oktober 2012

Et lite vink fra meg

Hei! Nå har jeg vært fraværende fra bloggen i to uker, og man kan vell kalle det en liten pause. Jeg har brukt tiden på venner, familie og skolen. Ikke så mye spennende for å si det sånn, har også vært på litt fester, en av dem var blandt annet en fest jeg og en annen holdt. Der måtte vi kle oss ut på noe på bokstaven P, kjempemorro kveld!

Ellers har jeg har fokusert mye på samisk ungdom de siste ukene, og i helga var jeg og tre andre ungdommeri Tromsø. Vi dro dit på torsdag, og siden flyet vårt var veldig forsinket ble vi sittende på flyplassen i seks timer, så vi fikk bare hilst på resten av ungdommene den kvelden. Fredag var det ungdomsseminar, og der diskuterte vi så utrolig mye. Var så utrolig spennende! Senere på dagen begynte landsmøte for NSR, noe som også var veldig spennende! Jeg og Agnes rakk en liten tur i byen, og vi fikk shoppet litt. 


Lørdag var en ny dag, dagen gikk i ett fra vi sto opp til vi la oss. Holdt på i ni timer, og diskuterte forskjellige ting vi vil skal skje, og ikke skje. Noe som var utrolig spennende, skikkelige debatter også! På kvelden fikk vi god middag på hotellet, før vi gjorde oss klar til å dra ut. Vi hadde hotellvorspiel på vårt rom, med mange andre ungdommer. Og senere på kvelden sto samefest på programmet i ølhallen! Kjempekoselig natt, selv om det ikke ble for sent. Samefest slår aldri feil! 


Søndag begynt møtene klokke ni igjen, og merkelig nok var jeg i super form, og opplagt. Noen var jo rimelig redusert, men de fleste var opplagt. Vi fikk gjort ferdig de siste avgjørelsene, og så var det klart for hjemreise. Kjempetrist å si farvell tid de andre, men vi måtte jo det. Vi får jo sett mange av dem igjen på samiske festivaler, og i forbindelse med NSR. 


Vi kom ganske tidlig til flyplassen, vi dro dit i 15-tiden, og flyet vårt skulle ikke gå før 19.40. Men vi fikk tiden til å gå, vi spiste god mat, slappet av og bare skravlet. Når flyet vårt skulle gå fikk vi beskjed om at det var et for lite fly, så vi måtte vente til 22.30 før flyet vårt gikk. Men det gikk jo bra, for vi fikk penger for det+ matkort. Så vi satt oss bare på en bar og spiste litt og snakket for å få tiden til å gå. Alt i alt var det en kjempefin helg, og noe jeg absolutt vil være med på igjen! 

Lykkelig!!!

Hei! I går hadde jeg oppkjøring til klasse B, og jeg bestod! Er Så utrolig glad for det, for nå trenger jeg ikke mase på andre for å komme meg fram og tilbake!

En stressende hverdag

Hei! Akkurat nå sitter jeg helt utslått i sofaen, skal snart vende nesa mot senga. Er kjempetrøtt nå, og derfor blir det godt med en god natts søvn. Dagene går i ett for tiden med skole, kjøretimer og sosialtid. I morgen blir ikke en mindre stressende dag heller, men det går. Til helga blir det heldighvis litt slappe av tid, for da skal vi ha temakveld, det blir nok bra. Har også tre prøver de neste dagene, så får en del skolearbeid å gjøre også. 


Hehe, et morsomt bilde en god vennine av meg har redigert, ler! 

Hvordan er din hverdag? 

Mine favorittserier

Hei! Tenkte jeg kunne annbefale dere noen serier, som jeg syntes er utrolig bra. Har sett utrolig mange serier, og elsker å oppdage nye serier. Men det er fem serier, som jeg blir ekstra glad av.

Gossip girl


Mine absolutt favorittserie! Har fulgt med siden sesong 1, og nå begynner sesong 6 i Usa i dag, så den kommer ut på nett i morgen. Har alle sesongene som er kommet ut på dvd, kan se de om og om igjen uten å bli lei! Upper East Side og Brooklyn, alt i et! 

Greys Anatomy


Greys Anatomy, også en av mine favorittserier. Elsker å leve meg inn i serien, og tro jeg er en kirurg, som disse menneskene. Serien har alt, drama, kirurgi, hot looking guys, kjærlighet og ikke minst utrolig flinke skuespillere! 

Pretty little liars


Ah, som jeg elsker denne serien. Tenåringsjenter som mister sin en av deres beste vennine. En løgn blir til flere løgner, og til slutt kommer man seg ikke ut av løgnene sine. En blanding av drama og kjærlighet. Annbefales virkelig!

The lying game


En serie jeg faktisk nylig har oppdaget. Elsker den allerede, gikk ikke lang tid før jeg hadde sett alle epsiodene som hadde kommet ut, og nå venter jeg på sesongstart i januar. To tvilllingsøstre som finner hverandre, men holder det hemmelig for resten av verden, og de bytter roller. Utrolig spennende serie! 

The walking dead


Egentlig skulle man ikke trodd at jeg kom til å like denne serien, når man ser på seriene ovenfor. Men denne serien har virkelig alt! Jeg elsker zombiefilmer, og da er jo en zombieserie virkelig noe for meg! Masse drama og gørr, men også kjærlighet. En kamp for å overleve, en dag om gangen. 

Ser du noen av disse seriene? 

Egentlig skulle dette innlegget vært publisert i går kveld, men så begynte bildeopplasteren å tulle.


Endelig nytt design

Nå har jeg endelig fått skaffet meg et nytt design her på bloggen. Det er et gratisdesign, men har gjort noen små justeringer på det. Er ikke helt ferdig ennå, men har kommet godt igang. Ble veldig fornøyd med å få satt inn en midlertidig header også. Hva syntes du ? 

Husk å smile

Husk å smile, og vær takknemlig for de små øyeblikkene i livet, for det er de små øyeblikkene som skaper minnene og gledene.

 

Høstferie

Hei! Nå har vi hatt høstferie hele uka, noe som har vært utrolig deilig! Har hatt kjøretimer, gått turer og øvekjørt utrolig mye. I går kveld samlet jeg og noen venniner oss i Tollevika for jentekveld. Fin musikk, dansing og god drikke var noe av innholdet. Kjempekoselig å sitte i flere timer å skravle og bare kose oss, noe vi virkelig skal gjenta. Har også fått mariusgenseren hos Agnes, og den er helt nydelig! Er så utorlig lykkelig for tiden, og smiler hele tiden! Som jeg koser meg, virkelig! 


Skal få tatt bilder av genseren i morgen, tenkte meg på en liten fototur også. Deilig med hjemmehelg, og ta det helt med ro og ikke stresse noen plasser! 

 

We can party all night long

Lørdagens feiring var utrolig bra, hadde en kjempefin kveld/natt. Begynte ganske tidlig, folk kom allerede rundt 18. På det meste var vi rundt 20-25 stykker. Hadde bakt rundstykker, lagd brownies, og marie hadde bakt cupcakes og en "nydelig" kake til meg, haha! Er så utrolig glad for at alle kunne komme, og jeg kunne ikke hatt en bedre feiring. Eneste var dagen derpå, da vi måtte vaske og rydde sammtidig som at vi var dårlige. Men gikk bra, og vi skal definitivt gjøre noe sånt igjen! 


Hva gjorde dere på lørdag?