november 2012

I'm here again

Hei! Har nesten glemt hva blogging er. Har hatt veldig mye å gjøre i det siste ,så bloggen har blitt litt nedprioritert. Men Np skal jeg ha tid igjen, i allefall å få inn et par innlegg i uken, og gjøre ferdig utfordringen. Har hatt mye med skole og jobb, så tiden har ikke strekt til. Men fikk en liten pause fra skolen i helga som var, noe som var kjempedeilig. (bildene i dette innlegget er litt i forskjellig størrelse pga mobil og kameraet mitt gir forskjellige størrelser. 

Var på nattpremieren på Twilight breaking dawn part 2 natt til fredag, og jeg må si at det var den beste filmen av alle filmene som har kommet ut. Trist at dette var siste film, er helt fasinert av Twilight. Elsker filmene, og bøkene. 

Fredag var jeg i bursdag hos Mari, som feiret 18-årsdagen sin. Vi koste oss med vin og pizza i begynnelsen av kvelden, var kjempekoselig. Etterhvert kom det litt flere folk, og vi koste oss med mer god mat, og litt i koppen. Ble litt drama utover kvelden, men blir ikke fest før dramaet kommer fram, men vi koste oss videre uansett, og hadde fokuset på bursdagsbarnet. 


(eneste bilde jeg har fra fredagskvelden) 

Lørdag brukte jeg til å slappe litt av, var egentlig i rimelig god form etter fredagskvelden. Pakket etterhvert sammen tingene mine og fikk kjørt inn til Alta. Skulle nemlig i bursdag igjen på kvelden/natten til Roy Yngve som ble 25, sammen med Marie. Dro først i familiebursdagen på RIL-huset, og etterhvert ble det fest der på kvelden. Kjempemorro, og fikk danset meg varm i løpet av kvelden/natten. Kjempemorsom fest, og det var veldig vellykket, uten så mye drama. Dagen etter var det duket for familiemidddag hos bestemoren til Marie med slekta deres. Kjempekoselig gjeng, likte meg veldig godt der. Vi fikk servert kjempegod middag og dessert. Så var det videre til min tante å spise ribbe og dessert der også. Alt i alt, var det en kjempebra helg! Men fikk ikke slappet så mye av, så var veldig sliten når uken begynte igjen. Men nå er det heldighvis helg igjen snart, og da drar jeg kanskje en tur på hytta for å få slappet av. Gleder meg! 

Hvordan har din uke vært? 

 

my bedroom

Dag 6- rommet mitt

 

Ved å trykke dere inn på videoen blir det bedre kvalitet. Rommet mitt er nyoppusset, og er snart ferdig. 

Russ13

Hei! Nå sitter jeg på skolen å jobber litt med lekser,har enda tre timer norsk igjen før jeg får dra hjem.Og i kveld har jeg tre timer jobb, så tenkte at det var lurt å få leksene unnagjort nå som jeg uansett har fritime. Vi tok forresten også russebilde til russeomtalene i dag, ble sånn passe fornøyd med et av mine. Er du russ i år? 

Pusset litt opp

Hei! Nå har jeg pusset litt opp her inne på bloggen, har blant annet fått fikset knappene på høyre side, så nå fungere de. Der kan dere legge meg til som venn, lese litt om meg, se facebook fanpagen min og følge meg på twitter. I dag har jeg brukt tiden på skolearbeid, lå litt etter i samisken, men har nådd de andre igjen nå. Ellers skal jeg på jobb hele denne uka etter skolen, på shopping, nattpremiere på kino, russerevymøte, bursdag til Mari, og bursdag til Roy Yngve på Lørdag. Kjempetravel, men koselig uke. Gleder meg! 

Har dere mye å gjøre denne uka? 

et bilde av håndskriften min

Dag 5- et bilde av håndskriften minSomething I hate!

Er det noe jeg hater, så er det å se at vennene mine har det vondt. Det er noe av det verste jeg vet, blir så utrolig lei meg, og sint på personene som har forårsaket de så mye vondt. Men jeg er alltid her for dem, og det vet de. Vennskap er noe av det kjæreste en har, så ta vare på vennene dine! 


Hihi, meg og noen av mine gode venner i høst, åh så glade jeg er i dem ♥

min favorittsang, og historien bak den

Dag 4- min favorittsang og historien bak den 

 

How to love- Lil Wayne

Denne sangen kan få meg til å gråte, le og tenke. Elsker sangen, den har alt! Hørte den første gangen for et år siden eller noe sån? Falt for den med en gang, og går aldri lei den. Den er rolig, men så har den også så fin bass. Kan sitte å høre på den i timevis uten å bli lei. Blir rett og slett lykkelig om jeg får høre den. 

Har dere hørt denne sangen før? Og liker dere den? 

Crosstrening

Hei!Når dette innlegget blir publisert, så er jeg sikkert ute å kjører med folk, hurra for forhåndsskrevet innlegg. I dag har det vært crosstrening, og selvsagt har jeg stilt opp med kameraet. Syntes det går bedre og bedre med å ta bilder i fart. Hva syntes du om bildene? 

Foto; Northern lights

Hei! For te å noen dager siden var jeg og Marie ute å kjørte, for å lete etter nordlys. Men akkurat da vi fant en utrolig fin plass ble det jo selvsagt skyer, men fikk et bilde som ble litt stilig. Skikkelige kontraster. Nordlysbildene mine er IKKE bra i år, for jeg har solgt favorittlinsa mi, skal kjøpe ny rundt juletider. 

Hva syntes du om dette kontrastbilde? 

syv ting jeg hater

Dag 3- syv ting jeg hater 

♥ Jeg hater bedrevitere. Som tror de kan alt, og er verdensmester i alt de gjør. Roma ble ikke bygget på en dag!

♥ Når jeg har øvd kjempemye til en prøve, også får jeg helt hjerneteppe, og ikke aner hva svaret er. Åh, så irriterende. 

♥ Folk som skal ta meg i håret hele tiden, haha. Hater at folk hele tiden skal kjenne på håret mitt, og ta i det med skitne fingre. Ugh! 

♥ Folk som ikke bruker blinkelyset i rundkjøringen, og folk som bryter høyreregler. Reglene er der for at de skal følges! 

♥ Hater å ikke ha penger. Er altfor flink å bruke penger, er så vanskelig å spare. 

♥ Folk som har utrolig dårlig ånde, det er no som heter tyggegummi og tannbørste! 

♥ Folk som er usosial på fest, mobilen kan ligge til senere. Fest er fest, ikke instagram og facebook updates hele tiden. 

Noe av dette du hater ? 

syv ting jeg elsker

Dag 2- syv ting jeg elsker

♥ Elsker vinteren, kjøre skuter, være på fjellet og kose seg med venner og familie. 

♥ Førjulstiden. Trenger jeg si mer? Kakao, store snøfiller som faller ned fra himmelen, advent, stearinlys, varme fra peisen, nordlyset, mørketiden. 

♥ Hytteturer. Fine turer enten med familien eller med gode venner. Alltid morsomt med hytteturer på vinteren i storm.

♥ Elsker å ta en meg en god fest med gode venner, uansett hvordan fest vi ender opp på, bare det er fine folk der! 

♥ Jeg elsker når jeg føler meg en del av noe, et miljø eller en gruppe. Også engasjerer jeg meg virkelig når jeg setter meg inn for det.

♥ Jeg elsker å finne på unike, morsomme ting som jeg ellers ikke ville gjort. 

♥ Jeg elsker nordlyset, stjernene, sola og månen. Alle himmelfenomener fasinerer meg, de er så nydelige. 

Noe av dette du elsker? 

 

syv ting om meg

Dag 1- syv ting om meg

♥ Jeg er veldig pratsom, og er nesten aldri stille. Er heller ikke så veldig sjenert, så jeg oppnår lett kontakt med andre mennesker. 

♥ Jeg begynte å interessere meg for foto da jeg fikk mitt første digitalkamera i 2008, og det tok av da jeg fikk mitt første speilreflekskamera julen 2010. Nå har jeg et Canon EOS 550D, så har jobbet meg oppover. 

♥ Jeg bor på en nedlagt bondegård, og da jeg var yngre hadde vi kyr, høns, griser, hester, katter, hund og kaniner. Nå har vi ingen dyr, og driver heller ikke med gårdsdrift, men vi bor fortsatt på gården. 

♥ Jeg har altfor mye å gjøre om dagene med jobb, skole, venner, familie, skuter, foto, russeavisa og russerevyen. Men klarer ikke være i ro altfor lenge om gangen heller, så er flott at jeg har så mye å gjøre! 

♥ Har så utrolig gode venner som jeg kunne gjort alt for. Har så og si byttet ut hele vennegjengen min de siste årene, men har noen av de gamle ennå. Er så utrolig takknemlig for at jeg har fått blitt kjent med alle disse herlige menneskene. 

♥ Jeg er veldig kresen når det kommer til mat, er så utrolig mye jeg ikke liker eller tåler. 

♥ Jeg fester generellt veldig mye, men har roet kraftig ned, og har begynt å fokusere på trening og skole. 


 

Var det noe av dette dere visste om meg? 

 

en ny vri

Hei! Har funnet ut at jeg skal prøve ut ti dagers utfordring. Har satt sammen utfordringen selv, og funnet noen eksempler på nettet. 

Dag 1- syv ting om meg

Dag 2- syv ting jeg elsker

Dag 3- syv ting jeg hater

Dag 4- min favorittsang, og historien bak den

Dag 5- et bilde av håndskriften din

Dag 6- rommet mitt

Dag 7- et fint bilde, og mine tanker om bildet

Dag 8- mobilen min

Dag 9- hva jeg føler akkurat nå

Dag 10- et bilde av meg fra i dag+ to gode ting som er skjedd de siste ti dagene. Har dere hatt en slik utfordring før? 

Hvem er jeg?


Mitt navn er Silje Hanssen

Jeg er født 27.September 1994, noe som vil si at jeg er 18 år gammel

Jeg bor i Finnmark, Alta, Mathisdalen for å være nøyaktig.

Jeg går siste året Realfag,Studiespesialisering på Alta VGS. Noe som vil si at jeg er rødruss til våren.

 

Jeg er en positiv og sprudlende jente, som (nesten) alltid er blid. Jeg liker ikke å tenke negativt på ting, jeg prøver heller å finne det positive i ting. Jeg er utrolig nysgjerrig, og jeg er ikke særlig sjenert. Jeg elsker å le, og det går ikke en dag uten at jeg smiler og ler.

Jeg har blå/grå/grønne øyne, det varier på hvordan lyset er. Håret mitt er av fargen brunt. Jeg har hatt både lilla, rødt, blondt, svart og brunt hår, og jeg elsker å prøve ut nye frisyrer. Akkurat nå har jeg sidecut. Jeg står 161 cm over bakken. Jeg har alltid vært ganske lav ,men jeg er fornøyd.

Jeg er samisk, og jeg snakker samisk. Familien min er innlandssamer fra Kautokeino, noe jeg er stolt over. Når man tenker over det er jeg en del av urfolket i Norge, ganske morsomt å tenke på. Mamman min er fra Talvik, og der har jeg bodd et par år da jeg var yngre, før jeg begynte på skolen. Ellers har jeg bodd i Mathisdalen med min mamma, pappa og lillebror, hvor jeg enda bor. 

Jeg har en helt utrolig familie, og en herlig vennegjeng som jeg alltid kan regne med. Har en bestevennine som heter Marie, og vi holder sammen i tykt og tynt. 

Jeg har alltid vært glad i å snakke, og å lese bøker. Elsker å lese bøker, kan lese i flere timer hver dag. Jeg blir også ganske fort fasinert over serier som Gossip girl, Pretty little liars, walking death. Jeg bor i skogen, noe som er bra siden jeg er et naturmenneske. Kjører utrolig mye snøskuter, og det er min store hobby. Elsker også å fotografere og jeg fikk mitt første speilrefleks jula 2010. Er ellers ganske sosial av meg, og jeg er ikke redd for å feile. Da er det bare å prøve igjen.

Den siste tiden har jeg fokusert mye på samer. Jeg er med i NSR, og i Alta har vi nå startet Alta Samiske Ungdomsforening. I denne foreningen er jeg nestleder, og det er noe som er utrolig spennende. 

"Det er i motbakke det går oppover", og det har jeg lært meg, og "Ingenting er så galt at det ikke er godt for noe".

For å kontakte meg/følge meg:

E-post: Siljehanssen2010@gmail.com

Facebook: Silje Hanssen

Twitter: photohanssen

Instagram: Siljehanss1

 Er det noe mer du lurer på? 

God morgen alle sammen!

Hei! Nå sitter jeg på skolen, i timen og har geofag2. Er så utrolig trøtt, hadde bare lyst å snu meg i senga da jeg våknet. I dag har jeg skole helt til 16, så møte et par timer, og etter det skal jeg på jobb. Så blir ikke tid å slappe av noe i dag før jeg skal sove. Resten av uka har jeg også jobb, og skole. Kjenner at jeg allerede gleder meg til helga! 

Har dere mye på planen denne uka? 

crosstrening

Hei! I går var det crosstrening i Mathisdalen, hjemme hos oss. Pappa har lagd bane på et av jordene våre, så da blir det en del trening på folket. Var samlet et lite gjeng der i går, var morsomt å få begynt å ta bilder med cross igjen. Er lenge siden, ikke siden April, da det siste løpet med skutercross gikk. Men siden det er blirr så mye sne, så tidlig så blir det tidlig sesongstart. 


Hva syntes du om bildene? 

Årets første russekro

Hei! På fredag var jeg på årets første russekro for russ2013, og temaet var halloween. Kjempemorro kveld, møtte masse folk, og ble kjent med en del nye. Hadde det kjempekoselig, og gleder meg allerede neste kro. Legger ikke ut så mange bilder, for de fleste bildene skal til russeavisa, og vil ikke vise alle. Uansett har jeg ikke spurt om tillatelse å legge ut, derfor få bilder.