desember 2011

Nyttåraften

Nå er snart 2011 over og vi går inn i året 2012 om en time. Jeg kan se tilbake på dette året med både oppturer og nedturer. Jeg skal lage et innlegg om mitt 2011 senere, men ikke i dag. I dag har jeg vært på jobb, hatt besøk av Agnes og spist en god middag med foreldrene mine, besteforeldrene mine og lillebror. Snart stikker hele familien for å se på rakettene, gleder meg! 


//Arkivbilde

Dagene løper

Har vært litt travel de siste dagene, og ikke tenkt så mye på bloggen. Har vært på overnatting, og da jeg skulle hjem dagen etter så ble jeg ringt opp av jobben og måtte dra å jobbe noen timer. Da jeg kom hjem i går var jeg utrolig sliten, vasket rommet og satt bare å så på the O.C. I dag har jeg vært på jobb, og der hadde jeg broren min på opplæring. Etter jeg kom hjem har jeg bare slappet av, sett film og prøvd den nye fjernutløseren til kameraet mitt! Elsker den allerede, skal lage et innlegg om den en annen dag, har ikke tid nå. 


Nå skal jeg snart sove, er så utrolig sliten etter en lang dag på jobb. I morgen har jeg også jobb, og dagen etter. 

romjul

Nå skal jeg straks sove, må bare si hei til dere. Dagen har gått utrolig fort. Har sett på O.C, spilt monopol og vært på besøk hos Thomas og Daniel. I morgen skal jeg ned å bytte et par ting før jeg stikker for å sove hos Kathrine. Blir koselig! Håper dere har en fin romjul, for det har nemlig jeg! 


Have fun, and be careful! 

1.juledag

I dag har jeg og familien vært å spist middag hos bestemor og bestefar. Trodde jeg skulle trille ut av huset etterpå, var så utrolig god mat. Har nesten akkurat kommet hjem fra dem, så har hoppet i dongeribuksa og fleecegenseren, deilig! Før vi dro spilte jeg monopol med familien som vi enda ikke er ferdig med. Startet i går kveld, spilte et par timer i morgest og nå ska vi snart spille mer. Skikkelig koselig med familietid! 

Kos dere resten av kvelden, det skal jeg! 

Julaften

Hadde en utrolig koselig dag i går med god mat, familie og fine gaver. Ble utrolig fornøyd med gavene i år, fikk blandt annet fjernutløser, skuterbukse og penger. Elsker julaften! I dag skal vi spise middag hos bestemor og bestefar, og resten av romjula blir det besøk, god mat og jobb. 

Hadde to forskjellige antrekk på meg i dag. Kofta i kirka og kjole hjemme. Hvordan har deres julefeiring vært? 

God jul

Nå sitter jeg godt plantet i stolen i stua. Har fått dusjet, spist julestrømpe og sett tre nøtter til askepott. Nå kjører reisen til julestjernen på tv'en. Straks skal familien spise en god lunsj, før jeg kler på meg kofta og drar til kirka. Etter kirka er nok bestemor og bestefar kommet, så da blir det nok en nydelig julemiddag på oss alle. Etter middagen slapper vi vell litt av med dessert før vi begynner med pakkene. God jul alle sammen! 


Håper dere får en utrolig fin jul! 

Lillejulaften

Sov utrolig lenge i dag, og da jeg våknet hadde mamma startet å lage grøt. Spiste julegrøt, men fikk ikke mandelen i år desverre.

Har også vært halve dagen på jobb, noe som i grunn var ganske koselig med tanke på at jeg jobbet med to jenter som er fulle av liv. Var en ganske rolig dag på jobb så vi satt bare å hørte musikk og koste oss. Fikk desverre ikke med meg grevinnen og hovmesteren i år, noe som er litt trist men har ny sjanse neste år. 

Da jeg kom hjem satt vi alle pakkene under juletreet, men vi mangler noen siden bestemor og bestefar kommer i morgen med noen av sine gaver+ noen av våre. Gleder meg til tre nøtter til askepott, julestrømpe, kirka og familiekos, og selvsagt gavene. Nå skal jeg snart gå å legge meg, er begynt å bli litt trøtt. Men først skal vi se ferdig en film som går på tv'en og snakke litt med vennene mine på skype. God Jul! 

Julen er her

Første dag fri fra skolen og jeg har vært på jobb store deler av dagen. Jobbet fram til i fem tiden før det ble litt shopping, deretter hjem. Har vasket rommet, pakket inn et par gaver, bakt litt, og pyntet litt. I morgen har jeg jobb fra 16 og til stengetid. Men skal nok få med meg julegrøt og grevinnen og hovmesteren. Gleder meg! 

Vi pyntet juletreet i går natt. Vi er tidlig ute, men det er sånn vi liker det. 

Black bird


Kjøpte meg en ny maske på H&M i forrige uke, og den skal nok bli flittig brukt på photoshooter når det blir lysere ute. Akkurat nå blir det ikke ordentlig lyst ute om dagene, men i midten av januar snur sola og da blir det nok et par timer med lys om dagene. Ikke missforstå meg, liker mørketiden også. Alt har sitt eget preg! 

Åtte år siden du forlot oss

Åtte år siden i dag, åtte år siden familien fikk erfare på hvor brått livet kan forandre seg. Ta var på de du er glad i, du vet ikke hvor lenge du har de. Vi savner deg Tonje Susanne♥ Livet er ikke rettferdig! :( 


Du var bare fire år, altfor ung til å reise til englene. Jeg savner deg, og det er en tung dag. 

TenSing

På onsdag hadde tensing juleavslutning. Vi spiste grøt, godteri, hadde quiz, loddtrekning og hadde det rett og slett koselig. Sånn som vi har det hvert år. 


Resten av uka har gått til julegaveshopping, jobb, venner og familie. Nå har jeg bare å kjøpe lillebror sin gave så er jeg ferdig, er så godt! Nå får jeg besøk av Mari og Chris, og vi skal ta bilder og kjøre skuter. Koselig! 

Mobbing er IKKE kult

Mobbing er et stort problem i dagens samfunn. Mange blir mobbet, og spesielt unge mennesker. Mange unge mennesker har tatt sitt liv, følge av mobbing. Selv om du tenker på å slutte å mobbe så slutt med det samme, i morgen kan det være for sent. Hva om personen tar sitt eget liv? Vil du virkelig ha et liv på samvittigheten? Selvsagt er det mange som ikke mobber, men mange gjør nok det. 

Denne videoen vil jeg virkelig annbefale dere å se, kanskje mobberne begynner å tenke? 
Mobbing er IKKE kult! 

Winter wonderland//Canon EOS 1000D

Foto; Nordlyset

Første ordentlige bilde jeg har fått tatt av norldyset denne vinteren. Åh, jeg elsker nordlyset!
//Canon EOS 1000D

Slapp mandag

Har hatt prøve i biologi, og den gikk mye bedre enn forventet. Har nesten ikke hatt skole i dag, deilig! Nå sitter jeg hjemme i sofaen å slapper av. Skal spiser, så skal jeg fikse rommet mitt. Senere i kveld skal jeg klippe meg, gleder meg til å få fikset håret ♥Foto; moon


09.12.11 Mathisdalen

Søskenkjærlighet

Var på besøk hos Agnes i går, skikkelig koselig. Jeg, Agnes og Lilly bakte marengs og tok bilder. Etter det ryddet vi litt før jeg og Agnes stakk med mamma en tur på city, der vi også møtte Ola. I dag har jeg og mamma lagd masse pepperkaker, og snart blir det pynting. Har også pyntet til jul på rommet mitt ♥Søskenkjærlighet. Når man ser disse bildene skulle man ikke tro de var som hund og katt noen ganger. Søte tremeningene mine ♥

Foto; reindeer


//Canon EOS 1000D, 50mm f/1.8

Ufrivillig bloggpause

Har ikke hatt nett i helgen, har hatt jobb og nettet datt ut på lørdag. Strømmen var borte rundt en time, og da den kom tilbake så var nettet borte. Så den kommer vell tilbake i dag engang. Etter at jeg var ferdig på jobb på lørdag har jeg tilbragt tiden min på rommet med vasking og Veronica Mars surrende på tv'en. Trengte virkelig å slappe litt av, men i dag er det full rulle igjen. 
Denne uka står juleforeberedelser og skolearbeid på planen, gleder meg til å fikse til jul! Hva har dere gjort den siste tiden? 

Karasjok

Gårsdagen ble tilbringt i Karasjok med samiskelevene på skolen, og en ting må jeg få sagt: samer på tur er ikke som andre folk. Var faktisk en ganske koselig tur, syv timer i buss og noen timer i karasjok. Jeg ble kjent med noen nye folk, og lo så jeg fikk vodt i magen, elsker sånne dager. 
Meg og min mann nummer to.

Har dere noen gang vært på tur med skolen?