desember 2012

Hvordan ville du følt deg

Hvordan ville du følt deg om noen hakket på deg, rakket ned på deg og sa stygge ting til deg? Jeg tror ikke du ville følt deg helt bra, så tenk over det neste gang du bestemmer deg for å si noe til en person, uansett om det er kødd eller ikke kødd. Den personen kan kanskje allerede ha det tungt fra før, du trenger ikke gjøre det verre!

Tanker rundt skolen

Hei! Som kanskje mange av dere ved er jeg elev på Alta vgs, og her går jeg siste året mitt med realfag. Akkurat nå er jeg utrolig skolelei, og har egentlig bare veldig lyst å slutte. Men jeg skal ikke, for jeg har satt meg et mål om å fullføre vgs, og nå er det jo tross alt bare et halvt år igjen. For hva ellers skal jeg gjøre? Ligge å rulle i senga hele dagen lang? Neitakk. Til høsten skal jeg mest sannsynlig begynne på en lektorutdanning som skal gi med læreryrke. Mange har spurt meg hvofor jeg vil bli lærer. Svaret er egentlig at jeg ikke vet. Jeg syntes at det er viktig at det blir satset på å motivere elever, og lære de på en mer interessant måte enn bare å stå å snakke i vei, og fortelle hvor vanskelig faget er som mange lærere gjør. Kanskje jeg egentlig vil bli en god lærer, og gi elevene arbeidslyst. Ikke gjøre de så lite motivert at de vil slutte? Men i allefall så har jeg tenkt å søke meg til Tromsø, eller Trondheim, og bare håpe jeg kommer inn der!
MItt tips til dere som går på skole: Ikke dropp ut, i allefall hold ut til sommeren. Dere har allerede holdt ut til nå, så hvorfor skal dere ikke klare dere til sommeren? Dere er halvveis allerede, og det er ikke lenge igjen. Eller i verste fall bare noen dager, om det skulle vise seg at jorda går under. haha!

Mine tanker

Noen ganger blir jeg bare så lei av alt! Man føler ikke at noe er rett, man har det dårlig med seg selv! Hater mest av alt den følelsen. Jeg skjønner ikke hvorfor alt må være så jævla vanskelig? Jeg vil leve livet, reise, komme hjem når jeg vil, studere ferdig og ikke måtte tenke på hvordan jeg skal klare meg måned til måned. Ikke bare økonomisk, men også mentalt. Er så lei all kranglingen og all uenighetene blant mine venner/familie. Kan ikke alle bare bli enig, og ikke henge seg opp i andres privatliv? Ønsker folk å finne mest mulig negativt om en person, kan de bli privatetterforsker. Dere trenger ikke prøve å bryt en person ned. Ingen tenker på hva deres pårørende, og personene Selv har gjennomgått, og må gjennomgå for noe dere sier. Så tenk litt på det. Hadde alle brydd seg nok om sitt eget liv, ville alt med engang blitt mye bedre!

Mobilblogg: Smånisser

Hei! Fant ut at jeg skulle slenge inn et innlegg siden et par maser. Lever ennå, har bare hatt det veldig travelt. Har hatt mye å gjøre med skolearbeid, har fått meg jobb på prix, arrangert julebord, vært på fester, vært med venner og familie. I dag er det forresten temadag for russ13, og vi har juletema. Da valgte jeg å være en samiskinnspirert nisse.