Spørsmål

Spørsmålsrunde


Tenkte å ha spørsmålsrunde, er så lenge siden sist. Svarer på video når jeg syntes jeg har fått nok spørsmål. Noe du lurer på ? 

Til dere som er flinke med headere/design

Jeg får ikke satt inn headeren jeg vil i dette desinget. Jeg fikk beskjed at headeren skulle lages i 1035x586, og det har jeg gjort. Men så laster jeg opp headeren på tinypic og så legger jeg inn linken i stilsettet. Men da blir headeren headeren i feil størrelse. 


Sånn skal den være, men den blir

sånn 

Noen som kan hjelpe meg? 

Svar på spørsmål I

Del to kommer senere i kveld. Nå er jeg sliten etter en hel dag på hyttetomta med besing. Nå skal jeg pakke, for i morgen er det ferie! Hurra! 

RememberHusk å stille meg spørsmål her!

Husk å like facebook siden til bloggen min her!

Husk å smile hver eneste dag.

Gjør dere en av disse tingene, helst begge så blir jeg kjempeglad! 

Spørsmålsrunde?Er det noe du lurer på? Foto, innspirasjon, livet mitt, skolen, bloggen? Bare spør, jeg svarer op video! 

Facebook fanpage

Jeg har akkurat(merk dere, i kveld) laget meg en facebook fanpage der man kan like bloggen min. Der poster jeg innlegg, oppdaterer dere, skriver ned ønskene mine og poster fotografier. Det eneste du trenger for å glede meg er å trykker HER eller HER så liker du siden min.


Trykk på bildet for å komme til siden, thanks! 

Tanker: Innspirasjon?

Hvor får jeg innspirasjonen fra? Hvorfor blogger jeg ikke oftere? 

Innspirasjonen får jeg fra andre bloggere, weheartit, tumblr, menneskene rundt meg, facebook, artige nettsider, youtube, musikk og meg selv. Noen dager har jeg vanskelig for å finne innspirasjon, og andre dager er det utrolig enkelt. Alt avhenger egentlig av humøret, været og musikken. Ja, merkelig nok. 

Jeg blogger ikke så ofte som før, og det er vell fordi jeg har hatt mangel på innspirasjon, jeg har vært opptatt og ja rett og slett at latskapen tok tak i meg en stund. Men nå er jeg tilbake i bloggverden for fullt, har så mange ideer og tanker som jeg gjerne vil dele med dere. Syntes du at det var gode nok svar? Jeg håper dere fortsetter å lese bloggen, for det kommer flere spennende innlegg framover ! 

Header?

Jeg ser at jeg godt kunne trenge en header her på bloggen. Er det noen som vil hjelpe meg med å lage en? Dere finner bilder nedenfor som dere kan bruke, og den kan sendes til siljehanssen2010@hotmail.com. Det er frie hender, tror dere selv vet hva som er best. 
Vil du hjelpe meg?

Minner på

Om spørsmålsrunden min som du finner HER, skal svare på video i kveld. Det er nesten ikke kommet noen spørsmål, trist. Jeg svarer på spørsmål om foto, også om livet mitt så det er bare å spørre. 


Noe du lurer på?


Spørsmålsrunde?

Jeg setter i gang en spørsmålsrunde nå siden jeg ikke har tid å blogge før etter helgen. Kommer til å svare på video så det er bare å stille mange spørsmål. Lillebror har konfirmasjon så det er derfor jeg ikke har fått blogget i det siste. 


Er det noe du lurer på? Spør! 


Siste sjanse

Holder spørsmålsrunden til i morgen, du finner den HER

Trekker også ukas blogg i morgen, trykk HER


Håper jeg får inn litt flere spørsmål, har ikke fått så mange. Vil dere at jeg svarer i bilder, tekst eller video?

Blogglisten

Jeg har registrert med hos BLOGGLISTEN. Der kan folk se bloggen din, og det er forskjellige kategorier. Er du intressert i foto, så søker du foto. Er du intressert i mammabloggere, så søker du på mammabloggere. Kjempeflott spør du meg :) Registrer deg HER.

Er du medlem der?

Minner på!

For å stemme på blogg vs blogg trykk HER.

For å stille meg spørsmål i spørsmålrunden trykk HER.

For å bli ukas blogg trykk HER.

Hva gjorde du?

Hvem, hva og hvor?

Jeg tenkte jeg skulle sette i gang en spørsmålsrunde. Kommer til å holde den gående en stund så da er det bare å spørre!Et spørsmål

Jeg har et spørsmål til mine kjære lesere. Er du innom her av og til, fast leser eller første gang innom her?