juni 2011

Parfyme

Etter år med leting etter den perfekte parfymen har jeg endelig funnet en jeg liker og som jeg tåler. Egentlig er jeg allergisk mot parfyme, men denne er faktisk veldig god mot meg. Den luker veldig søtt, som godteri. Men den er heller ikke altfor sterk. Hver gang jeg lukter på den så tenker sukkersøt og mystikk. Aner virkelig ikke hvorfor. Men har jeg en dag jeg er litt nedfor så tar jeg på litt parfyme og setter på musikk. Det hjelper alltid! 

Parfymen jeg har er en av Britney sine parfymer, og den heter Midnight Fantasy EDP♥

Har du parfyme? Og bruker du noen gang parfyme? 


Telttur

Hei! Har vært hele dagen i skoge, og en snartur i Alta og handlet. Skal på telttur med Agnes og Annabel til Mathisvannet i kveld. Skal bli utrolig koselig å være med dem igjen. Skal grille, synge, fiske og bare kose oss maks ♥ Nå skal jeg bare en tur å fikse veden og pakke tingene før jeg drar til Mathisvannet. Kos dere videre i kveld, det skal jeg. Hva gjør dere i kveld? 


Mathisvannet! Plassen er jo bare så kjempefin!!

Tanker: Innspirasjon?

Hvor får jeg innspirasjonen fra? Hvorfor blogger jeg ikke oftere? 

Innspirasjonen får jeg fra andre bloggere, weheartit, tumblr, menneskene rundt meg, facebook, artige nettsider, youtube, musikk og meg selv. Noen dager har jeg vanskelig for å finne innspirasjon, og andre dager er det utrolig enkelt. Alt avhenger egentlig av humøret, været og musikken. Ja, merkelig nok. 

Jeg blogger ikke så ofte som før, og det er vell fordi jeg har hatt mangel på innspirasjon, jeg har vært opptatt og ja rett og slett at latskapen tok tak i meg en stund. Men nå er jeg tilbake i bloggverden for fullt, har så mange ideer og tanker som jeg gjerne vil dele med dere. Syntes du at det var gode nok svar? Jeg håper dere fortsetter å lese bloggen, for det kommer flere spennende innlegg framover ! 

Vlog: Årets første svømmetur

I dag(blir jo i går nå) tok jeg årets første bad sammen med Ola og Kine. Var kaldt, men utrolig deilig. Vårflommen begynner sakte men sikkert å slippe tak, og da måtte jeg bare bade. 

Har du badet i år? 

Sommerferie

Siden sist har jeg fått sommerferie, og det er så utrolig deilig og ikke tenke noe på skolen på to måneder. På onsdag hadde jeg og noen venniner avskjedlunsj for Caroline på Peppes, kommer til å savne ho så utrolig mye. Caroline reiser tilbake til Tyskland på onsdag etter et år som utvekslingsstudent i Norge. Var på city med jentene hele dagen, så utrolig koselig! 


♣Har også vært i bursdagen til Marit Elise, som ble 17 år. Vi spiste god mat, danset og snakket hele kvelden. 

♣Jeg har tilbringt noen timer på skype med utrolig mange forskjellige mennesker. 


♣Jeg har vært på TenSing sommeravslutning, der koste vi oss med brownies, gele, brus, jordbær og latter. 


♣Jeg har feiret st.hans med noen utrolig gode venner. 

Og nå skal jeg slappe av resten av kvelden, og i morgen skal jeg kanskje en tur på besøk eller tivoli er ikke sikker enda. 

Hva har du gjort hitill i sommerferien? 

Ut på tur, aldri sur

Hei! Nå skal jeg straks gå på tur med familien til hyttetomta, blir nok koselig.  Ville egentlig bare si at jeg har vært superdårlig å blogge den siste tiden. Men nå slutter snart skolen, og dagene går i et. Så blir nok mer blogging når sommerferien begynner. Været er fantastisk her i Alta for tiden, kan ikke huske sist vi har hatt det så varmt over lengre tid. 

Hva skal du i dag?

FOTO; flowers

Åh, det luker så utrolig godt hjemme for tiden. Hekken begynner å blomstre, å da lukter det nydelig. Love it♥
//Canon EOS 1000D 

Har dere hekk?


FOTO; Canon

Jeg elsker mitt Canon speilrefleks. Love it♥

//Canon EOS 1000D

FOTO; my day

Har vært på tur med klassen, vært på city med venniner, spist jordbær, skravlet, ledd og hatt det utrolig morsomt i dag. Livet smiler! Har også være en tur hos bestemor og bestefar siden bestefar har bursdag i dag. Og nå sitter jeg hjemme og skal ut å grille med familien. Happy days! Været er perfekt, sol med blå himmel. Kan livet bli bedre? Slenger med en aldri så liten outfit også.//Canon EOS 1000D

Grilltur i fjæra

I går kveld var det grilling i Tollevika på bergene med jentene, utrolig koselig♥ Vi snakket, tok masse bilder ,spiste god mat, spilte gitar, sang, tullet og lo. Gleder meg allerede til neste gang, som ikke er så lenge til. Kom meg ikke hjem før i 1-2 tiden i natt, og da var det liv på skype med en helg gjeng! //Canon EOS 1000D

Nydelig

Har hatt en absolutt strålende dag. Sola kom fram i 15-tiden og da var det bare å kle på seg shorts. Endelig fint vær i Alta, syntes vi har altfor lite av det. Men ser ut som at det skal bli bedre framover, heldighvis! Har fått høytalere og bass til datan, så jeg tok pc, høytalere, kamera og is med på trampolina og solte meg, deilig. 


Hva har dere gjort i dag?

Regndag og turdag

I dag var alle Studeispesialiserende 1.året og noen 2.åringer musikk på tur på Auskarnes i Kåfjord. Det pissregnet, blåste, vi gikk og vi satt i fjæra å der ble vi pissvåt. Men vi holdt humøret oppe ved å mate en mus(Siljajunior) med Mariekjeks, ta bilder, klatre i trærne og bare snakke. Koselig!
Da jeg kom hjem dusjet jeg og spiste middag. Vurderte å slappe av på senga, men fant heller ut at det var mye artigere å være ute. Så nå skal jeg straks stikke ut igjen. I morgen skal jeg og noen venniner gå alle de tre toppene. Så det kommer bilder i morgen også. 

Hva skal du i morgen? 

Paris

Paris♥


Paris, kjærlighetens by♥ Jeg har så utrolig lyst å reise til Paris og oppleve Moulin Rouge, Notre Dame, Eiffeltårnet og alle de fantastiske tingene. Åh, jeg SKAL reise dit en gang♥

Nytt design

Nå har jeg fått lånt et gratisdesign. Skal skaffe ny header og legge til noen andre koder. Men jeg er veldig fornøyd med dette jeg har fått skaffet meg. Skal prøve å lage en header på nytt, og om det er noen som vil hjelpe er det bare å slå seg løs. Har laget et innlegg om det lenger nede på bloggen, men ingen har snedt inn header. 


Tre stykk som jeg selv har lagd, men som jeg ikke får til å passe inn i designet. Vet selv ikke størrelsen headeren må ha, huff! Hvilken av disse syntes du var finest?

PROBLEMER

Jeg har et problem, og jeg håper at du kan hjelpe meg. Jeg har laget meg en header, men jeg vet ikke hvordan størrelse den skal være i til dette designet. Uansett hva jeg prøver på blir det feil. Noen tips?

Summer2011

Gleder meg til sommerferien. Hytteturer, fjellturer, sene kvelder, midnattsola, is, varme, bading, sørnorge, venner♥

I'm uniqe...in my own wayAlle har sine måter å leve på, alle er unike, alle er verdifull♥

..

One day you gonna look back and think, '' DAMN, that girl really loved me..''