Tekst

Mine favorittserier

Hei! Tenkte jeg kunne annbefale dere noen serier, som jeg syntes er utrolig bra. Har sett utrolig mange serier, og elsker å oppdage nye serier. Men det er fem serier, som jeg blir ekstra glad av.

Gossip girl


Mine absolutt favorittserie! Har fulgt med siden sesong 1, og nå begynner sesong 6 i Usa i dag, så den kommer ut på nett i morgen. Har alle sesongene som er kommet ut på dvd, kan se de om og om igjen uten å bli lei! Upper East Side og Brooklyn, alt i et! 

Greys Anatomy


Greys Anatomy, også en av mine favorittserier. Elsker å leve meg inn i serien, og tro jeg er en kirurg, som disse menneskene. Serien har alt, drama, kirurgi, hot looking guys, kjærlighet og ikke minst utrolig flinke skuespillere! 

Pretty little liars


Ah, som jeg elsker denne serien. Tenåringsjenter som mister sin en av deres beste vennine. En løgn blir til flere løgner, og til slutt kommer man seg ikke ut av løgnene sine. En blanding av drama og kjærlighet. Annbefales virkelig!

The lying game


En serie jeg faktisk nylig har oppdaget. Elsker den allerede, gikk ikke lang tid før jeg hadde sett alle epsiodene som hadde kommet ut, og nå venter jeg på sesongstart i januar. To tvilllingsøstre som finner hverandre, men holder det hemmelig for resten av verden, og de bytter roller. Utrolig spennende serie! 

The walking dead


Egentlig skulle man ikke trodd at jeg kom til å like denne serien, når man ser på seriene ovenfor. Men denne serien har virkelig alt! Jeg elsker zombiefilmer, og da er jo en zombieserie virkelig noe for meg! Masse drama og gørr, men også kjærlighet. En kamp for å overleve, en dag om gangen. 

Ser du noen av disse seriene? 

Egentlig skulle dette innlegget vært publisert i går kveld, men så begynte bildeopplasteren å tulle.


Parfyme

Etter år med leting etter den perfekte parfymen har jeg endelig funnet en jeg liker og som jeg tåler. Egentlig er jeg allergisk mot parfyme, men denne er faktisk veldig god mot meg. Den luker veldig søtt, som godteri. Men den er heller ikke altfor sterk. Hver gang jeg lukter på den så tenker sukkersøt og mystikk. Aner virkelig ikke hvorfor. Men har jeg en dag jeg er litt nedfor så tar jeg på litt parfyme og setter på musikk. Det hjelper alltid! 

Parfymen jeg har er en av Britney sine parfymer, og den heter Midnight Fantasy EDP♥

Har du parfyme? Og bruker du noen gang parfyme? 


I'm uniqe...in my own wayAlle har sine måter å leve på, alle er unike, alle er verdifull♥