mai 2011

Header?

Jeg ser at jeg godt kunne trenge en header her på bloggen. Er det noen som vil hjelpe meg med å lage en? Dere finner bilder nedenfor som dere kan bruke, og den kan sendes til siljehanssen2010@hotmail.com. Det er frie hender, tror dere selv vet hva som er best. 
Vil du hjelpe meg?

Minner på

Om spørsmålsrunden min som du finner HER, skal svare på video i kveld. Det er nesten ikke kommet noen spørsmål, trist. Jeg svarer på spørsmål om foto, også om livet mitt så det er bare å spørre. 


Noe du lurer på?


Photoshoot: Midnatt II

Her kommer resten av bildene, fikk ikke lagt ut alle i går. //Canon EOS 1000D

I nærmeste framtid har jeg også planer om å få lagt ut konfirmasjonsbildene fra forrige helg da lillebror ble konfirmert. Hva syntes du om bildene?

Photoshoot: Midnatt

For et par uker siden sov jeg over hos Marie, og da hadde vi en stor photoshoot på bergene ved midnatt. Er veldig sein med å få lagt dem ut, men det får så være. Bildene er av meg er tatt av Marie, og resten har jeg tatt med mitt Canon EOS 1000D, noen bilder er redigert. 


Del to kommer snart, hva syntes du om bildene?

Ocean [99 themes challenge]


//Canon EOS 1000D             

Midnattsola i Alta er fantastisk fin, elsker den!  Tycks? 

Spørsmålsrunde?

Jeg setter i gang en spørsmålsrunde nå siden jeg ikke har tid å blogge før etter helgen. Kommer til å svare på video så det er bare å stille mange spørsmål. Lillebror har konfirmasjon så det er derfor jeg ikke har fått blogget i det siste. 


Er det noe du lurer på? Spør! 


Smakebit

Tenkte å gi dere en liten smakebit på hva som kommer senere i dag eller i morgen. 


Hadde en aldri så liten photoshoot med Marie i Tollevika på bergene ved midnatt i går. Nå skal vi snart stikke ned på bergene igjen for å nyte frukt dekket med sjokolade. Kos dere videre i dag! 


Vinneren av fotokonkurransen

Vinnneren av fotokonkurransen ble Tuva Maria Åserud. Gratulerer, skal prøve å få sendt av sted premien denne uka. Du kan sende meg adressen din til siljehanssen2010@hotmail.com.


Vinnerbilde!


Photo; Dekorasjon//Canon EOS 1000D

Hva syntes du om bildene?Heart [99 themes challenge]


Foto//Canon EOS 1000 D

Elsker glasshjerter, de er så utrolig vakre! 


Relax

Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen etter en slitsom dag. Hadde jo først skole, men så måtte jeg i kirka, der var det øving til jeg og noen andre skal være forsangere på samtalegudstjenestene i morgen. Har tatt helg med god samvittighet etter denne ukas koftekurs hver dag, skole, lekser og andre ting, har til og med vasket rommet i dag(selv om jeg gjør det hver helg). Nå lager mamma pastasalat, pitabrød og kyllingfile, skal bli utrolig godt. Koser oss også med godteri, hele familien. 
Hva har du gjort i dag?


Koftekurs

Jeg har blitt syk, feber og vondt i hele kroppen. Men jeg har ikke tid til å bli syk nå for jeg har to kofter som skal være ferdig til lillebror sin konfirmasjon som er 22.mai og jeg skal nå å ha tid til venner, familie, foto og lekser. Men jeg tar dette med et smil, skal nok bli fort frisk! 


Kos dere videre i dag, jeg drar på koftekurs nå og kommer ikke hjem før 22, og da skal jeg sove.

FOTOKONKURRANSEN [Finalistene]

Først vil jeg bare si: Tusen takk for alle som har meldt seg på, det var utrolig morro å se at så mange deltok. Det har vært utrolig vanskelig å velge ut finalistene, og det er fem som kommer videre. Disse fem kan dere stemme på fram til 15.mai, da kåres vinneren. Det er lov å reklamere på sin blogg.

 

1.TUVA MARIE ÅSERUD

2.ELSE MARIT3.NATHALIE DAHL NAALSUND

 

4.ANNABEL JOHNSEN5. ELINE CHRISTINE

Dere har lov å stemme en gang, og på ET bilde. Hvem syntes du burde vinne?