mars 2012

Kauto

Nå starter jeg opp til Kauto. Så om du er i nærheten så må du bare plinge på. Kos dere resten av dagen!

Den siste uken

Hei! Har ikke blogget noe denne uken. Har ingen spesiell grunn, kan kalle det en liten bloggpause. Men nå er jeg tilbake, og i dag starter påskeferien. Har bare en time til på skolen, så kan jeg dra hjem til skuteren. Hele uken har gått til trening, venner og masse fjellturer. I går var jeg og lillebror et par timer på fjellet. Var helt nydelig vær, og lillebror klarte skuterlappen i går. Så nå blir det skuter hele påsken med familie og venner. 


Hva gjør dere i påskeferien? 

Solcrossen 2012 (bilder)

Siden jeg visste dere video fra crossen i går, så tnekte jeg at jeg kunne legge ut bilder nå. Lillebroren min er nummer 114, og på bildene er det flest fra Alta SSF, men også noen fra andre plasser. Hva syntes du om bildene ? 

Solcrossen 2012 (video)

Da var solcrossen 2012 over. Den fant sted i Nordreisa, og lillebror kjørte der. Det er han som kjører på filmen over, han har gopro-kamera. Som dere kanskje ser på slutten så får han seg en kraftig smell og faller av, det samme med kameraet. Det gikk bra med han, bare litt forslått. Dette er heat 2, heat 1 kommer vell ut etterhvert. Kommer bilder senere. Hva syntes du om videoen? 

Fin uke, fin helg

For en flott uke! Har vært kjempemye med venner, feiret pappa sin bursdag, jogget mange fine turer, vært på shopping og bare hatt en kjempefin tid. I dag har jeg også vært på kino med Agnes, Thomas og Tor Emil, vi var å så The hunger games. En utrolig bra film, elsker bøkerne, og elsket film nummer 1! Nå skal jeg legge meg, for jeg skal opp klokken 6 i morgen tidlig for å dra til Nordreisa. Lillebror skal kjøre cross, og jeg skal ta bilder. 
Har du hatt en fin helg? 

webcamera


Sånn går det de stundene jeg kjeder meg. Bilder fra januar, februar og mars. Tar du mange bilder av deg selv på webcamera?

Verdens fineste overskrift.

For en fin dag jeg har hatt hitill! Skoledagen var kort, og morsom faktisk. Etter skolen dro jeg og mamma ned på TK, der vi kjøpte bursdagsgave til pappa. Jeg fikk også med meg en ny jakke og nye skitupper til skuteren min. Får de på fredag, de måtte bare lakke dem først. De er forresten rosa!!!! Nå skal jeg snart bestille rosa klistremerker og lakke noe annet på skuteren så er jeg klar for påske. Can't wait! 
Er forresten begynt å være lyst ute når jeg kommer hjem fra skolen, så mørketiden er offesielt over. Hva har du gjort i dag? 

Foto; waterfall


Siste runden med fargebilder fra helgen. Nå er det snart ny uke, og nye muligheter. Skal få presset inn tid til å ta bilder denne uka, wee! Påskeferie snart! Hva syntes du? 

Foto; colour the water part twoHvorfor har jeg ikke tenkt på å farge vannet før, er jo så nydelig! Hva syntes du? 

Spørsmål: bloggdesign

Hei! Nå skal jeg snart ta kvelden, er kjempetrøtt allerede. Men først vil jeg spørre dere om noe. Vet dere om noen som lager bloggdesign på bestilling? Betaler jo selvsagt, syntes virkelig bloggen min trenger oppussing nå. 

Foto; colour the waterMan kan ha det mye morro med farget vann. Herlighet for et vakkert syn altså! Hva syntes du ? 

Fin fredag

Gårsdagen var veldig fin. Var på finnmarksløpet for å se deltakerne komme inn, shopping med Marie, var på besøk og filmkos. Nå sitter jeg i sofan på rommet mitt i min fine, nye og fargerike longs. Skal se om jeg finner på noe i dag, får ikke dratt til fjells siden jeg hoster så mye. Men i morgen, da skal jeg på skuteren igjen! Hva gjør dere i dag?

Foto; Angel

Tror desverre ikke jeg får tatt 52weeks bildet denne uka. Er enda ikke blitt helt frisk, så får ikke vært noe særlig aktiv de neste dagene. Håper jeg blir frisk nok til fjelltur på søndag, håpet er i allefall der. Nå skal jeg stikke å skylle ut hårfargen jeg har i håret, håper på gode resultater! 


Hva syntes du ? 

Foto; owl


Hva syntes du ? 

Innfluensaen har slått til.

Hater den følelsen man har når man er syk. Føler meg helt elendig. Svimmel, skjelven, kvalm, vondt i halsen, ekkel hoste som nesten tar pusten fra deg, vondt i kroppen og svak. Derfor har jeg ikke blogget i helga, men kommer et innlegg senere om hva som har skjedd. 


Ikke i humør, og ikke i form. Skal se om jeg klarer å spise noe snart, har enda ikke spist i dag. Også blir det vell senga snart, er helt utslitt av å være syk. Godt jeg ikke har skole i morgen da. 

Tromsø

Hei! Det har ikke blitt noe særlig med blogging denne uka. Mandag var jeg på ungdomsmøte, og sov hos Marie. Tirsdagen tok jeg og biologiklassen flyet til Tromsø. Der var vi på unniversitetet, polaria og shoppet. Fikk med meg masse fint hjem igjen, og hadde en fin dag. om hjem med 22-flyet. Onsdag trente jeg, og i går var jeg en liten tur på fjellet etter skolen. Da jeg kom hjem merket jeg at jeg var blitt utrolig dårlig. Så ble ingen skole på meg i dag, har innfluensa, hater det. Spesielt nå som jeg ikke har tid. I dag er det nemlig borealis cup klokken 18, men vi må være der klokken 16 for maskinkontroll o.l. Må bare hive i meg paracet og klare det. For lillebror skal kjøre. Slenger med noen bilder fra Tromsø turen. Hva har du gjort denne uka? 

God morgen

Nå skal jeg strajs springe ut døren her hjemme. Bussen har gått, men jeg skal sitte på med mamma i dag. Det ser ut til at det skal bli en strålende dag med sol. Kos dere på skolen/jobb/hjemme i dag.

I'm done hiding


Et av resultatene fra i går kveld. Har hatt en skikkelig fin helg, og fått tatt masse bilder. Inspirasjonen er tilbake. Resten av kvelden skal jeg kose meg med gossip girl og sofan. I morgen skal jeg på samisk ungdomsmøte og sove hos Marie. Håper dere får en fin slutt på helga. 

Bilder fra hytteturen

En uke for sent, men man sier jo bedre sent enn aldri. Hehe.Bålkos, latter, gode venner, god mat, skuterkos og fint vær. Gleder meg allerede til neste gang. I dag har jeg faktisk vært der oppe på bilde ovenfor, men det var utrolig mye vann. Så vi(jeg, familien og noen venner) satt bare i åpenhytta å snakket. Så resten av kvelden går til gossip girl, redigering og kanskje mer skuter. Kos dere! 

52 WEEKS #8, part two

Tema: Hat

Dette var forrige ukes tema, og jeg har publisert et annet tema. Men jeg er mest fornøyd med dette, for det andre var mer kjærlighet enn hat. Dette bildet er et selvportrett, tatt nå i kveld. 


Hat er et sterkt ord. En vis person sa en gang: Hat er kjærlighet som har mislykkes. Sterke ord, og sterke meningen. Et annet ordtak på engelsk er: "It's better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not". Hva sier du ?

52 WEEKS #8

Tema: Hat

Dette var forrige ukes tema, men har ikke hatt tid å legge det ut før nå. I morgen kommer også denne ukens 52 weeks, så da er jeg back on track. Ting har begynt å roe seg, og kameraet er i mine hender igjen. Åh, har noen herlige uker forann meg. 

Dette bildet kan vise både kjærlighet og hat. Liker dette bildet så utrolig mye, er tatt på hytteturen forrige helg. Kommer forresten bilder fra den nå senere i dag. Men nå skal jeg på skutertur, så snakkes senere. 

Min dag i bilder

Dagen i dag har vært helt som vanlig. Har hatt skole, gjort lekser og vært veldig flink her hjemme med gjøremål. I morgen blir jeg å dra på fjellet en tur, håper at Agnes kommer seg hit. Hva har du gjort i dag?

God natt

Litt mobilblogging må til. Har funnet meg en fin app på mobilen til kameraet. Derfor ville jeg bare si god natt til mine søte lesere.

Livet er en fartsbil, du har ikke tid å stoppe

Dagene flyr av gårde, kan ikke huske sist jeg hadde det så travelt. Man skulle ikke tro jeg hadde det travelt siden jeg har sluttet å jobbe, men nå er jo skutersesongen i gang og da er det travelt. I går hadde jeg fri fra skolen, og jeg var å trente. Hadde en stor prøve i dag, som jeg håper gikk greit. Etter skolen var jeg, lillebror og pappa en tur på fjellet, og nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra crossbanen. Skal snart legge meg, for i morgen er en ny dag. Da skal jeg på skolen og trening. Vet enda ikke hva som skjer i helga, men blir nok fjelltur regner jeg med. 
Webkamera. Kommer bilder fra hytteturen som var forrige helg i morgen. Vet det, er veldig rask. Men nå roer ting seg...tror jeg.