Summer

Husk å smile

Husk å smile, og vær takknemlig for de små øyeblikkene i livet, for det er de små øyeblikkene som skaper minnene og gledene.

 

Foto; enduro

I dag ramlet det inn noen endurogutter her, som skulle ha trening på endurobanen vi har her hjemme. Så da fikk jeg tørket av støvet på kameraet, og prøvde å ta bilder av dem. Merket at det var altfor lenge siden at jeg har tatt bilder, for teknikken satt ikke helt. Men får øvd med mye på å ta bilder framover, har ganske mange avtalte fotoshooter som skal bli holdt, og de må unna fort før høstmørket setter inn for fullt. 


Hva syntes du om bildene? 

Foto; the fog


Et fotografi tatt på fjellet, liker så godt oppbyggingen. Med fjellet som speiler seg i vannet, fisken som hopper på vannet, tåken på fjellet og generellt fargene. Hva syntes du? 

Foto; Paradise on earth

Foto; Marit EliseCanon EOS 550D // 18-55mm

Foto; Silja
Canon EOS 550D // 18-55mm

Foto; in the wood
Canon EOS 1000D // 50mm f/1.8

Hva syntes du om bildene? 

Foto: on my tractor
Mange uklare bilder, men neste runder er mye bedre. Tror jeg. 

Foto; fun in the water
Hva syntes du om bildene? 

Foto; fun in the sun

For en uke siden hadde jeg photoshoot med Mari Anna og Silja. De kledde seg, sminket seg og stilte frivillig opp. Sånt liker jeg! Bildene ble ikke superbra, men var første gang jeg hadde photoshoot med mitt nye objektiv. Alle bildene er tatt med Canon 1000D, 50mm f/1.8. Hva syntes du om bildene? 

Foto; ducks


Jeg ble ikke 100% fornøyd med bildene, den enkle grunnen var at jeg hadde tatt med meg feil objektiv ut. Men hadde jeg bare misslikt de hadde jeg ikke delt de med dere. Jeg er fortsatt syk, men våget meg til å være sosial i dag, og nå merker jeg det. Er begynt å bli utrolig dårlig igjen, men jeg fpr bare ta medisin og paracet og håpe det blir bedre. Sov bedre i natt enn jeg har gjort på lenge også. Hva syntes du om bildene? 

Foto; Red flower

Hva syntes du om fotografiene? 

Foto; ossElsker sånne små randome photoshooter som ikker er noe planlagt, man får så mange flotte ideer da. Merket akkurat nå at det var mye røde detaljer på bildene, fun! Hva syntes du om bildene? 

Risør

I går kveld etter vi hadde vært i dyreparken dro vi til Risør for å spise og gå tur på brygga i kveldssola. Er så utrolig fint der, elsker sør-norge ♥Hva syntes du om bildene? 

Tvedestrand

Hei! Jeg lever fremdeles, har kjørt fra Alta til Tvedestrand siden lørdag, kom fram i natt. Vi besøker onkelen min og familen hans. Har ikke sett søskenebarna mine som bor her på fem år, og det var superkoselig å møte alle igjen! I dag har vi slappet av, vært nede i byen en tur og handlet. Når Linni er ferdig på jobb skal vi lage taco, koselig! Tvedestrand er en liten koselig sommerby. Elsker å være her, stemningen er kjempebra her. Små trange gater, havn, små søte butikker og masse koselige mennesker! Kommer flere bilder senere i kveld, i morgen er det shopping på planen. Hva styrer du med i dag? 

//Flowerpower II
//Canon EOS 1000D 

Akkurat nå lyner og tordner det her, og det har det gjort hele natten.Og jeg har selvsagt ikke fått sove stort siden jeg hater lyn og torden. Er ikke ofte vi har det her i Finnmark. 

Hva syntes du om bildene? // Har dere ofte lyn og torden? 
//Flowerpower I
//Canon EOS 1000D

Hva syntes du om bildene? //Rainy day

//Canon EOS 1000D 

Har både vært fint vær og styrtregn med lyn og torden her i dag. Tropedag og tropenatt, kan ikke huske sist det var her. Har hppet i vannsprederen, hatt besøk og grillet i dag. Koselig dag i alle fall♥ Hva har du gjort i dag? 

Sommervarme

Ah, deilig! Nå er det 30 grader i skyggen, varm sommervind, sol og blå himmel her i Mathisdalen. Dette må være den varmeste dagen vi har hatt i år, isen smelter før man når å spise den. Har så utrolig lyst å bade senere, men får se om jeg kan fordi jeg enda er syk. Men jeg skal i allefall kose meg hele dagen, og ikke sitte inne på nett. Kos dere videre i dag. 


Sommerfugle, tok akkurat bildet ute. Første sommerfugle bilde jeg har tatt! 


Er det varm hos deg i dag? 

Winnie the pooh


Foto; thats what friends are for

Har du noen supre venner? 

Photoshoot: på bondelandet II

Her kommer resten av bildene fra i natt. Trekløveren♥
Hva syntes du om bildene? 

Photoshoot: på bondelandet I

I sted hadde jeg, Agnes og Annabel photoshoot ute på jordet og i skogen. Bildene ble ikke superbra pga objektivet mitt er ødelagt, men noen ble jeg veldig fornøyd med. //Canon 1000D// EF-S 18-55mm 


Hva syntes du om bildene? 

trekløveren samles!

Akkurat kommet inn fra en liten photoshoot med Annabel og Agnes, skal straks ut igjen å ta flere bilder. Er så utrolig koselig å være med dem igjen, trekløveren. Nå spiser vi bare litt mat og fikser oss litt mer før vi stikker ut! 


Smakebit! ♣

Hva gjør du i kveld? 


Foto; helikopter

På fredagen kom det helikopter hit til Mathisdalen, det skulle frakte hytta opp til hyttetomta. Det var utrolig stilig å se det lande på jordet vårt, og stå rett under det. Var helt sykt å stå rett under det, fult av vind i håret ♥ 
Har du opplevd noe lignende før?

FOTO; flowers

Åh, det luker så utrolig godt hjemme for tiden. Hekken begynner å blomstre, å da lukter det nydelig. Love it♥
//Canon EOS 1000D 

Har dere hekk?


Summer2011

Gleder meg til sommerferien. Hytteturer, fjellturer, sene kvelder, midnattsola, is, varme, bading, sørnorge, venner♥