Ukas blogg

Ukas blogg #5

Mika Josefine

Annbefaler absolutt alle sammen å gå inn på denne bloggen. Mika blogger aller mest om foto, men også om andre ting. Mika har en fantastisk skrivemåte. Mika skriver så fasinerende, så gripende. Man kjenner seg igjen i innleggene. Mika kan det med å bruke ironi også, Mika har en fantastisk blogg. Trykk på bildet for å komme til Mika's blogg.

 

Leser du Mika's blogg?

Vil du bli ukas blogg?

Ukas blogg #4

Amygdala


Annbefaler alle sammen å gå inn på denne bloggen. Skikkelig fine fotografier, verdt turen innom. Denne bloggen var en av de første jeg begynte å lese av fotoblogger, og den er bare helt fantastisk.

Leser du denne bloggen?

Vil du bli ukas blogg så trykk HER.

 

Ukas blogg #3

Denne uka gjør jeg en liten vri. Trekker ut to ukas blogg, men den ene velger jeg selv uten at den bloggen er meldt på. Dette gjør jeg fordi jeg syntes denne bloggen er så fantastisk bra! Ukas blogg er Amanda Sørum, en kjempebra blogg.

Amanda blogger om alt mulig. Hun har samme kamera som meg: Canon EOS 1000D, og jeg må si en ting: Hun er en fantastisk fotograf. Elsker bildene hun tar, de er så utrolig fine. Turen innom denne bloggen er absolutt verdt.

Leser du Amanda sin blogg? Har du vært innom den før?

Vil du bli ukas blogg? Trykk HER

Ukas blogg #2

Ukas blogg er LISA KRISTENSEN. Denne bloggen oppdaget jeg for en stund siden, og jeg er blitt fast leser. Skikkeli bra blogg, oppdaterer ofte og har bilder. En fin blogg som er verdt turen innom!


Trykk på bildet eller navnet hennes for å komme til bloggen!

Vil du bli ukas blogg? Trykk HER.

Ukas blogg er:

Ida Marie


http://imposukkerspinn.blogg.no/

Bloggen hennes er fantastisk. Hun er en utrolig god blogger. Ida bor i Spania akkurat nå, men er fra Norge, nærmere Alta. Hun er goså utrolig flink å tegne og male. Dere burde virkelig ta en tur innom denne bloggen. Kan si at dere kommer til å bli fast leser med en gang, akkurat som meg.

Vil du bli ukas blogg? Legg igjen en kommentar HER!

Ukas blogg

Jeg har så utrolig lyst på noe nytt på denne bloggen min. Og derfor har jeg valgt å trekke to blogger i uka som fortjener det. Har fått innspirasjon hos andre blogger til å begynne med det. For det er så mange flinke bloggere som trenger å bli oppdaget. Jeg kommer til å linke til din blogg og fortelle hva den handler om. Dere kan melde dere på dagens blogg nede i kommentarfeltet og jeg trekker en ut allerede i kveld. Og en annen blogg senere i uka og dette kommer jeg til å fortsette med. Meld deg på nede i kommentarfelte!

Vil DU bli ukas blogg?