juli 2011

Foto; Red flower

Hva syntes du om fotografiene? 

Foto; SiljeJeg er fornøyd med navnet mitt! Er du fornøyd med ditt? 

Foto; Trondheim

For en uke siden var jeg og familien i Trondheim. Og jeg må virkelig få si at det er en utrolig vakker by!


Liker du Trondheim? 

Fine sommerkvelder

I går kveld var jeg, Agnes og Ola på grilltur med Mathisvannet. Vi koste oss, og Ola badet. Jeg og Agnes holdt oss på land, jeg er syk. PÅ kvelden dro jeg og Agnes til meg, og hun sov hos meg. 
Hva gjorde du i går kveld? 

Jeg vil lese din blogg!

Jeg har selvsagt klart å få innfluensa, og jeg klarer ikke å gjøre noe nå. Så derfor lurer jeg på hva din blogg er? 


Hva er din blogg?


Facebook fanpage

Nå kan dere like Silje Hanssen Photography på facebook.


Trykk på bildet for å komme til siden, og like min facebook fanpage.Kveldens planer

Fantastisk! Jeg har klart å få innfluensa. Skulle egentlig telte med noen venner i kveld, men vi avlyste det siden jeg ble syk. Skal heller dra å grille et par timer, så innfluensaen stopper ikke meg. Agnes skal også sove hos meg i kveld så jeg får bare spise paracet og håpe jeg blir bedre. Kommer med bilder senere i kveld. 


Hva gjør dere i kveld? 

Hvil i fred

Hvil i fred♥ Det blir rart å ikke møte deg mer, ikke få snakke med deg eller se deg le av noe vi forteller. Det blir rart å aldri høre deg igjen, men du kommer alltid til å være med oss i tankene. 


Hvil i fred Steinar♥

Si det til dem du e glad i

Åh, så fantastisk fin sang, første gang æ hørte den, så rørt♥ Fant den på en annen sin blogg. Fantastisk sang, elsker Kråkesølv! 

Hva syntes du om sangen? 

Foto; Nidarodomen

Da jeg var på ferie med familien stoppet vi en natt i Trondheim, å da kunne jeg ikke bare dra videre uten å besøke Nidarosdomen. Den er så utrolig vakker! 
Hva syntes du om nidarosdomen? 

Foto; ossElsker sånne små randome photoshooter som ikker er noe planlagt, man får så mange flotte ideer da. Merket akkurat nå at det var mye røde detaljer på bildene, fun! Hva syntes du om bildene? 

Foto; bading

Da jeg kom til Marie ble jeg tvingt med for å bade, var utrolig å først gå et stykke før så å hoppe ut i et vann. Kathrine ble også med, men hun bare tok bilder. Var skikkelig pyse i begynnelsen, men hvem er ikke det? Var heller ikke noe særlig fint vær i dag, men det stoppet ikke oss.


I morgen skal jeg også bade om været tillater det. Har du badet mye i år? 

Foto; Crazy is good

Nå drar jeg straks til Marie, skal bare dusje først. Skal bli utrolig koselig å se henne igjen, lenge siden sist! Kjenner jeg oss godt så blir det mye bilder. Hva gjør du i dag? 


true! 

Foto; kjærlighet


De siste dagene har jeg ikke blogget så mye, har hatt så utrolig mye å tenke på, og jeg vil vise respekt for alle som er berørt av hva som har skjedd i Norge. Har enda ikke fått vite noe om han som er savnet fra Alta, håper han kommer hjem snart i live! ♥ Men i tiden framover vil jeg holde på håpet og få litt mer foto inn på bloggen igjen, har så utrolig mange bilder jeg vil dele med dere! 


 

"OM EN MANN KAN VISE SÅ MYE HAT, TENK HVOR MYE KJÆRLIGHET VI KAN VISE SAMMEN"

I dag har jeg og Agnes vært på city og tent lys for ofrene på Utøya og bombingen i Oslo. Er så utrolig trist å tenke på at så mange menneskeliv har gått tapt. Tente lys for Steinar, håper virkelig på at han er i live! Kom hjem Steinar , i live! 
Kondolerer til alle som er berørt ♥

Ord strekker ikke til..

Jeg har ikke ord, tenkt at det skjedde med lille Norge. Fikk vite det da jeg var inne på en sportsbutikk i Trondheim da personalet sprang rundt. Fikk etterhvert oppdateringer av venniner som fortalte at kjentfolk var ute på Utøya. Jeg klarer ikke få det inn i hodet at vi har mistet så mange mennesker de siste dagene til terror. Det er så utrolig trist og det eneste vi kan gjøre er å be, trøste og hjelpe hverandre i denne tunge tiden. 


Husk å stå sammen i denn tunge tiden ♥

Shopping

Hele gårsdagen gikk til å komme seg fra Tvedestrand til Trondheim. Og jeg var framme i 01-tiden, og da gikk jeg rett opp på hotellrommet for å sove. I dag skal jeg shoppe her i Trondheim og ta bilder av nidarosdomen, så blir ikke blogging før jeg får nett neste gang. Hva gjør dere i dag? 

Risør

I går kveld etter vi hadde vært i dyreparken dro vi til Risør for å spise og gå tur på brygga i kveldssola. Er så utrolig fint der, elsker sør-norge ♥Hva syntes du om bildene? 

Dyreparken i Kristiansand

Nå er jeg akkurat kommet hjem til huset i Tvedestrand, har vært i dyreparken hele dagen. Fra det åpnet og til det stengte. Har sett på dyr, tatt karuseller, vært i spøkelseshuset, sett kaptein sabeltann og gått utrolig masse. Koselig ♥
Har du noen gang vært i dyreparken i Kristiansand?

Kristiansand

Nå sitter jeg i sofaen i Tvedestrand hos slekta. Skal straks sove, for jeg må opp før åtte i morgen, skal i dyreparken. Gleder meg, er kjempelenge siden jeg sist var her. Blir nok ikke blogging før i morgen kveld, skal bruke hele dagen der. Tvedestrand i natt, elsker denne plassen♥

EF 50mm f/1.8 II

I dag fikk jeg endelig kjøpt med et nytt objektiv som jeg lenge har siklet etter. Canon EF 50mm f/1.8 to og jeg elsker det! Har tatt bilder hele dagen, og alle bildene i innlegget under er tatt med det. Noen tips om objektivet ? 


Elsker dette♥

Shoppedag

I dag har jeg shoppet til den store gullmedaljen, elsker ferie! Har vært på sparkjøp å hamstret klær og sko. Har også vært nede i Arendal på peppes, og vært å handlet nært brygga. Er så utrolig glad i Sør-Norge, Aust-Agder♥ Nå skal jeg bar slappe av en srund før jeg stikker ned til byen. Hva syntes du om bildene? 

Tvedestrand

Hei! Jeg lever fremdeles, har kjørt fra Alta til Tvedestrand siden lørdag, kom fram i natt. Vi besøker onkelen min og familen hans. Har ikke sett søskenebarna mine som bor her på fem år, og det var superkoselig å møte alle igjen! I dag har vi slappet av, vært nede i byen en tur og handlet. Når Linni er ferdig på jobb skal vi lage taco, koselig! Tvedestrand er en liten koselig sommerby. Elsker å være her, stemningen er kjempebra her. Små trange gater, havn, små søte butikker og masse koselige mennesker! Kommer flere bilder senere i kveld, i morgen er det shopping på planen. Hva styrer du med i dag? 

Foto; Tåke


//Canon EOS 1000D

Tåke og regn på tur til Tromsø for en uke siden. Nå skal jeg bare pakke siste rest, så er jeg klar. Kos dere i dag! Hva gjør du i dag? Svar på spørsmål I

Del to kommer senere i kveld. Nå er jeg sliten etter en hel dag på hyttetomta med besing. Nå skal jeg pakke, for i morgen er det ferie! Hurra! 

Question!

Hei! Ville bare oppdatere dere litt, har vært opptatt. I dag har jeg malt hytta, vært med gode venner og vært på kino. Harry Potter, og jeg må virkelig få si at filmen virkelig ikke skuffet, felte noen tårer og lo mye! Vi har også kjøpt ny bil nå, og jeg er superfornøyd. Og om et par dager starter vi på ferie, gleder meg. I dag(går) ville også søskenebarnet mitt blitt 12 år om hun hadde fått leve, savner henne kjempemye♥  


Disse to peningene var jeg på kino med+ noen flere.

Husk å meld deg på blogg vs blogg HER

Husk å spørre meg spørsmål HER

Blogg vs blogg

Hei! Jeg tenkte å kjøre en blogg vs blogg nå. Siden jeg ikke har så god til å blogge eller ta bilder. Trekker ut to tilfeldige finalister og vinneren får en vurdering+ fem kommentarer. Er du med? 

Foto; Ole brumm

Da jeg var liten elsket jeg ole brumm, elsket å lese bøkene og se filmene♥ Akkurat som mummitrollene, elsket det! 


L
iker du Ole Brumm? 

//Flowerpower II
//Canon EOS 1000D 

Akkurat nå lyner og tordner det her, og det har det gjort hele natten.Og jeg har selvsagt ikke fått sove stort siden jeg hater lyn og torden. Er ikke ofte vi har det her i Finnmark. 

Hva syntes du om bildene? // Har dere ofte lyn og torden? 
//Flowerpower I
//Canon EOS 1000D

Hva syntes du om bildene? //Rainy day

//Canon EOS 1000D 

Har både vært fint vær og styrtregn med lyn og torden her i dag. Tropedag og tropenatt, kan ikke huske sist det var her. Har hppet i vannsprederen, hatt besøk og grillet i dag. Koselig dag i alle fall♥ Hva har du gjort i dag? 

Sommervarme

Ah, deilig! Nå er det 30 grader i skyggen, varm sommervind, sol og blå himmel her i Mathisdalen. Dette må være den varmeste dagen vi har hatt i år, isen smelter før man når å spise den. Har så utrolig lyst å bade senere, men får se om jeg kan fordi jeg enda er syk. Men jeg skal i allefall kose meg hele dagen, og ikke sitte inne på nett. Kos dere videre i dag. 


Sommerfugle, tok akkurat bildet ute. Første sommerfugle bilde jeg har tatt! 


Er det varm hos deg i dag? 

Winnie the pooh


RememberHusk å stille meg spørsmål her!

Husk å like facebook siden til bloggen min her!

Husk å smile hver eneste dag.

Gjør dere en av disse tingene, helst begge så blir jeg kjempeglad! 

Spørsmålsrunde?Er det noe du lurer på? Foto, innspirasjon, livet mitt, skolen, bloggen? Bare spør, jeg svarer op video! 

Facebook fanpage

Jeg har akkurat(merk dere, i kveld) laget meg en facebook fanpage der man kan like bloggen min. Der poster jeg innlegg, oppdaterer dere, skriver ned ønskene mine og poster fotografier. Det eneste du trenger for å glede meg er å trykker HER eller HER så liker du siden min.


Trykk på bildet for å komme til siden, thanks! 

Til mine fantastiske lesere

Jeg er så utrolig takknemlig for at dere leser bloggen min, uten dere hadde det ikke vært like morsomt å blogge. Har virkelig ikke hatt blogglyst de siste månedene, men nå er jeg back in track, og det viser også statistikken min. Den stiger å den stiger, og jeg blir gladere å gladere. Det betyr så uendelig mye for meg at akkurat du leser bloggen min! Se på det, utrolig! Tusen takk dere♥

Foto; thats what friends are for

Har du noen supre venner? 

Photoshoot: på bondelandet II

Her kommer resten av bildene fra i natt. Trekløveren♥
Hva syntes du om bildene? 

Photoshoot: på bondelandet I

I sted hadde jeg, Agnes og Annabel photoshoot ute på jordet og i skogen. Bildene ble ikke superbra pga objektivet mitt er ødelagt, men noen ble jeg veldig fornøyd med. //Canon 1000D// EF-S 18-55mm 


Hva syntes du om bildene? 

trekløveren samles!

Akkurat kommet inn fra en liten photoshoot med Annabel og Agnes, skal straks ut igjen å ta flere bilder. Er så utrolig koselig å være med dem igjen, trekløveren. Nå spiser vi bare litt mat og fikser oss litt mer før vi stikker ut! 


Smakebit! ♣

Hva gjør du i kveld? 


Gjesteblogginnlegg fra meg til deg <3

heihei!
Agnes her!! er på overnattingsbesøk hos Silje i Mathisdalen i dag! :D Annabel er også her :D 
min blogg finner du her og Annabel sin blogg finner du her


Dette er da meg 


Annabel

nå med 750 ml. burn, sminke og kamera skal vi 3 ut og ha det gøy!

-Agnes KristineFakta om meg selv

♥ Jeg elsker iskaffe, men hater vanlig kaffe

♥ Jeg er utrolig sta, og står på mitt til det motsatte er bevisst

♥ Jeg biter negler, har prøvd å slutte lenge, men får ikke til. Utrolig stygt, hater det

♥ Jeg får plutselig en sang på hjernen som jeg kan høre flere uker før jeg blir lei og bytter

♥ Elsker hjemmelaget smoothie, lager det ofte

♥ Jeg liker ikke vann så godt, men drikker utrolig mye av det. Logisk, ikke sant?

♥ Jeg bruker ikke sminke, men liker å sminke meg, heh..

♥ Jeg virkelig elsker converse, både ekte og uekte. 

♥ Jeg elsker å lese, kan lese flere bøker på en dag. Men har perioder jeg leser mye og lite. 

♥ Jeg elsker å reise, og jeg har mange planglagte reisemål. Japan, Frankrike, Australia, New Zealand, gleder meg! Derfor vi jeg ha en godt betalt jobb, så jeg holder på med utdanning. 

♥ Jeg liker alle årstidene like godt, alle har positive sider. Vinteren er det sne, kaldt, nordlys, stjerner og skuter. Vår er det regn og smelting av sne. Sommer er det mopeder, sol, gress, grønt og bading. Høsten er det fargerikt. 

♥ Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal bli, har så lyst å utdanne meg til så utrolig mye. Vil heller ikke lukke noen muligheter, så jeg har prøvd å holde mange muligheter åpne ved å velge realfag. 

♥ Jeg er utrolig nysgjerrig, liker å vite ting. 

♥ Jeg har allergi og astma, og det er mye jeg ikke tåler. Citrus, hund, katt, gress, pollen, 

 ♥ Jeg elsker å sitte på tumblr og weheartit å se på bilder i flere timer

♥ Jeg har dilla på burn, smakte det for første gang for to uker siden, utrolig

♥ Jeg liker utrolig godt å gå på turer i skogen, fiske og lage bål. Utrolig koselig!

♥ Jeg får fort dilla på en sang, akkurat nå er det radio. Tror det blir årets sommerlåt for meg! 

Skal lage flere sånne, er utrolig morsomt å skrive opp små randome fakta om seg selv. Visste du noe av dette om meg? 

Blogger jeg leser:

Det er så utrolig mange blogger jeg leser, men jeg kan jo nevne de jeg går først innom når jeg logger på. Er jo selvsagt innom nesten alle de på vennelista mi som har blogget da. Men dette er de jeg sjekker oftest og først. Jeg er også medlem i en gruppe på facebook: oss fotobloggere. Og jeg er innom alle de som blogger der sine blogger, hver gang de legger ut link. Men her er de jeg leser: 

Annabel Kristoffersen Johnsen

Agnes Kristine 


Marie Eriksen


Kathrine Bjørnstad


Ida Fiskaa

Tuva Maria

Synne 

Silje Somby

Ragna Hansine

Merete Hegna

Leser du noen av disse?

Objektiv til Canon?

Da jeg var på hyttetur med jentene så klarte kameraet mitt å falle ned i bakken med objektivet først. Og jeg tror det ble et hakk inne i linsa for nå kan den ikke auto fokusere, bare manuell fokusere, utrolig surt! Så nå vet jeg ikke om man bare må kaste objektivet, det fungerer jo, men er ikke det beste.

Så nå lurte jeg på hvilket objektiv som er lurt å kjøpe? Jeg hadde EF-S 18-55 mm. Men nå vil jeg ha et annet, jeg har blitt fortalt at det er lurt å kjøpe Sigma 30 mm, for det er et veldig bra et. Men jeg liker å ta bilder av nordlyset, himmelen, månen, mennesker, blomster og egentlig alt som ser fint ut. hehe. Noen forslag til et bra objekt? Kameraet mitt er et Canon EOS 1000D. 

 

Foto; helikopter

På fredagen kom det helikopter hit til Mathisdalen, det skulle frakte hytta opp til hyttetomta. Det var utrolig stilig å se det lande på jordet vårt, og stå rett under det. Var helt sykt å stå rett under det, fult av vind i håret ♥ 
Har du opplevd noe lignende før?

Foto; hyttetur

Fra i går til i dag har jeg vært på hyttetur der vi feiret Marie sin 17-årsdag. Har hatt en utrolig koselig stund med Kathrine, Marie og Marit Elise. Har grillet, snakket, ledd, tatt bilder, og bare kost oss utrolig mye, Syntes jeg har vørt mye med venninene mine på grilling, hytteturer og telturer i det siste, men det er jo så utrolig koselig ♥

Hva gjorde du i går? 

Foto; teltur

Var på teltur med Agnes og Annabel for et par dager siden ved Mathisvannet. Vi grilte, lo, tok bilder, rodde, fikk besøk og bare koste oss. Må virkelig gjentas en gang til! ♥
Har du vært på teltur i det siste?