august 2011

Ut på tur i regnet

I dag var jeg og biologiklassen på tur. Tok buss en halvtime, for så å gå 2km, i pøsregnet. Men humøret var på topp, og vi hadde det kjempekoselig. Vi jobbet også litt. tok vannprøver, temperaturen, målte lyset, men vi satt mest rundt bålet å snakket. Kom hjem for rundt en time siden. Var utrolig godt å få på seg rene klær og dusje. 

Hva har du gjort i dag? 

Foto; in the wood
Canon EOS 1000D // 50mm f/1.8

Hva syntes du om bildene? 

Foto: on my tractor
Mange uklare bilder, men neste runder er mye bedre. Tror jeg. 

Foto; fun in the water
Hva syntes du om bildene? 

Foto; fun in the sun II


Dette var del to av bildene som jeg tok for to uker siden. Har enda flere på lur, også hadde jeg en ny photoshoot i helga så det blir mye bilder framover. Hva syntes du om bildene? 

Foto; rommet mitt er krigen

For fem minutter ramlet Mari, Silja og Marit inn døra på rommet mitt. Og rommet mitt ser ut som krigen allerede, masse sko, klær og sminke. Photoshoot ftw ♥


Senere har jeg sikkert 5000 bilder, huffda. 

Foto; fun in the sun

For en uke siden hadde jeg photoshoot med Mari Anna og Silja. De kledde seg, sminket seg og stilte frivillig opp. Sånt liker jeg! Bildene ble ikke superbra, men var første gang jeg hadde photoshoot med mitt nye objektiv. Alle bildene er tatt med Canon 1000D, 50mm f/1.8. Hva syntes du om bildene? 

Jeg er tilbake

Nå er jeg tilbake for fullt, fikk datan tilbake da skrivedagen begynte i morges. Bildene er enda ikke kommet tilbake på datan, men regner med at de er her i løpet av et par timer. Skal gå til IT-folkene nå å etterlyse dem. 


Eneste bilde jeg har på datan nå. I kveld eller i morgen kommer det bilder fra en photoshoot jeg hadde i forrige uke. Gled dere! 

Første skoledag

I dag begynner jeg på skolen igjen, men i år som andreklassing på vgs. Begynner ikke på skolen før 11, så jeg og Marit Elise er på besøk hos Mari Anna. Vi tenkte å stikke mot skolen om en halvtime for å møte de andre. 


Jeg og Marie hadde photoshoot i skogen. Har så mange bilder jeg vil vise dere, men datan er ødelagt enda. 

Første iPod innlegg

Akkurat nå skriver jeg fra ipoden min, har fått problemer med datan min. Skal prøve å få fikset det så fort som mulig. Får jo ikke redigert bildene eller noe. Men skal få fikset det snart. Får ikke lagt inn bilde for lillebroren min har slettet alle fra ipoden.

Hva har jeg gjort i dag?

I morgen kommer det mest sannsynlig bilder fra i dag da jeg, Silja og Mari hadde en photoshoot. Det er så utrolig morsomt å fotografere dem, for de finner alltid på noe morsomt. Vi har tatt bilder hele dagen, fra 14-21 med en liten pause hvor vi spiste middag og sminket oss. Nå skal jeg gå gjennom 2000 bilder, slette og redigere og det kan ta en stund. Men bildene kommer etterhvert. 


Elsker å fotografere! 


Hva har jeg gjort?

Siden sist har jeg blitt friskere og på onsdag tar jeg de siste medisinene. Snart er jeg klar til å starte hverdagen med skole, venner og familie. De siste dagene har jeg:

♣ Lekt med sminken min, siden jeg ikke hadde noe å gjøre.

♣ Slappet av og tatt medisiner.

♣ Tatt bilder av hunden min


♣ Tilbragt mye tid på verandaen. 

♣ Sett at det begynner å bli høst, og bladene begynner å bli gule

♣ Tilbragt tid i hengestolen med en god bok

♣ Tatt bilder av uglene mine. 

I morgen skal jeg på flyplassen for å si hade til Karina som reiser til Canada et år for å gå på skole. Trist at hun reiser, men hun får i allefall se mye nytt. 

Hva har du gjort i det siste? 

 

Oppdateringer

Nå har jeg brukt kvelden min på å fikse design på en av mine beste venniners blogg som dere finner her. Og jeg har oppdatert om meg, fotoutstyret mitt og skal oppdatere fotobloggere. 


Nå skal jeg gå å sove, men må ta medisinen først. God natt♥

Nytt design

Nå har jeg prøvd meg på designet hele kvelden, har plagdes utrolig mye men nå begynner jeg å bli fornøyd. Skal vente med å lage ny header til jeg får tatt noen bilder, må bare bli frisk først. Skal oppdatere fotoutstyret og om meg nå som jeg ikke har så mye å gjøre. Bestilte også Gossip Girl sesong to i dag, gleder meg til den kommer ♥ 


Elsker det nye designet♥ Hva syntes du om gratis design? 

Kraftig lungebetennelse

I dag var jeg hos legen igjen siden jeg ikke hadde blitt noe bedre, men verre. For en uke siden da jeg var hos legen fikk jeg fastslått at jeg hadde bronkitt. Min crp var på 45, den skulle være på under 8. I dag var jeg igjen hos legen, og crp'en min var 115! Sykt! Det betyr at jeg har kraftig lungebetennelse, og at pencilienen ikke fungerer på meg så jeg fikk en sterkere sort medisin. Jeg klarer ikke gå fra stua til rommet uten å miste pusten, så jeg må virkelig ta det med ro de neste dagene.


Boss min♥
Så dere skjønner at jeg bare sover og slapper av, og nå skal jeg gå å sove igjen . God natt!

Til dere som er flinke med headere/design

Jeg får ikke satt inn headeren jeg vil i dette desinget. Jeg fikk beskjed at headeren skulle lages i 1035x586, og det har jeg gjort. Men så laster jeg opp headeren på tinypic og så legger jeg inn linken i stilsettet. Men da blir headeren headeren i feil størrelse. 


Sånn skal den være, men den blir

sånn 

Noen som kan hjelpe meg? 

Foto; ducks


Jeg ble ikke 100% fornøyd med bildene, den enkle grunnen var at jeg hadde tatt med meg feil objektiv ut. Men hadde jeg bare misslikt de hadde jeg ikke delt de med dere. Jeg er fortsatt syk, men våget meg til å være sosial i dag, og nå merker jeg det. Er begynt å bli utrolig dårlig igjen, men jeg fpr bare ta medisin og paracet og håpe det blir bedre. Sov bedre i natt enn jeg har gjort på lenge også. Hva syntes du om bildene? 

Foto; reading my book

Bronkitt. Føler meg helt forferdelig akkurat nå. Fryser, hoster, er svimmel, vondt i leddene og knasker tabletter. Håper virkelig jeg blir bedre de neste dagene. Klarer nesten ikke være på datan, det eneste jeg gjør er å lese og sove. Så derfor blir det lite blogging fra min side, håper dere forstår. Hva bruker dere dagene til? 

Jeg tok feil

Jeg tok feil, det var ikke innfluensa jeg hadde. Jeg har bronkitt, så nå går jeg på pencilin og cosylan. Astmaen er i tilegg verre, så jeg fikk nye medisiner der også. Har også fått beskjed om å holde meg i ro. Jeg får ikke gjort noe nyttig på noen dager. Jeg vil bade, sykle, gå på tur og være med venner, men det må desverre vente noen dager. Nå sitter jeg hjemme å knasker paracet, pencilin, bruker astmamedisinen og tar cosylan. Men om noen dager regner jeg med at jeg er bedre, og da kan jeg i allefall være med venner igjen. Heldighvis har jeg bøker jeg kan lese til jeg blir frisk. Har du hatt bronkitt før? 

Innfluensa

Jeg har fått innfluensa, 38.5 i feber, hosting, vondt i alle ledene og hodepine er ikke en god kombinasjon. Nå er det tredje dag med innfluensa, og det er ikke noe morsomt. Jeg vil bli frisk! Dagene går for det meste til soving, hosting, drikke masse læske, spise paracet og ta hostesaft. Ikke noe spennende med andre ord. Klarer heller ikke gå ut for å ta bilder, jeg kjeder meg! 


Hjelper ikke på at det er kjempefint vær ute, jeg vil bade! 


Du å æ e like som et par dråper vann