mai 2012

Spørsmålsrunde


Tenkte å ha spørsmålsrunde, er så lenge siden sist. Svarer på video når jeg syntes jeg har fått nok spørsmål. Noe du lurer på ? 

Rolig dag

Begynner å bli frisk nå, er bare allergien som enda herjer i kroppen så jeg blir fort sliten, og trøtt hele tiden. Men jeg skal ikke klage, blir bedre etterhvert. I dag har dagen gått til serier og en snartur i bursdag til Aina. Skal straks gå å sove, for er utrolig trøtt. Bladde akkurat gjennom arkivet og fant noen bilder fra forrige uke. Webkamera som dere kanskje ser. 


Hva har du gjort i dag ? 

Foto: Mikkel rev


I går kveld fikk vi besøk av en liten søt rev, skikkelig tam også! Den er her rundt huset hver kveld. Er uheldighvis syk med innfluensa+allergien er på sitt verste akkurat nå. Håper på å være bedre i morgen, for jeg klarer ikke slappe av lenge, må ha noe å gjøre! Nå skal jeg kose meg med god middag, og film. Kos dere i kveld!

Årets siste innlevering

Nå kan jeg senke skuldrene, for årets siste innlevering er ferdig og levert inn. Tirsdag kom Marie til meg og vi hadde det koselig. I går hadde vi også fotoshoot her i Mathisdalen. Og jeg skal få redigert noen av bildene fra gårsdagen i løpet av morgendagen. Nå stikker jeg snart på koftekurs en snartur, så blogges vi i morgen. 

 
Hva har dere gjort de siste dagene? 

Siste innlevering i år

Er så utrolig lei geofag nå. Har jobbet med det døgnet rundt de siste to dagene. Er snart ferdig heldigvis, så i morgen klokken fire kan jeg endelig senke skuldrene. Gleder meg til å bli ferdig. Har skrevet 1500 ord om geologien i Japan. Bare 500 igjen. Ønsk meg lykke til!

Slitsom dag

Har hatt en utrolig slitsom, men koselig dag. I morgest da jeg våknet fikk jeg vite at det hadde gått et stort ras bak gården vår. Kjempeskummelt, har tydelighvis gått tre store ras sammtidig, det hadde vært kjempebråkete, men jeg våknet ikke i det hele tatt med det gjorde de andre gårdene rundt her+ foreldrene mine. Gikk heldigvhis bra da. Dro ut i 11-tiden til Talvik siden jeg og mamma lovet å hjelpe gammeltante Randi å ta rundvask siden hun ikke klarte selv. Vi vasket tak, gulv, vegger og møbler og brukte hele dagen. Fikk også møtt mamma sine slektninger som jeg aldri har møtt før. Også fikk jeg møte verdens nydeligste hund, kjempesøt! Ble rett og slett forelsket i den, og fant ut at sånn vil jeg ha. Savner å ha hund i hus etter at Boss gikk bort. Var ferdig å vaske i 19-tiden og da var det rett til Alta for å handle inn kosemat. Så nå har jeg sett en film og hatt det kjempekoselig med god mat og familien. Tenkte å ta tidlig kveld, kanskje gå ut en tur å se på hvor rasene har gått da. Morgendagen blir nok tilbragt ute, hvis det er vær til det da. 


Utsikten fra vinduet akkurat nå, begynner å bli lyst ute om kveldene! Hva har du gjorti  dag? 

Jar of hearts


Nasjonaldagen

Har hatt en kjempefin dag, er kjempelenge siden jeg feiret 17.mai. Var faktisk mitt første år inne i Alta. Jeg og Agnes gikk med noen bekjente i tog fra Bossekop til city. Etter talene, og litt småprat med venner stakk vi på sentrumsgrillen for å spise frokost, og Altas beste milkshake! Dro så videre til Agnes for å ta bilder, og deretter videre til Ekornsvingen(?) for å se på drillpikene og korpset spille. Så jeg, Agnes og Lilly for å spise is, og vi stakk også en tur innom Fila, kjempekoselig! Og Lilly var så utrolig flink å drille, stolt! 
Nå skal jeg snart sove, er så utrolig trøtt. Har kanskje noe med å gjøre at jeg nesten ikke sov i natt, hardt å være ung, hahah! I morgen skal jeg trene, og bare slappe av her hjemme. Hvem vet, kanskje jeg stikker ut en tur på kvelden igjen. Er så koselig nå som det begynner å bli vår! Gratulerer med dagen, det som er igjen av den i allefall! 

Vellyket kveld

Kvelden ble en kjempesuksess. Startet med å grille med en fin gjeng i Apanesfjæra, der møtte vi også en kjempekoselig gjeng med russ. Etter noen timer i fjæra var vi en liten gjeng som stakk til bomberommet, på 16.mai festen der. Lite folk, men var jo koselig. Tok ganske tidlig kveld, i tre tiden. Skulle jo opp klokken ti i dag uansett. 
Hadde du en fin 16.mai? 

Koselige dager

Den siste uka har vært kjempefin! Kom ikke opp i skriftlig, så da blir det muntlig på meg. Feiret det med å stikke ned på city i finværet med jentene! Koselig å sitte ute i sola og spise is. Nå skal jeg snart dra til Alta og feire 16.mai. Kos dere i kveld! Må forresten skjerpe meg, har mobilblogget alt for mye.

Koselig kveld

Nå har vi akkurat våknet etter å ha vært med et gjeng hos Mari i går. Kjempekoselig, men litt drama blir det bestandig. Nå skal jeg og Marie gå opp for å spise frokost og is. Kos dere i dag!

Take a look in the sky and smile

Ukene bare flyr avgårde. Denne uken har gått til koftekurs, venner, shopping og veldig lite søvn. Men det gjør ikke noe, for det er vår! I går kveld kunne jeg endelig senke skuldrene for helga, så etter koftekurset stakk jeg og Silja med en liten gjeng til Mari. Jeg dro utrolig tidlig, men det var koselig. I dag har jeg vasket bilen vår, og besteforeldrene mine sin. Nå stikker jeg straks til Agnes på kveldsbesøk, skal få med meg Agnes og Annabel på butikken for å kjøpe is! Kos dere i kveld. Hva gjør dere i kveld ? 


Freedom


Kjempefint å bare kunne sette seg på skuteren min og kjøre på fjellet. Elsker å bo rett attmed skuterløypa. Så i kveld har jeg og familien vært en snartur på fjellet, bare for å lufte oss. En av de siste dagene med skuter, så dagene på utnyttes til det fulle med skuter. Kos dere videre i kveld, jeg skal øve til prøve. 

Lite blogging fra min side

Den siste uka har gått så utrolig fort. En dag er det mandag, og plutselig er det helg igjen. Det beviser jo bare at jeg har en fantastisk fin tid. Har vært med familie og venner den siste uka, og jeg har begynt på koftekurs igjen. Og denne gangen er Silja og mamma begynt med meg der. Har vært litt på fjellet, og på tur den siste uka også. Neste helg er den siste skuterhelga mest sannsynlig. Men så kommer sommeren, og jeg gleder meg til sene sommerkvelder med gode venner. 
I dag har vi feiret bestemor sin bursdag litt på forhånd siden vi ikke kan være med å feire den på onsdag. Jeg hadde bakt en kake, og de fikk servert kaffe og kaker. Så nå mangler jeg bare å kjøpe en gave. Snart skal jeg gå ut å vaske bilen, før jeg skal tvinge med meg mamma eller pappa å øvekjøre. Har forresten begynt å øve til teorien som jeg skal ta i juni/juli. Denne uka kommer til å gå kjempefort, hadde fri i går og i dag. I morgen har jeg muntlig prøve i biologi, og på torsdag skal jeg ta bilder av noen russ. Hva gjør dere denne uka?