 

Dag 1- syv ting om meg

Dag 2- syv ting jeg elsker

Dag 3- syv ting jeg hater

Dag 4- min favorittsang, og historien bak den

Dag 5- et bilde av håndskriften din

Dag 6- rommet mitt

Dag 7- et fint bilde, og mine tanker om bildet

Dag 8- mobilen min

Dag 9- hva jeg føler akkurat nå

Dag 10- et bilde av meg fra i dag+ to gode ting som er skjedd de siste ti dagene. Har dere hatt en slik utfordring før? 

Expectations [99 themes challenge]


Canon EOS 550D // 18-55mm

Freedom [99 themes challenge]


Canon EOS 1000D // 50mm f/1.8

Nå skal jeg starte å ta bilder til utfordringen, den har vært på hylla en god stund. På tide å skjerpe seg. Hva syntes du om bildet? 

Ocean [99 themes challenge]


//Canon EOS 1000D             

Midnattsola i Alta er fantastisk fin, elsker den!  Tycks? 

Heart [99 themes challenge]


Foto//Canon EOS 1000 D

Elsker glasshjerter, de er så utrolig vakre! 


Light [99 themes challenge]


//Canon EOS 1000D

Tatt i går på hytta i Kautokeino, solnedgangen. 


Friends [99 themes challenge]

Marie og Marit Elise ♥


Et bilde sier mer enn tusen ord♥

Obsession [99 themes challenge]

Trenger jeg si mer? Jeg er besatt av å ta bilder, hvem er vell ikke det? Kos dere videre på denne Lørdagskvelden, det skal jeg.

Wind [99 themes challenge]


Marie Eriksen på tur med meg. Ongajavri Mars 2011, fine Marie ♥

Fotoutfordring: nittini dager

Tenkte å ta en fotoutfordring, så jeg søkte litt rundt på nettet da jeg kom over denne fotoutfordringen. Syntes den virket utrolig spennende, så jeg valgte å ta den. Denne kommer til å gå utover litt lengre tid, for jeg vil at det skal bli fine fotografier, ikke dårlige. Er ikke noen rekkefølge på hva man vil ta først, man tar den som passer deg best!

 

Heart // Love // Light // Dark // Morning // Friend // Heaven // Sweet // Drive // City // Memory // Horse // Purple // Smile // Silence // Freedom // Blood // Rainbow // Gray // Red // Pink // Rain // Cat // No // Time // Snow // Tears // Foreign // Sorrow // Happiness // Fruit // Flowers // Night // Expectations // Stars // Hold my Hand // Precious // Treasure // Eyes // Abondoned // Dream // Moonlight // Teamwork // Standing // Still // Dying // Vampire // Illusion // Family // Creation // Childhood // Stripes // Fire // Keeping a Secret // Tower // Waiting // Clumsy // Underwear // Message // Queen // Rejection // Fairytale // King // Do Not Disturb // Evil // Horror // Traps // Cigarette // Hero // Joy // No color // Obsession // Ocean // Wind // Vulnerable // Mirror // Broken Pieces // Princess // Drink // Lifell // Words // Pen and Paper // No Way Out // Cold // Spiral // Magic // Food // Pain // Ice Cream // Forever // Reality // All That I Have // Give up // Hope // Relationship // Fear // Holiday // Puzzlell // Happy // Puppy

Dette kommer til å ta en stund, men jeg kommer ikke til å angre. Elsker utfordringer! Kommer til å "krysse" vekk en for hver gang jeg tar en.