desember 2010

Nordlyset

Har hatt en vennine på besøk hos meg i dag. Vi tok noen fine nordlysbilder, er helt fasinert av norlyset og stjernene. Elsker å bo i Mathisdalen, langt unna byen og lysene. Man får sett alt så mye bedre fra Mathisdalen.//Canon EOS 1000D.

Bildene er ikke redigert. Tar gjerne imot tilbakemeldinger. Liker å vite hva jeg kan gjøre bedre.

Selvportrett

Første gang jeg prøver meg på selvportrett. Prøvde å se skremt ut. Ganske morsomt å ta bilder av se selv, prøvde ut stativet. Kamera: Canon EOS 1000D


Har ikke redigert bilde, må få et bra redigeringsprogram snarest!

Kom gjerne med tilbakemeldinger. Liker å vite hva jeg kan gjøre bedre!

Mørketid

Tok noen bilder for et par dager siden. Nybegynnerbilder av himmelen. Tok et par bilder av Nordlyset, var så vidt Nordlys, hadde dårlig tid. Ble fornøyd siden dette var de første nordlys/stjernebildene jeg tok. Sneen kom i veien på det første bildet. Bildene er tatt med Canon EOS 1000D.

Hva syntes du om bildene?

Fotobloggen

Nå har jeg laget meg en ny blogg. Skal bruke min gamle blogg fortsatt, men på denne bloggen skal jeg ha om temaet foto. Fikk meg nytt kamera i julegave, og jeg elsker å ta bilder. Har et Canon EOS 1000D. Har smått begynt å ta bilder, og prøver meg enda fram.

Filen du prøvde å laste opp var av et format som ikke støttes. Velg en annen fil fra din datamaskin. Det er grunnen til ikke et bilde på første innlegg !