juli 2012

Fjelltur

Hei! Nå øser det ned utenfor vinduet mitt, og det ser ikke ut som at det blir opphold på en stund. Så vet ikke når jeg starter til fjells, sikkert ikke før i morgen. Derfor blir det ikke noe blogging før onsdag, men har mange ideer på innlegg. Så da kommer jeg tilbake for fullt. 


Gleder meg kjempemye til å komme meg til fjells uten strøm, telefondekning og nett. Gleder meg til å bruke dagene på fisking og roing. Åh, som jeg gleder meg! 

Stort oppdateringsinnlegg

Hei! Begynner virkelig å bli en stund siden jeg blogget fast. Det har jo bare vært småinnlegg som ikke har gitt så mye mening de siste månedene. Har vært godt med en stor bloggpause. Vurderte en stund å slutte, men er så glad i bloggen, og altfor glad i å skrive. Siden sist har jeg vært en uke i Piteå med broren min, foreldrene mine, tre søskenebarn, tanter, onkler og noen flere. Var en kjempefin uke med hyggelig selskap, strandliv, fint vær og god mat.

22.juli- en dag som ikke blir glemt

Nå er det et år siden tragedien rammet Norge. Og jeg må virkelig få sagt at jeg er stolt av å være norsk, av å kunne si at jeg er dell av landet som sto sammen, istedefor å skape uroligheter å krig i en slik situasjon. Tragedien har truffet alle, og alle ble på en eller annen måte berørt av det som skjedde. Selv mistet Alta en, en kjempehyggelig gutt som alle gikk godt overens med. Har ikke så lyst å skrive mer, klarer ikke tenke hvordan de som nært berørt har det i dag. Og miste noen som står deg nær er noe av det tungeste som skjer. Går ikke en dag uten at du sørger, men du lærer deg å leve med sorgen. Tenker på alle nordmenn i dag ♥ 

Nytt design

Som dere ser har jeg vært å lånt meg et gratisdesign, som jeg syntes var veldig fint. Nå skal jeg bare gjøre noen små justeringer før jeg sier meg fornøyd, deriblandt å fikse header. Men siden datamaskinen har bestemt seg for at jeg skal legge meg nå, så får jeg forhåpentlighvis tatt det i morgen. Spørs om jeg får tid for i morgen må jeg vaske rommet, pakke og vaske bilen siden jeg drar til Piteå på fredag. Men kommer med et inlegg i morgen. 


Hva syntes dere om designet hitill? 

Foto; Beautiful view


Hva syntes du? 

Back on track

Nå har jeg endelig fått inspirasjon og bloggmotivasjonen tilbake igjen. Har hatt en pause fra bloggen, med bare noen mobilblogger et par ganger. Siden sist har jeg faktisk ikke gjort så spesielt mye. Har vært litt med venner, slappet av, sett to sesonger av pretty little liars og tatt livet med ro. I går var jeg forresten på besøk i Kåfjord, og da tok jeg med meg Vilde og Martine opp i de gamle ruinene til kobberverket. Fikk tatt utrolig mange flotte bilder der oppe, var så vakkert og så fin utsikt. Vi fikk også spilt guitar hero og kost oss med brownies og brus. Kjempekoselig kveld med andre ord. 

Nå skal jeg pakke litt klær og toalettsaker før mamma skal kjøre meg til Mathisdalkrysset, og der plukker Marie og dem meg opp etter at hun har vært i syden en uke. Gleder meg virkelig til å se bestisen min igjen, lenge  siden nå! Ikke siden 18-årsfeiringen hennes faktisk. Så blogges vi heller i morgen en gang. 

Hva har du gjort i det siste? 

Sommerferiemodus

Akkurat nå blogger jeg fra mobilen. Sitter i bilen og venter på at foreldrene mine skal komme, så de kan kjøre meg til Alta i stallen. I går var forresten en fin dag med soling på dagen og tur på kvelden. Kan jo legge ut bilder istedenfor å skrive for jeg har det travelt.