tanker

Hvordan ville du følt deg

Hvordan ville du følt deg om noen hakket på deg, rakket ned på deg og sa stygge ting til deg? Jeg tror ikke du ville følt deg helt bra, så tenk over det neste gang du bestemmer deg for å si noe til en person, uansett om det er kødd eller ikke kødd. Den personen kan kanskje allerede ha det tungt fra før, du trenger ikke gjøre det verre!

Tanker rundt skolen

Hei! Som kanskje mange av dere ved er jeg elev på Alta vgs, og her går jeg siste året mitt med realfag. Akkurat nå er jeg utrolig skolelei, og har egentlig bare veldig lyst å slutte. Men jeg skal ikke, for jeg har satt meg et mål om å fullføre vgs, og nå er det jo tross alt bare et halvt år igjen. For hva ellers skal jeg gjøre? Ligge å rulle i senga hele dagen lang? Neitakk. Til høsten skal jeg mest sannsynlig begynne på en lektorutdanning som skal gi med læreryrke. Mange har spurt meg hvofor jeg vil bli lærer. Svaret er egentlig at jeg ikke vet. Jeg syntes at det er viktig at det blir satset på å motivere elever, og lære de på en mer interessant måte enn bare å stå å snakke i vei, og fortelle hvor vanskelig faget er som mange lærere gjør. Kanskje jeg egentlig vil bli en god lærer, og gi elevene arbeidslyst. Ikke gjøre de så lite motivert at de vil slutte? Men i allefall så har jeg tenkt å søke meg til Tromsø, eller Trondheim, og bare håpe jeg kommer inn der!
MItt tips til dere som går på skole: Ikke dropp ut, i allefall hold ut til sommeren. Dere har allerede holdt ut til nå, så hvorfor skal dere ikke klare dere til sommeren? Dere er halvveis allerede, og det er ikke lenge igjen. Eller i verste fall bare noen dager, om det skulle vise seg at jorda går under. haha!