april 2011

[Rainy day]

Har vært i bursdag hos søskenebarnet mitt som ble 10 år i dag, gratulerer til Marit! Der hjalp onkelen min meg med å oppdatere telefonen min, må si den ble mye bedre. Fikk stappet i meg kake og brus, utrolig godt. Fikk skikkelig summer feeling i dag, selv om det regnet. Gleder meg til sommeren da blir det nattbading, våking, trampolina, venner, is, sol og bare morsomt! 


Minner på om fotokonkurransen min som avsluttes i dag!


Hva har du gjort i dag?Blondine

Fikk prøvd meg som blondine i går, men det var kortvarig. Bleiket først håret, før jeg farget det brunt. Hadde en svartfarge som jeg var utrolig lei+ masse ettervekst av det norsmale håret mitt som er veldig lyst og det var en dårlig kombinasjon. Måtte le litt da jeg så meg selv i speilet med den blonde farget, totalt misslykket. Men ble veldig fornøyd med den hårfargen jeg har nå(brun), skal ta bilder av håret i morgen. Bilde under er av meg som blondine, ler! Husk å melde dere på fotokonkurransen som avsluttes på Søndag, dere finner den her.

Fotokonkurranse på min blogg!

Har ikke blitt så mye blogging på meg den siste tiden, men noe har jeg funnet ut. Jeg skal prøve å få bedre tid til bloggen min, prøve å få tatt fine bilder, og oppdatere dere oftere enn det jeg har gjort. Har vært syk siden påska startet, som vil si en god stund. Men nå når jeg blir bedre, da kommer jeg til å ta mange bilder. Gleder meg allerede. 


I mellomtiden kan dere melde dere på fotokonkurransen min som jeg har gående, den finner du her.

 

Er du med i konkurransen min?

Blogg vs. blogg [finalistene]

Har trekt ut tre finalister til blogg vs blogg, trakk de på random.org. Dere har lov å stemme en gang og vinneren blir avslørt på Søndag. Det er lov å reklamere på sin blogg om dette. 

Tuva Maria Åserud

Agnes Kristine

SofieHvem vil du skal vinne?

Må vi gjøre det?

Jeg, Mari og Silja skal lage må gjøre video, men vi trenger forslag.Vi håper på mange morsomme forslag, kommer til å legge ut videoen når vi har fått laget den. 


Kom med masse forslag! 

Blogg vs. blogg

Setter i gang en runde med blogg vs. blogg. Du kan melde deg på en gang, og jeg velger ut tre blogger som er med. Vinneren får en vurdering, er du med?Er du med? 

En liten påminnelse

Hei! Ville bare si at vi ikke blogges før på Fredag, har ikke nett før. skal til Kautokeino. I mellomtiden kan jo dere melde dere på fotokonkurransen min. 


Hva gjhør du i påskeferien?


Light [99 themes challenge]


//Canon EOS 1000D

Tatt i går på hytta i Kautokeino, solnedgangen. 


Kautokeino

Vært i Kautokeino et par dager nå. Har vært utrolig koselig, møtt masse herlige mennesker. Skal kanskje opp dit igjen på onsdag eller torsdag. Var utrolig fint vær der(sol og blå himmel), kom tilbake til Alta for en stund siden (snevær og overskyet), skikkelig nedtur. Derfor satser jeg på Kautokeino snart igjen. 

Fint vær, ikke sant? 

Kosekveld

Nå sitter jeg i senga, spiser litt sjokolade og drikker fruktvann. Snart blir det litt film før jeg sovner. I kveld har jeg vært med Ida og Martin i vogna, kjempekoselig. I morgen starter vi til Kautokeino, og blir der et par dager. Skal selvfølgelig ta med kameraet å ta noen bilder, så snakkes vi når jeg kommer hjem?


Hva gjør du i natt?

Dårlig blogger med god grunn

Jeg har ikke vært verdens beste blogger i det siste, men har vært opptatt hele uka. Har ikke hatt tid å ta mange bilder heller. I dag har jeg vært å spist pizza på peppes med klassen og møtt Mari sin kinesiske dude som kom helt fra England for å besøk henne. Har jeg fortalt at han hadde et utrolig stilig kamera hvor bildene ble skrevet rett ut fra kameraet på hello kitty papir?? Jeg vil også ha et sånt kamera! Silja, Mari og Christian. Fikk ikke til å rotere det øverste bilde, dårlig kvalitet på det også. 

Minner dere på fotokonkurransen jeg holder, frist 1.mai. Tema: Glede/vår.FOTOKONKURRANSE PÅ MIN BLOGG

Hallo alle sammen!

Jeg har aldri hatt en konkurranse på fotobloggen min, og derfor tenkte jeg å sette i gang en nå. Og siden det er vår i lufra, sola skinner og himmelen er skyfri tenkte jeg at jeg kunne ha temaet: glede og/eller vår. Det kan være vårbilder, portrett, ja alt du mener er glede. Vinneren får et par solbriller fra superkul.no og en liten overaskelse til. Konkurransen avsluttes 1.mai 2011. Da velger jeg ut noen bilder som dere kan stemme på. Lykke til, håper mange deltar!

Hva må du gjøre for å være med?

♥Lage et innlegg på bloggen din om at du er med, og legge ut bilde.

♥Det er lov å redigere bildene, men det er ikke lov å delta med mer enn et bilde. 

♥Konkurransen avsluttes 1.mai 

♥Legg igjen en kommentar her som linker til innlegget om konkurransen.

♥Tema: Vår og/eller glede


Du kan vinne et par av disse solbrillene fra superkul.no+ en overaskelse!

Rainbow

Blue
Green
Pink
Yellow
Har fått helt dilla på å lage disse med fine farger. Du kan også lage det hvis du trykker her. Hva syntes du?

Purple

Purple

Har forelsket meg i lilla, noen flere som har det?? ♥

Sunglassesin the sun

I dag kom sponsorpakken min fra SUPERKUL, 2 stykk pilotbriller. Et par beholder jeg selv(rosa) også skal jeg starte en konkurranse i morgen her på bloggen. En fotokonkurranse, skal bare skrive et innlegg om det senere. Men jeg når ikke nå, for jeg skal på koftekurs. Snakkes i kveld, eller i morgen. 


Mine nye solbriller ♥

Høres det bra ut med en fotokonkurranse??


Konkurranse?

Har ikke tid å blogge i dag, skal sove snart. Har hatt huskonsert med TenSing i dag, kommer bilder i morgen. Siden jeg ikke har fått blogget så mye i det siste, skal jeg holde en konkurranse snart. Skal bare få ordnet premien, noen forslag til konkurranse?


Hehe, meg å mine vennine. Akkurat som i virkeligheten.
FOTO; Nordhusgaard [wintertime]

Nordhusgaard er mitt hjem, her har jeg vokst opp, tilbragt barndommen. Bor fortsatt der, har så mange gode minner herfra. 


Hva syntes du?

Vår

Har ikke hatt tid til å blogge så utrolig mye i det siste. I disse dager har det begynt å bli vår i Alta, det er sol, blå himmel og varmt i lufta. Dagene tilbringer jeg først på skolen før jeg starter til fjells. I helga har Marie vært på overnatting, Marie og skuteren kom på Lørdag. Har vært på fjellet hele helgen. 
Skal virkelig prøve å bli bedre å blogge, men har så utrolig lite tid.

Hva har du gjort i det siste?

Nye solbriller?

Vil du ha nye solbriller, nye klær, sminke, sko, nytt tilbehør? Sjekk ut superkul.no(ligger link oppe på bloggen min til høyre). De har utrolig mye fint. Jeg likte spesielt DETTE. De har også utrolig mye salg der, så du kan få mange gode røverkjøp.


Har du en sponsor?

Hva syntes du om superkul.no?

FOTO; Iskrystaller

Da jeg kom hjem i sted gikk jeg forbi badet vårt, og da oppdaget jeg de små søte iskrystallene. Måtte bare fotografere dem, det som skjer det skjer.
//Canon EOS 1000D.

Skal foresten trekke ukas blogg senere, vil du bli ukas blogg? Trykk HER for å melde deg på. 

Hva syntes du om bildene?