september 2011

god natt

Jobb♥ Penger♥ Høstferie♥ Høst♥ Tanker som går rundt oppe i hodet mitt nå, men nå skal jeg legge meg siden jeg har jobb i morgen. Ville bare legge inn et innlegg så dere ser at jeg fortsatt er her. 


Høst er nydelig! 

Flere bilder fra bursdagen

Her kommer litt flere bilder fra bursdagen min som jeg feiret i helga: 
Haha, nok bilder fra bursdagen. Halvparten av bildene egner seg ikke for bloggen. 

Bursdagsfeiring

Har hatt en utrolig travel uke med prøver, innleveringer, jobb, TenSing, venner og familie. I går dro jeg og åtte av mine nærmeste venner på hyttetur for å feire bursdagen min, kan med handa på hjertet si jeg har hatt en utrolig koselig helg hittil ♥ I morgen feirer jeg bursdag for besteforeldrene mine og noen tanter og onkler. Har egentlig bursdag på Tirsdag men da har jeg jobb. Kommer litt mer bilder fra helga på mandag, for da får jeg bildene av Kathrine, Annabel, Marie og Silja. Har bare bilder fra i dag, da nesten alle var dratt. Men noen smakebiter kan dere få: 


Hva har du gjort hitill i helga? 

Foto; Høsten

Høsten har kommet til Mathisdalen. Alle de vakre fargene som kommer fram, elsker det ♥

Åh, snart er høsten på sitt beste, gleder meg. Høsten er en kjempefin tid med fine farger og det viktigste(neida) jeg har bursdag!! 

Ukens ord og bilder


Når tankene snurrer og hodet spinner. Når man trenger inspirasjon til hodet så er weheartit perfekt ♥

Foto; paraply
Sånt skjer når jeg og Agnes har et kamera og en paraply! 

Den nye jakken min

I dag var første dag på ny jobb. Har nå offesielt begynt å jobbe på TC Wahoo på Amfi, og første dag var utrolig morsom. Lærte utrolig mye nytt, og nå har jeg jobb annenhver helg+ noen kvelder i uken. I morgen er det jobb igjen, gleder meg! Dette blir det penger av. Men over til saken, kjøpte meg vinterjakke jeg kan bruke på skolen og på city i dag fra Vero Moda for 300 kroner. Elsker den allerede! Hva syntes du om jakka? Har du kjøpt ny vinterjakke? 

Til mine kjære lesere

Jeg ville bare si at dere er helt fantastisk som leser og kommenterer. Det varmer utrolig mye å få fine kommentarer, og tilbakemeldinger på innleggene. Uten dere hadde det ikke vært like morsomt å blogge, så tusen takk ♥

Jeg skal bli flinkere å blogge framover, måtte bare få innspirasjonen tilbake! 

Expectations [99 themes challenge]


Canon EOS 550D // 18-55mm

Foto; Marit EliseCanon EOS 550D // 18-55mm

Foto; Silja
Canon EOS 550D // 18-55mm

Make me happy

How to love- Lil Wayne. Min nye favorittsang, og mitt nye favorittsmykke. Disse to tingene gjør meg glad ♥

Freedom [99 themes challenge]


Canon EOS 1000D // 50mm f/1.8

Nå skal jeg starte å ta bilder til utfordringen, den har vært på hylla en god stund. På tide å skjerpe seg. Hva syntes du om bildet?