november 2011

Adventsstjerne


Okei, så har den vært oppe ganske lenge, har bare ikke rukket å ta bilde av den før nå. Akkurat nå blåser det ute og er varmegrader, ser ikke ut som at det skal komme mer sne i dag. I dag har jeg hatt fri fra skolen, så har sovet helt til halv et. Over tolv timer med søvn i dag, kjente at jeg trengte det. Nå skal jeg pakke inn et par julegaver før mamma kjører meg til Alta. Skal på SMAK-øving og trening, og TenSing om jeg når. I morgen går turen til Karasjok med samisk klassene på skolen. Hva gjør dere i dag ? 

Foto; home


Er faktisk ikke jeg som har tatt dette bilde, det er Marie. Fant det på kameraet mitt her om dagen, har bare redigert det litt. 

Første søndag i advent

Første søndag i advent. Nå begynner ventetiden og den koselige tiden fram til jul. Nå kan jeg begynne å høre julemusikk, pynte til jul, drikke julebrus og spise klementiner. Åh, jeg gleder meg! 

Tenn lys! Et lys skal brenne for denne lille jord, den blanke himmelstjerne der vi og alle bor. Må alle dele håpet så gode ting kan skje. Må jord og himmel møtes. Et lys er tent for det ♥

Helg

Denne helga er frihelt, deilig♥ Har hatt overnattingsbesøk fra fredag til lørdag av Annabel, lenge siden jeg var med den jenta, har savnet det ♥ Vi har snakket, spist usunt og sunget singstar, merkelig nok tok jeg bare et bilde da hun var her. 


Og det bilde ble gult, men fordeom koselig! 

I dag da Annabel dro har jeg vasket og ryddet rommet, vært med familien, lest bok og begynt å spille playstation igjen. Sly2♥
Seriøs spillenerd94!

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, og ikke gjøre noe. Lenge siden det har skjedd. Hva gjør dere denne fredagskvelden? 

Foto; beautiful girl


Verdens søteste Marie ♥ Hva syntes du ? 

Foto; black and white


Nydelige Marie! Det eneste jeg ikke var fornøyd med var at jeg ikke klarte å fokusere riktig. Hva syntes du ? 

video; rare fakta om hverandre

I går var jeg, Marie og Mette på kino å så på Breaking dawn, og den var bare helt fantastisk. Marie sov hos meg i natt, så da vi kom hjem fra kinoen lagde vi en videoblogg med masse rare, flaue og teite fakta om hverandre. 

Foto; light in the dark
Nå har jegg hatt mange mørketidsbilder de siste dagene, men så er det jo mørketid i Alta da! 

Foto; den blå timen


Elsker mørketiden, skjønner ikke hvorfor så mange er imot den. Liker du mørketiden? 

Foto; snowflake


You're the sparkle in my snowflake ♥

Foto; eskimo

Følte bare for å legge ut to bilder av meg, som beskriver kulden i Mathisdalen. 

Ikke missforstå meg, elsker vinteren. Liker du vinteren? 

Foto: ghost


Et smilende spøkelse vell om merke. 

Foto; Beautiful heavenNydelige Mathisdalen♥

Carpe Diem

Nå har jeg endelig fått veggorder mitt, Carpe Diem. Er lite og søtt ♥
Har du et veggord? 

Julehjerter

Hei! Nå har jeg endelig klart å lage en videoblogg til dere, er en evighet siden sist. Denne gangen viser jeg dere hvordan man lager julehjerter. Håper dere liker den! 

Har du noen gang lagd julehjerter? 

Herlig!

Har tilbragt hele dagen på jobb, kom hjem for under en time siden. Var fatisk veldig koselig på jobb i dag, jobbet med Katrin. Har vært å handlet godteri og brus for å kjøre usunn i dag. Nu venter jeg bare på en god middag før jeg skal sette på en fin film. Elsker lørdager ♥ Koser meg! Hva gjør dere i kveld?

hei

Nå stikker jeg straks på jobb, har jobb hele helga. 
Gleder meg til å tjene peng i helga. Skikkelig tilfeldig innlegg, men ville bare vise at jeg lever! 

Let it snow

Hei! Her i Alta er det full snøstorm, og jeg elsker det♥ Bussen var forsinket til skolen i morgest, trailere står fast overalt, man hører lyden av skuter her i Mathisdalen og jeg er bare i lykkerus. Da jeg kom hjem fra trening i dag så tok jeg på meg skuterklærne, gikk ut og startet nyskuteren. Deilig med en ny phazer som ble hentet i går kveld/natt. Har dere fått sne enda? 

Hva syntes dere?

Jeg har tenkt så utrolig mye de siste dagene. Syntes jeg har mistet litt innspirasjon til å ta bilder de siste månedene, men nå begynner jeg å få den tilbake. Dette er jo en fotoblogg, men har blitt mest hverdagsinnlegg de siste månedene. Men nå framover vil jeg heller la den andre bloggen min bli hverdagsblogg. Jeg vil fokusere mer på foto, innspirasjon og andre ting på denne bloggen. Høres ikke det bra ut?


Hva vil dere ha mer av på bloggen? Hva med en spørsmålsrunde? 

Maris place

Dagen i dag har vært utrolig bra, skikkelig godt med frihelg. Fikk sove tolv timer, sto ikke opp før to i dag. Vasket huset med mamma, ryddet rommet, gikk ut å tok bilder av himmelen, ryddet i klesskapet og vært i bursdag hos Mari. Da jeg tok bilder av himmelen så måtte jeg gå ut på jorda til naboen, og sykt jeg ble skremt. Først sprang en rev noen meter forann meg før jeg pluselig så to store dyr. Enten var det elg, eller hestene som går fritt her. Var også en tur hos Mari. Der spiste vi pizza, godteri og bare lo å hadde det koselig. 

Jeg lurer på hvem som ALLTID må ta handa forann kamera når jeg tar bilde! 
Dette var de beste bildene jeg tok i dag, å det sier litt. Hadde nesten ikke kameraet oppe, var altfor opptatt med å le. Temaet var forresten bad taste, hehe. 

Foto; magic afternoon
//Canon EOS 1000D 

My new love

Dagen i dag har gått sånn der utrolig fort. Har vært på skolen, på city med Mariell, på trening med Marit og Mari, cafe med Mari, hentet ny seng og spist en god middag. Har brukt de siste timene på rommet mitt, det er bare blitt så utrolig fint! Nå skal jeg straks gå på rommet for å se film før jeg sovner. 

I dag fikk jeg ny symaskin, endelig var den kommet. Fikk den i bursdagsgave av familie, og den er bare helt nydelig. Ekte kvalitetsmaskin, så nå skal jeg sy mye framover. Kan vell starte med å bestille tøy til to luhkkaer som jeg har bestilling på til jul. 


Hva skjuler seg bak denne boksen?
Jo, min nydelige Janome. Love♥

I morgen skal jeg ta bilder, få hjelp til å feste listene i taket, finne antrekk til kvelden, kanskje få besøk av slekta, dra i bad taste bursdag og shoppe litt. Kameraet er med i morgen, så bilder kommer. 

Dagen i dag

har gått til dette: 


I dag har jegg fått banket på alle gulvlistene, bært inn møbler, skrudd opp hyller og møbler og begynt å sette ting på plass. Det eneste som gjenstår for meg er å kjøpe inn litt knagger, hente nysenga i morgen og få opp de siste listene og sette opp gardinene. Gleder meg, så Lørdag er vell rommet mitt helt ferdig! 

Lørdagskos

Akkurat nå sitter jeg å koser meg med is, godteri og cola, ullpledd, familien og en god film på tv'en. Er jo bare lørdag en dag i uken. Har tilbragt gårsdagen og dagen i dag på jobb, egentlig ganske koselig. I morgen skal jeg ut å jobbe i fjøsen med familien, koselig søndag. 


Finfin lørdagskveld, sånn som jeg liker det! Hva gjør du i kveld?

Stjernøya

Lite blogging de siste dagene, men har konsentrert helt å fullt på geofag. Mandag og Tirsdag hadde vi petro challenge, noe som betyr at vi skulle konkurrere med oljesimulator mot andre skoler i landet. Onsdag(altså i går) dro geofag1 til stjernøya. Så jeg sov hos Marie siden vi skulle være på kaia klokken 6. For å komme oss dit tok vi båt en time. Om dere vil vite litt mer om turen kan du lese HER.  Det beste med hele turen var å kjøre i gruven, 7km gjennom en mørk og enveiskjørt tunnel, 700moh. 


Skyssen vår opp fjellet inne i gruven. 
Boring på gang.
Vi måtte bruke HMS utstyr.
Marie og Andrea.
Meg på Stjernøya. 
Noen av oss på båten på tur hjem. 

Utrolig fin tur.