oktober 2011

Idyllisk


//Canon EOS 1000D

Elsker å bo i Mathisdalen, plassen er så rolig. Ikke masse bråk, eksos og mennesker. Akkurat passe perfekt. Så kan jeg heller dra til byen om jeg føler for eksos, mennesker å bråk. Man må nesten bare elske det? 

Design?

Jeg har så utrolig lyst på nytt design med header. Er det noen som lager gratis eller på bestilling? Noen som vet om noen som lager? Er så utrolig lei gratisdesign nå. Ikke missforstå meg, jeg syntes de er supersøte, men er litt lei av å ha et design alle andre har. Min gamle header, syntes den var utrolig søt! 

Hvem er flink å lage design? 

Foto: gresstrå//Canon EOS 1000D
Nesten litt for oransje? 

My eyes


//Canon EOS 1000D

Nå stikker jeg ut en tur for å ta noen bilder, så blogges vi forhåpentlighvis i kveld. Hva gjør du i dag? 

Foto; eyes

Sminket meg for en stund siden, bare fordi jeg kjedet meg. Det ene øyet er ferdig sminket, det andre ikke. Logisk? Men jeg reager på altfor mye sminke, desverre.


//Canon EOS 1000D

Karlsvogna

Den dagen jeg fikk objektivet gikk jeg ut for å teste det. Tok et bilde av karlsvogna som jeg ble utrolig fornøyd med. Gleder meg til flere kvelder med nordlyset og stjernene! 


//Canon EOS 1000D, Tamron 18-200mm 

Endelig har det kommet!

Endelig er det nye objektivet mitt, Tamron 18-200mm ankommet. Var på fotobutikken i går å hentet det, og hitill er jeg superfonøyd. Har ikke fått testet det skikkelig enda, bare tatt noen bilder i stua.Har ikke hatt tid til å prøve det, men til helga så får jeg dagslyset med meg her hjemme, så da skal jeg ta bilder. Nå blir det jo også ordentlig blogging igjen siden jeg får tatt bilder med et ordentlig objektiv. Så dere hører nok mye fra meg framover! 


Et bilde av meg og Kathrine som er tatt for noen uker siden. Har du Tamron 18-200mm? Er du fornøyd med det?

Se hva jeg har bestilt

På fredag bestilte jeg et nytt ovjektiv på fotobutikken her i Alta. Så om en uke får jeg min nye Tamron 18-200mm, gleder meg! Har ikke hørt så mye negativt om objektivet, så jeg vet ikke hvordan det er. 


Noen som har dette objektivet? Noen positive eller negative ting om det? 

Tverrelvdalen

Nå sitter jeg og Marie å venter på bussen som skal ta oss med til Tverrelvdalen. Skal til Marie i dag, har ikke vært hos henne på evigheter. Har kameraet med, så det blir sikkert noen bilder. 


Men nå må vi nesten stikke til bussen snart, så vi snakkes. Besøk Marie sin blogg her. 

Hyttetur med familien

Det er så utrolig tomt her hjemme nå, men livet må videre. Savnet er så utrolig stort, det er så rart og trist at han aldri skal komme inn på rommet mitt om natten å sove der. 


For noen dager siden var hele familien på hyttetur. Det tar en halvtime å gå til hytta hjemmefra, så den er i Mathisdalen. Vi lagde bål ute i mørket og koset oss med fyr i peisen inne. Det er ikke strøm eller vann på hytta, så vi hadde utrolig mange stearinlys. Koselig. 

Hvil i fred Boss

Hunden vår er ikke lenger blant oss mer. I dag ble han avlivet, for han var så utrolig syk og det var ingenting vi kunne gjøre. Han ble 11 år, ville blitt 12 i mai. Vi har hatt Boss i 11 år, så det var en utrolig tung avgjørelse å ta, men det var det beste for Boss. Er så utrolig glad i han, jeg savner han så utrolig mye allerede.

 

Har alltid kunnet stole på Boss, han har alltid vært der for meg. Var jeg lei meg, så satt jeg meg bare ned sammen med han og han stakk snuten i hånda mi for å trøste. Han har alltid vært min lille koseklump. Jeg savner han så utrolig mye allerede, hvordan skal jeg klare meg resten av livet uten han? Hvem skal nå trøste meg når jeg er trist? Være glad når jeg er glad? Holde meg med selskap når jeg er alene hjemme og gå tur med meg? Man følte seg alltid så trygg i nærheten av Boss.

Jeg savner hunden min allerede, jeg savner han så utrolig mye at det gjør vondt i hjertet. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare meg uten Boss i livet, han kommer til å bli så utrolig høyt savnet av alle som har møtt han. Jeg er glad han ikke har det vondt mer, men jeg er så utrolig trist, gården blir ikke det samme uten Boss.


Hvil i fred beste Boss, jeg savner deg.♥

Fotografier som beskriver meg.


Disse bildene beskriver ganske godt hvem jeg er.  Jeg trives best bak kameraet, men kan godt være forann. Jeg elsker å finne på morsomme og gale ting. Jeg liker ikke å sitte i ro å glo i en skjerm. Du finner meg som oftest ute, med et kamera i hånda og et smil om munnen. 

syk igjen

Har klart å bli syk. Kjempevondt i hodet, kroppen, halsen og har feber. Typsik nok er jeg blitt syk akkurat nå som vi har høstferie. Håper på å bli bedre de neste dagene så jeg kan finne på noe. Har egentlig jobb i morgen, men får ikke dratt siden jeg er syk. Har faktisk klart å rydde, vaske og fått nye møbler på rommet mitt. I kveld har jeg kost meg med smågodteri, ben&jerry is og epledrikk ♥

Life is like riding å bicycle...


Har jeg sagt hvor mye jeg gleder meg til vinteren?