september 2012

Siste forberedelsene

Nå sitter jeg i senga, og hører musikk. Har endelig klart å fått kjøpt meg en dockinghøytaler til rommet, fikk kjøpt den i dag. Om dere lurer på noe om den kan dere lese her.  Har vært hele dagen på shopping med Mette, som forresten er kommet til Alta i helgen for å være med å feire. For å si det sånn: vi fikk shoppet lommebøkene våre varme. Så nå har jeg funnet fram alt, og det som gjenstår er å pakke ned maten og drikka+ bake brownies så kan vi dra til lokalet. Men det blir ikke før i morgen ettermiddag, så skal sove lenge i morgen. Feiret også familiebursdag på Torsdag, og må si meg veldig fornøyd. 

Men nå skal jeg gjøre meg klar for senga, kjenner jeg trenger mye søvn, er utrolig trøtt! 

Ojsann

Hei! Ser jo at det begynner å bli en god stund siden siste blogginnlegg. Forrige uke bare fløy avsted, og nå er en ny startet, like tralvelt. Har hatt photoshoot her hjemme med jentene, vært på biologitur, gjort mye skolearbeid, begynt å strikke sokker og gjort utrolig mye annet jeg ikke kommer på i farten. Har ennå ikke begynt å redigere bildene fra forrige ukes photoshoot, men skal få gjort det fort. Akkurat nå skal jeg gjøre ferdig geofag rapporten som skal inn i morgen, øve til prøven til torsdag, og om en times tid skal jeg bake ut ca 60 rundstykker. Stress, ja! Men torsdag fyller jeg 18, og da blir det familiebursdag, og storfeiring med venner på Lørdag. Så alt må gjøres klart til det, siden jeg også har skole i tilegg til bakingen. 


Sniktitt fra shooten, kommer flere bilder i løpet av uken. 

Mobilblogg: hei sveis!

Fikk ny sveis i dag, fornøyd!

Teoriprøven

Teoriprøve: bestått!!! Overlykkelig!

Noe jeg gleder meg til

Er det noe jeg virkelig gleder meg til er det Desember. Elsker desember! Ventetiden, julegaveinnkjøpene, julebrus, nisser, adventskalender, mørketid, juletre, julepynt, julemarsipan, grevinnen og hovmesteren, chille skoledager, stearinlys, sne, adventslys, de syv kakesortene, tre nøtter til askepott, familietid, monopolspilling og peiskos! Kjenner det kribler i magen med tanken på desember. La det bli desember snart. 

Er det noe du gleder det til? 

9/11 we will never forget

I dag er det elleve år siden terrorangrepet mot usa, og twin towers. Jeg var seks år da dette skjedde, det er ikke mye jeg husker. Men det jeg husker, er alt det forferdelige som skjedde, alt som ble fortalt og vist på tv'en. I ettertiden har jeg lært mer, og fått sett mer. Er helt forferdelig det som skjedde, og håper det aldri skjer igjen. Hvil i fred! 


Husker du 9/11? 

Bilteorien

Hei! Som dere kanskje vet så har jeg skole og jobb hele uka, noe som betyr et lite sosialt liv. Så nå sitter jeg å øver på teorien til bil, må få den unna ganske fort nå. Skal begynne med kjøretimer i slutten av september, og vil ha gjort teorien før den tid. SÅ i kveld blir det teori og øving til historieprøven på meg. Flott mandagskveld altså! 

Hva gjør dere i kveld? 

sånne som deg

Kjempefine sang! Får meg til å tenke på alt det fine som har skjedd det siste året, blir så altfor glad av å høre den sangen. Begynner å synge og smile bare jeg hører den! 

Vinterbarn

Jeg tror jeg er en av få som virkelig gleder meg til sneen kommer, og vinteren setter skikkelig inn. Har aldri vært en sommerperson, alltid likt høsten og vinteren. Liker ikke når det blir altfor varmt ute, og mye innsekter. Liker høsten med det kjølige været, bursdagen min og alle de fine fargene. Mørketiden begynner, stearinlysene kommer fram igjen, og peiskos. Jula er rett rundt hjørnet, og det samme er sneen. Så kommer skutersesongen, åh som jeg gleder meg til å sette meg på phazern å bare kjøre av sted. Er så utrolig glad at jeg bor rett med løypa og bare kan starte til fjells hjemmefra. Elsker virkelig dagene jeg tilbringer på skuteren med venner og familie. Alle hytteturene jeg og vennene mine skal på til vinteren, gleder meg så sykt! Flere som gleder seg til vinteren? 

Sliten tiger

Hei! Mandag sendte mamma meg melding å sa jeg hadde fått jobb hele denne uken+ neste uke. Så  jeg har jobbet hver dag etter skolen, vært på grilltur, sovet hos tanta mi, vært på geofag2 tur, tatt endrubilder og gjort lekser. Sitter just nu å slapper av i sofaen, skal snart øve litt teori, trenger virkelig å få den unnagjort. Har jobb hele helga+ neste uke igjen før det er fri, og pengene går rettt til bilen min. Søte, kjære bilen min. Gleder meg til jeg er på veien å kjører! Legger ut litt bilder fra gårsdagen trening her hjemme i skogen. Hva syntes du om bildene? 

Foto; black and yellow


Tycker?

Fin søndagstur

Hei! Har vært en helt fantastisk fin dag, har hatt det kjempekoselig. Har vært på hytta med mamma, tante, onkel og Tina. En kjempefin trimtur dit opp, var der i flere timer. Jeg fikk tatt masse bilder, plukket masse blåbær og bare koste meg. Kom ned for et par timer siden, og har hatt kjempevondt i hodet siden, derfor skal jeg straks ta kvelden og prøve å sove hodepinen vekk. Er så koselig med sånne fine turer på søndager, når man ellers ikke ville gjort annet. 

Fikk ikke lastet opp flere bilder, skjønner ikke hvorfor. Men kommer med flere bilder en annen dag, for nå skal jeg sove. God natt alle sammen!

Supriseparty for Mariell

Denne uka har jeg og Marie brukt tiden på å planlegge, og gjøre klart for overaskelsesbursdag for Mariell. VI klarte å gjennomføre det, uten at hun hadde noen ide. Så i går samlet vi oss noen jenter, og overasket hun. Tror hun ble veldig overasket, virket som hun var veldig fornøyd. Vi tok det ganske rolig, bare spiste pizza, kaker og snakket masse. Vellykket kveld med beste jentene. Filmet en del, men fikk ikke til å lagre videoen på youtube, irriterende. Så må prøve på nytt i morgen, i mellomtiden kan dere få bilder. Har forresten kjøpt meg nytt kamera, skal skrive mer om det i morgen. Nå skal jeg snart ta kveld, blir en rolig lørdagskveld,skal en tur til fjells i morgen.