Me, myself and I

Hvem er jeg?


Mitt navn er Silje Hanssen

Jeg er født 27.September 1994, noe som vil si at jeg er 18 år gammel

Jeg bor i Finnmark, Alta, Mathisdalen for å være nøyaktig.

Jeg går siste året Realfag,Studiespesialisering på Alta VGS. Noe som vil si at jeg er rødruss til våren.

 

Jeg er en positiv og sprudlende jente, som (nesten) alltid er blid. Jeg liker ikke å tenke negativt på ting, jeg prøver heller å finne det positive i ting. Jeg er utrolig nysgjerrig, og jeg er ikke særlig sjenert. Jeg elsker å le, og det går ikke en dag uten at jeg smiler og ler.

Jeg har blå/grå/grønne øyne, det varier på hvordan lyset er. Håret mitt er av fargen brunt. Jeg har hatt både lilla, rødt, blondt, svart og brunt hår, og jeg elsker å prøve ut nye frisyrer. Akkurat nå har jeg sidecut. Jeg står 161 cm over bakken. Jeg har alltid vært ganske lav ,men jeg er fornøyd.

Jeg er samisk, og jeg snakker samisk. Familien min er innlandssamer fra Kautokeino, noe jeg er stolt over. Når man tenker over det er jeg en del av urfolket i Norge, ganske morsomt å tenke på. Mamman min er fra Talvik, og der har jeg bodd et par år da jeg var yngre, før jeg begynte på skolen. Ellers har jeg bodd i Mathisdalen med min mamma, pappa og lillebror, hvor jeg enda bor. 

Jeg har en helt utrolig familie, og en herlig vennegjeng som jeg alltid kan regne med. Har en bestevennine som heter Marie, og vi holder sammen i tykt og tynt. 

Jeg har alltid vært glad i å snakke, og å lese bøker. Elsker å lese bøker, kan lese i flere timer hver dag. Jeg blir også ganske fort fasinert over serier som Gossip girl, Pretty little liars, walking death. Jeg bor i skogen, noe som er bra siden jeg er et naturmenneske. Kjører utrolig mye snøskuter, og det er min store hobby. Elsker også å fotografere og jeg fikk mitt første speilrefleks jula 2010. Er ellers ganske sosial av meg, og jeg er ikke redd for å feile. Da er det bare å prøve igjen.

Den siste tiden har jeg fokusert mye på samer. Jeg er med i NSR, og i Alta har vi nå startet Alta Samiske Ungdomsforening. I denne foreningen er jeg nestleder, og det er noe som er utrolig spennende. 

"Det er i motbakke det går oppover", og det har jeg lært meg, og "Ingenting er så galt at det ikke er godt for noe".

For å kontakte meg/følge meg:

E-post: Siljehanssen2010@gmail.com

Facebook: Silje Hanssen

Twitter: photohanssen

Instagram: Siljehanss1

 Er det noe mer du lurer på? 

Fakta om meg selv

♥ Jeg elsker iskaffe, men hater vanlig kaffe

♥ Jeg er utrolig sta, og står på mitt til det motsatte er bevisst

♥ Jeg biter negler, har prøvd å slutte lenge, men får ikke til. Utrolig stygt, hater det

♥ Jeg får plutselig en sang på hjernen som jeg kan høre flere uker før jeg blir lei og bytter

♥ Elsker hjemmelaget smoothie, lager det ofte

♥ Jeg liker ikke vann så godt, men drikker utrolig mye av det. Logisk, ikke sant?

♥ Jeg bruker ikke sminke, men liker å sminke meg, heh..

♥ Jeg virkelig elsker converse, både ekte og uekte. 

♥ Jeg elsker å lese, kan lese flere bøker på en dag. Men har perioder jeg leser mye og lite. 

♥ Jeg elsker å reise, og jeg har mange planglagte reisemål. Japan, Frankrike, Australia, New Zealand, gleder meg! Derfor vi jeg ha en godt betalt jobb, så jeg holder på med utdanning. 

♥ Jeg liker alle årstidene like godt, alle har positive sider. Vinteren er det sne, kaldt, nordlys, stjerner og skuter. Vår er det regn og smelting av sne. Sommer er det mopeder, sol, gress, grønt og bading. Høsten er det fargerikt. 

♥ Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal bli, har så lyst å utdanne meg til så utrolig mye. Vil heller ikke lukke noen muligheter, så jeg har prøvd å holde mange muligheter åpne ved å velge realfag. 

♥ Jeg er utrolig nysgjerrig, liker å vite ting. 

♥ Jeg har allergi og astma, og det er mye jeg ikke tåler. Citrus, hund, katt, gress, pollen, 

 ♥ Jeg elsker å sitte på tumblr og weheartit å se på bilder i flere timer

♥ Jeg har dilla på burn, smakte det for første gang for to uker siden, utrolig

♥ Jeg liker utrolig godt å gå på turer i skogen, fiske og lage bål. Utrolig koselig!

♥ Jeg får fort dilla på en sang, akkurat nå er det radio. Tror det blir årets sommerlåt for meg! 

Skal lage flere sånne, er utrolig morsomt å skrive opp små randome fakta om seg selv. Visste du noe av dette om meg? 

YO-messe

Er utrolig sliten nå, så skal bare blogge kjapt. Har vært på YO-messen i dag. Det er en messe i Alta, en gang i året der de stiller ut alle slags yrker. Er utrolig morsomt, møter folk du nesten aldri møter ellers. Har også vært på TenSing. Alle bildene er tatt med Canon EOS 1000D
Dette var bare noen av de 200 som ble tatt. Sier litt om hvor fotoglad jeg er. Det er forresten fullmåne i dag, nå! Ut å ta bilder!

Saved!

Ah, jeg er reddet. jeg har gått masse salver og medisin i dag og snart er det lysbehandling på meg. Can't wait! Har enda ikke fått gått ut, så derfor har jeg bare slappet av hele dagen. Har tatt noen bilder av hunden min også. Han er bare helt skjønn!


Fyr i ovnen, kakao og home and away akkurat nå!


Vil forresten ta bilder av månen i mørket. Men hvordan innstilling burde jeg bruke da? Jeg har et Canon EOS 1000D. Har prøvd nesten alt, hadde vært fint med noen tips!

Varme drikker

Får ikke tatt bilder før i morgen eller Tirsdag. Mamma har sykemeldt med fra alt som heter å være ute. Har fått så utrolig mye eksem, pga kulda. Venter bare på legetime nå. Så derfor koser jeg meg med Home and away, kakao og ostepop. Ha en fin kveld videre!

Tirsdagskvelden fra Mathisdalen

Får ikke blogget mer i dag, heller ikke så mye i morgen. Har matte heldagsprøve i morgen. Sitter å øver nå, snart sove. TenSing i morgen, can't wait. Tar kanskje med kameraet, så da får dere flere bilder !


Ingen kan si at jeg ikke øver!


Tar notater gjør jeg også. Måtte bare gi dere en liten forklaring siden det blir lite bilder og blogging i dag og i morgen! Husk å stem på blogg VS blogg. Avsluttes Torsdag og da trekker jeg ut tre nye og vurderer vinneren!

Bilder til header

Dette innlegget er ment for en som skal hjelpe meg å lage en header, det kommer til å bli slettet når hun har fått lagret bildene!


Dette var noen bilder.

Nyttårforsett?

Nyttårsforsett? Hva er egentlig dette? De fleste sier de skal bli sunnere, bli sporty, sitte mindre på datan. Selv mener jeg at noen setter for høye mål. Jeg har ingen spesifikke nyttårsforset, jeg skal bare være meg selv fullt ut. Jeg har ikke tenkt å prøve å være en jeg selv ikke er. Noen mål for 2011 har jeg jo satt meg:

-Jeg skal trene like mye som jeg gjorde i 2010, jogge og rocke! Og jeg skal være like flink å drikke så lite brus og spise så lite godteri. Jeg skal prøve å forbedre meg i mattematikk for det sliter jeg med. Jeg skal prøve å lære meg mer om kameraet mitt. Og jeg skal prøve å sitte mindre på datan, og være mer ute. Selv om jeg er mye ute, og jeg liker å være ute. Så det skal da vell ikke bli et problem?


Because I'm freaking awesome!! (ser dere det lilla i håret mitt?)

Nå skal jeg gå å legge meg, har tenkt meg tidlig opp i morgen, for å ta noen bilder. Også skal jeg lage et innlegg om dråpebilder i morgen tidlig, tok noen dråpebilder i dag.

Hvem er jeg?

Mitt navn er Silje Hanssen

Jeg er født 27.September 1994, noe som vil si at jeg er 16 år gammel

Jeg bor i Finnmark, Alta, Mathisdalen for å være nøyaktig

Jeg går 2.året Realfag,Studiespesialisering på Alta VGS

 

Jeg er en positiv og sprudlende jente, som (nesten) alltid er blid. Jeg liker ikke å tenke negativt på ting, jeg prøver heller å finne det positive i ting. Jeg er utrolig nysgjerrig, og jeg er ikke særlig sjenert. Jeg elsker å le, og det går ikke en dag uten at jeg smiler og ler.

Jeg har blå/grå/grønne øyne, det varier på hvordan lyset er. Håret mitt er egentlig brunt, men har farget det svart. Jeg har hatt både lilla, rødt, blondt og brunt hår, og jeg elsker å prøve ut nye frisyrer. Jeg står 161 cm over bakken. Jeg har alltid vært ganske lav ,men jeg er fornøyd.

Jeg er samisk, og jeg snakker samisk. Familien min er innlandssamer fra Kautokeino, noe jeg er stolt over. Når man tenker over det er jeg en del av urfolket i Norge, ganske morsomt å tenke på. Mamman min er fra Talvik, og der har jeg bodd et par år da jeg var yngre, før jeg begynte på skolen. Ellers har jeg bodd i Mathisdalen, hvor jeg enda bor.

Jeg har alltid vært glad i å snakke, og å lese bøker. Elsker å lese bøker, kan lese i flere timer hver dag. Jeg blir også ganske fort fasinert over serier som True Blood, Heroes, Lost, Gossip Girl, Home And Away og Medium. Jeg bor i skogen, noe som er bra siden jeg er et naturmenneske. Kjører utrolig mye snøskuter, og det er min store hobby. Elsker også å fotografere og jeg fikk mitt første speilrefleks jula 2010. Er ellers ganske sosial av meg, og jeg er ikke redd for å feile. Da er det bare å prøve igjen.

"Det er i motbakke det går oppover", og det har jeg lært meg, og "Ingenting er så galt at det ikke er godt for noe".

Er det noe du lurer på kan du sende meg en e-post på siljehanssen2010@hotmail.com, eller kontakte meg på facebook : Silje Hanssen.


Selvportrett

Første gang jeg prøver meg på selvportrett. Prøvde å se skremt ut. Ganske morsomt å ta bilder av se selv, prøvde ut stativet. Kamera: Canon EOS 1000D


Har ikke redigert bilde, må få et bra redigeringsprogram snarest!

Kom gjerne med tilbakemeldinger. Liker å vite hva jeg kan gjøre bedre!

Fotobloggen

Nå har jeg laget meg en ny blogg. Skal bruke min gamle blogg fortsatt, men på denne bloggen skal jeg ha om temaet foto. Fikk meg nytt kamera i julegave, og jeg elsker å ta bilder. Har et Canon EOS 1000D. Har smått begynt å ta bilder, og prøver meg enda fram.

Filen du prøvde å laste opp var av et format som ikke støttes. Velg en annen fil fra din datamaskin. Det er grunnen til ikke et bilde på første innlegg !