april 2012

En fin helg

Nå sitter jeg godt plantet i senga, skal snart sove. Har slappet av et par timer etter en innholdsrik helg. Har hatt besøk av Agnes, og skuteren hennes. Så i går var jeg, Agnes, familien min og noen andre på tur her i Mathisdalen på fjellet igjen. Var nydelig vær ,og kjempekoselig. I dag var vi også hele gjengen på tur igjen, hvor vi møtte en del folk. Må bare få sagt at denne tiden er den beste tiden på fjellet. Skuter, sol, snø, bålkos og folk. 
Fikk ikke et bilde av meg i helga, men så har jeg ikke vært så ivrig med kameraet. Har heller hatt en fin helg med skuter, venner og familie.  Hva har du gjort i helga? Hello Kitty


Lykkerus

Kjempefin dag på skolen i dag, ikke noe kjedelig. Er utrolig skolemotivert for tiden, gjorde seg godt med så mye fri, og mye mer fri er det framover. I dag har jeg møtt Agnes og Mari som jeg ikke har sett før påske. Kjempekoselig å møte dem igjen. Fikk sydengave fra Agnes, og jeg og Mari hadde det morsomt i samisktimen med Ipaden hennes. Har så sykt mye energi for tiden, og er kjempelykkelig. Åh, livet er herlig. 


Fine Ipaden, med fine oss. Hvordan har du det for tiden? 

P.S ble ukens blogg hos Lilly-Marlen. Sjekk bloggen hennes her. 

Den siste uken

Den siste uken har gått utrolig fort. Mandag var jeg på fjellet med familien og noen andre, og på kvelden stakk jeg til Marie. Tirsdag var jeg, Marie, Kathrine og Anita en tur på fjellet i dalen, men ble dårlig vær så vi dro ganske fort ned igjen. Onsdag begynte skolen og da var jeg og geofag klassen på syv stykk på tur ved Mathisvannet. Torsdag og fredag brukte jeg til litt trening, skole og venner. Kjempegreit å begynne med hverdagen igjen, selv om jeg gjerne kunne tenkt meg litt mer fri fra skolen, i alle fall på dager med solskinn. I dag har jeg, Thomas, Tor Emil, foreldrene mine og en mange andre vært på tur på fjellet igjen. Og i morgen blir det også fjellet! Denne tiden er bare helt fantastisk for fine turer på fjellet med gullet mitt. 
Håper dere også koser dere. Som dere ser så har vi i Finnmark ikke tegn på sommer som dere i sør har, men det gjør ikke noe for vi får kjørt så utrolig mer skuter! 

Påskekos

Ikke så mye blogging fra min kant, men det er påske. Har vært på tur med familien de siste dagene, og det har vært kjempekoselig. I morgen skal jeg og familien opp til Ongajavri igjen. Tilbragte hele dagen der oppe i dag, var egentlig ganske pent vær. Vi lagde bål, og raste rundt. Fikk også en liten skrekkopplevelse i dag, med at vi så noen som var å raste i bakken nesten bli tatt med skred. Det satt i allefall stopper for bakkekjøring hos meg! I morgen kveld stikker jeg til Marie i dalen(the other side) og blir der til Tirsdag. Regner med at jeg og noen andre tar en fjelltur på Tirsdag i daln. Gleder meg! Kos dere i morgen! 

Uvær

Hei! I dag har jeg og familien kjørt tur retur talvik med skuterne. Var på besøk der i hyttefeltet. Utrolig koselig! Desverre blåste det opp til uvær da vi startet hjem over fjellet. Kom hjem for noen timer siden, og vi startet ikke et sekund for tidlig. For nå er det skikkelig uvær ute, håper det roer seg til i morgen for da skal vi til fjells igjen. Gikk heldighvis bra å kjøre hjem, tok bare litt tid. Var utrolig kald og sliten på slutten. Tenk deg å kjøre i kjempesterk vind og masse snefokk fem mil. Men nå er det natt, så blogges vi i morgen!

Cupcakes

I går var jeg så flink at jeg lagde middag, og cupcakes. Hadde desverre lite glasur, så fikk ikke pyntet de noe særlig. Men ble fornøyd, og de falt i smak. Veldig mektige, men utrolig gode! 

The right one

Find someone who is worth your tears, worth your laughter, worth your heart and that loves you as much as you love them♥ 

Du vet den ene du kan gjøre alt for, og kan tåle alt fra? Uansett hva det er. Den personen som gjør deg glad og trist, som kan få deg til å føle ting du ikke visste du kunne føle. En liten melding, eller stemmen til denne personen kan få dagen din til å lyse opp. Så lite som skal til for å få deg til å smile resten av dagen. Personen som kan få deg til å gråte og le om hverandre. Sommerfuglene i magen når du tenker på personen, og du smiler bare du tenker på han. Den ene dagen føler du deg så utrolig lykkelig, som får like denne personen, som har fått sjansen til å bli kjent med han. 

Verden føles ut som verdens beste sted når du snakker med han, eller er med han. Verdens stopper opp når du tenker på han, og du klarer ikke la være å smile. Åh, verdens beste følelse å være forelsket. 

Nydelig vær ute

Vært hele dagen på Ongajavri, kom hjem for rundt en time siden. Har vært strålende sol ute, men litt vind. Heldighvis har vi fått låne et telt der, så vi fikk varmet oss. Nå har vi akkurat spist fiskemiddag, og snart drar jeg enten til fjells igjen eller en tur til Alta. Må se om jeg kanskje kommer meg på besøk i dag, siden noen akkurat har kommet seg til Alta. Også i morgen står Kauto for tur, skal opp med familien, og mest sannsynlig får jeg skuteren med opp så jeg får dratt på tur med noen venner der. 


Hvordan er din påske? 

Påskeferie

Hei! Nå fungerer blogg.no igjen, i allefall hos meg. Det er helt nydelig vær her hjemme i Mathisdalen. Regner med at jeg snart starter opp til fjells for noen timer. Litt kaldt er det, men jeg overlever. I morgen starter påsken for min del, og det skal bli godt. Nå skal jeg stikke ut å skifte styre på skuteren min, så er jeg klar. Kos dere resten av dagen! Hva gjør dere i påskeferien? 

Blogg.no er hacket?

Hei! Har akkurat lest at alle skriver at blogg.no er blitt hacket av noen. Vet ikke om dette er sant, for jeg klarer å blogge, og lese blogger. Men brukte en stund på å komme meg inn da. I alle fall så går dagene mine til å være ute, så det blir ikke så fryktelig mye blogging. Akkurat nå skinner sola og himmelen er blå. Så jeg skal ut å kjøre skuter, opp på fjellet. Kos dere i dag! 


Sånn er det i dag, og sånn var det i går i Kauto!