juni 2012

Mobilblogg: dårlig med opdateringer

Jeg sier hele tiden at jeg skal bli flinkere å blogge, men sannheten er at jeg faktisk ikke gidder å ta fram datamaskinenen. Har en periode der jeg ikke ser vitsen med datamaskiner og teknologi, høres vell skikkelig gammeldags ut men alle har vell perioder der teknologi er kjedelig. Regner med at blogglysten kommer tilbake igjen snart, i mellomtiden får dere være tolmodige. Siden sist har jeg vært på hyttetur med Agnes og Ola, feiret st.hans i elva, jobbet og slapper mye av. I morgen skal jeg, Agnes og to av tantebarna hennes i bassenget og så skal jeg begynne å planlegge nye photoshooter. Og jeg har begynt å ri igjen, i dag var jeg i stallen med Anna og jeg fikk bli bedre kjent med hesten hennes Kleopatra. Har virkelig savnet og drive med hest og nå er jeg igang igjen.

Lazy

Dårlig blogger ! Har får beskjed av flere at nå var det på tide å oppdatere. Har ikke vært på en data siden søndag og det er snart en uke siden. Har blitt utrolig lat å ta bilder med mitt kjære Canon og det å bruke data etter jeg fikk iPhone. Men skal skjerpe meg, og det fra i kveld. For da skal jeg ta med meg kameraet til elva, siden vi skal grille der med et gjeng i kveld. Siden sist har jeg hatt eksamen, feiret Agnes sin 17-årsdag, fått sommerferie, fått to sommerjobber, jobbet masse, arrangert Marie sin 18-årsdag ogvært på tivoli, kan jo heller slenge ut noen bilder siden jeg mobilblogger.

Eksamensforberedelser

For en travel dag sier jeg! Har vært på skolen hele dagen og forberedt meg til geofag eksamen som jeg har mandag. Og etter skolen gikk jeg og mamma hjemmelufttoppen. Så var det rett på jobb da vi kom ned. Og nå har jeg fått slapper av en time. Må fortsette å forberede meg til eksamen hvert øyeblikk igjen. Gleder meg til den er overstått på mandag! Har du hatt eksamen ? Bildene er foresten tatt med iphonen, derfor er de så små.

iPhone 4

Long time no see. Siden sist har jeg farget håret rødt, og jeg har blitt trukket opp i geofag muntlig eksamen. I går hadde mamma bursdag så jeg lagde middag, kake og ryddet huset. Og i dag hadde bestefar bursdag og vi var å spiste kake der. Og da jeg kom dit hadde mamma og pappa bestemt seg for å overraske meg med en ny tlf, siden min gamle er så mye tull med. Og jeg ble utrolig glad og overrasket, for på bordet lå det en iPhone 4. Happy! Så nå har jeg blitt kjent med telefonen og er superfornøyd! Har også fikset instagram og litt forskjellig. Og nå er det natt for min del så snakkes vi i morgen. God natt!

Spontant

Mange av vennene mine vet at jeg kan være litt spontan, kanskje litt for spontan noen ganger. Liker å planlegge ting, men kan plutselig finne på å gjøre så utrolig mye rart. Så i dag fikk jeg klipt håret utrolig kort etter å ha spart til langt hår i et år, og jeg bestemte meg på sekundet jeg satt meg i stolen. For sent å angre nå, men heldighvis er jeg en som liker å eksprimintere med hårfrisyrer og farger, så ingen anger her. 


Et veldig dårlig webkamera bilde, men skal prøve å få til noe bedre i løpet av morgendagen. For nå skal jeg stupe under dynen og sette på the O.C før jeg sovner. 

Ut på tur, aldri sur

Hei! Nå har Karina akkurat dratt fra Mathisdalen etter å ha vært her siden i går. Utrolig lenge siden jeg har vært med henne, og vi fant på mye morsomt. Vi så film, bakte sjokolademuffins, gikk på rulleskøyter, spiste masse godteri. Siden vi var så utrolig rastløse så fant vi ut rundt midnatt at vi skulle gå tur. Vi startet opp fjellsiden her hjemme, og på toppen måtte vi gå rundt fjellet for å komme oss ned siden vi startet opp en plass hvor det var så bratt at vi ikke kom oss ned igjen siden det hadde regnet. Men var en utrolig kald, våt, men veldig koselig tur opp. Kom ned rundt 3, og da sovnet vi med en gang. Nå har Karina dratt, og jeg bare slapper av. Skal snart gå ut, klarer ikke sitte inne mer. Blir kanskje å gå toppene senere i kveld, spørs hva som skjer videre i dag, men jeg skal i alle fall tilbringe dagen ute. Hva gjør du i dag? 

A rainy day

I dag regner det her hjemme i Mathisdalen, som vanlig. Men det stopper ikke planene for i dag. Har allerede vært ute å kjørt litt lettsykkel i regnet, og snart stikker jeg og mamma til Alta. Tror jeg skal øvekjøre i dag også, for nå er det rett før kjøretimene starter, må bare få tatt teorien først da. Senere i kveld får jeg Karina på besøk, så vi får se hva planene blir derfra da, men skal i allefall bli koselig å få vært litt med Karina igjen. Men nå skal vi snart kjøre ned, så blogges vi senere i kveld! 
 

Foto; True love

Foto; Paradise on earth

Spontan nattur

I går kveld fant jeg og mange andre ut at vi skulle gå på Komsatoppen på grilltur/overnattingstur. Hadde en kjempekoselig natt med en fin gjeng, og vi fikk også sett venuspassasjen som var målet for natten. Heldighvis fikk vi i Finnmark sett det veldig godt. Vi gikk ned i 4-tiden, men jeg klarte å våke over så jeg ikke forsov meg. Var på city med Agnes, for å delta på elevstreiken. Legger heller ut bilder, for er så sykt trøtt nå. 
Fikk du sett Venuspassasjen? 

Fine dager i Finnmark

Den siste uken har bare rast avgårde, men har hatt det kjempekoselig. I helga var jeg og en stor gjeng å grillet i Tollevika lørdag kveld. Var en så utrolig fin gjeng, og vi hadde det veldig koselig. Noe som kommer til å bli gjentatt veldig snart igjen. Ellers har dagene gått til venner, familie og vi har hatt noen fine dager med sol. Selv om vi hadde snø for noen dager siden, så har vi hatt det ganske fint i det siste. 

Minner dere på om spørsmålsrunden jeg har gående under dette innlegget. Hadde vært fint med flere spørsmål så jeg får lagd en video igjen.