mars 2011

Noen som kan hjelpe meg?

Akkurat nå sitter jeg å prøver å sette inn en header og noen bannere. Men jeg får ikke til, er det noen der ute som er gode på design, som kan hjelpe meg? Hadde blitt kjempeglad da, for jeg plages. Har drevet på med dette hele dagen. 


Er det noen av dere som kan hjelpe meg med dette?

Om det er noen der ute som kan hjelpe, så vil jeg prøve å gjøre noe tilbake. Kanskje en bloggvirdering, linking eller noe i den duren? Kanskje en "premie"?


Winter wonderland

Det er så utrolig deilig å være tilbake til bloggingen igjen. Grunnen til at jeg ikke har fått blogget er at enten har jeg ikke klart å få logget meg inn, eller så har jeg ikke fått til å legge ut bilder. Å hva er vell en fotoblogg uten foto? Noen som har hatt det samme problemet? Men nå håper jeg alt fungerer, for jeg har så mye å blogge om. 

I går var jeg og lillebror ute, vi tok noen bilder. Syntes lyset ute var så utrolig fint så jeg tok noen bilder, resultat ble ganske fint. Ingen av bildene er redigert, jeg har tatt de fleste bildene, men bildene der jeg er med har lillebror tatt. //Canon EOS 1000D

Hva syntes du om bildene?

Sponsetblogg.no

Jeg har akkurat registrert meg på sponsetblogg.no. De hjelper deg å finne en sponsor til bloggen ,og det er helt gratis. Hvis du trykker HER, kan du også registrere deg. Sorry for lite blogging i det siste, har ikke vært meningen. Men jeg har ikke fått til å logge meg inn hos blogg.no før nå, syntes det er utrolig irriterende. Men nå kommer det i allefall flere innlegg framover, for jeg logger meg ikke ut med det første ! 

Har du hatt problemer med blogg.no i det siste?

Friends [99 themes challenge]

Marie og Marit Elise ♥


Et bilde sier mer enn tusen ord♥

Vinterferie

Har hatt noen fantastiske dager med gode venniner på hyttetur. Vi har kjørt masse skuter, akt, rast i sneen, spilt kort, snakket og ledd utrolig mye. Kan ikke huske sist jeg hadde det så koselig, gleder meg allerede til neste hyttetur.Har du vinterferie?

Fjelltur

Nå drar jeg og mine fantastiske venner på fjellet med skutere, god mat og godt vær(forhåpentlighvis). Vi snakkes på Fredag ♥


Hva skal du i dag?

Jeg har blitt tegnet

Venninen min Oli har tegnet meg, syntes det lignet utrolig mye. Snakker vi flink å tegne?


Orginal


Tegnet

Bilde er et av mine gamle profilbilder på facebook, 2 år siden snart. Hva syntes du?

Foto; Selvportrett

Pappa har feiret bursdag i dag, men har ikke bursdag før i morgen. Masse folk her, de har akkurat dratt. Tok noen bilder av meg selv rett før de andre dro. Røde lepper, rødt tilbehør, lys.
Utrolig morsomt å ta selvportrett. Kanskje jeg må prøve å redigere dem også?

Hva syntes du om bildene?

En hilsen fra meg..

Hei, tenkte å blogge litt for Silje siden hun har bloggsperre og koser seg med vaniljekrem med sjokoladebiter i. Å imorgen skal hun bli feit på bursdagskaker hjemme i stugo, koselig. Jeg har faktisk skrevet et dikt ikveld, må innrømme jeg er litt stolt. Syntes det var fint..Du kan ta en titt her for å sjekke ut hvem jeg er for jeg røper ingenting!:-) 
Ha en fantastisk herlig kveld vidre, det skal jeg!


Haba haba!...♥

- Hilsen jenta i blått på bildet♥

Obsession [99 themes challenge]

Trenger jeg si mer? Jeg er besatt av å ta bilder, hvem er vell ikke det? Kos dere videre på denne Lørdagskvelden, det skal jeg.

Fredags kveld

Fredags kveld her i huset. Har tilbragt hele dagen på Bossekopmarkedet (et lite marked, mange boder, mange mennesker og mye rart). Tok noen bilder, men det var bare med Ola sitt kamera (Canon EOS 550D), men har ikke bildene. Var der sammen med Agnes, Marie, Karina, Marit Elise og Kine. Utrolig koselig dag. Nå er det jentehelg, hele helga med mamman min.Hva gjør du på denne Fredagskvelden?

Memories

Det er rart hvordan en sang kan bringe fram minner og følelser du nesten har glemt. Har så mange minner med denne sangen.


Butterfly fly away ♥

Ukas blogg #5

Mika Josefine

Annbefaler absolutt alle sammen å gå inn på denne bloggen. Mika blogger aller mest om foto, men også om andre ting. Mika har en fantastisk skrivemåte. Mika skriver så fasinerende, så gripende. Man kjenner seg igjen i innleggene. Mika kan det med å bruke ironi også, Mika har en fantastisk blogg. Trykk på bildet for å komme til Mika's blogg.

 

Leser du Mika's blogg?

Vil du bli ukas blogg?

Foto; Søndag i solen
♥♥♥

Hva syntes du om bildene?

Wind [99 themes challenge]


Marie Eriksen på tur med meg. Ongajavri Mars 2011, fine Marie ♥

Fotoutfordring: nittini dager

Tenkte å ta en fotoutfordring, så jeg søkte litt rundt på nettet da jeg kom over denne fotoutfordringen. Syntes den virket utrolig spennende, så jeg valgte å ta den. Denne kommer til å gå utover litt lengre tid, for jeg vil at det skal bli fine fotografier, ikke dårlige. Er ikke noen rekkefølge på hva man vil ta først, man tar den som passer deg best!

 

Heart // Love // Light // Dark // Morning // Friend // Heaven // Sweet // Drive // City // Memory // Horse // Purple // Smile // Silence // Freedom // Blood // Rainbow // Gray // Red // Pink // Rain // Cat // No // Time // Snow // Tears // Foreign // Sorrow // Happiness // Fruit // Flowers // Night // Expectations // Stars // Hold my Hand // Precious // Treasure // Eyes // Abondoned // Dream // Moonlight // Teamwork // Standing // Still // Dying // Vampire // Illusion // Family // Creation // Childhood // Stripes // Fire // Keeping a Secret // Tower // Waiting // Clumsy // Underwear // Message // Queen // Rejection // Fairytale // King // Do Not Disturb // Evil // Horror // Traps // Cigarette // Hero // Joy // No color // Obsession // Ocean // Wind // Vulnerable // Mirror // Broken Pieces // Princess // Drink // Lifell // Words // Pen and Paper // No Way Out // Cold // Spiral // Magic // Food // Pain // Ice Cream // Forever // Reality // All That I Have // Give up // Hope // Relationship // Fear // Holiday // Puzzlell // Happy // Puppy

Dette kommer til å ta en stund, men jeg kommer ikke til å angre. Elsker utfordringer! Kommer til å "krysse" vekk en for hver gang jeg tar en.

My paradise on earth

Mitt favorittsted på jorden er Ongajvari. Ongajavri er en halvtime med skuter fra mitt hjem, og fire timers gåtur. Er der utrolig mye om vinteren, kjører skuter dit. Er der utrolig mye om sommeren, går dit. Elsker plassen. Ingen nettdekning, ingen mobildekning, ingen elektrisitet. Tok noen bilder på Torsdag, da jeg og Marie kjørte dit opp.


Er det rart jeg elsker plassen?

Borealis vinterfestival

I går var åpningen for borealis vinterfestival her i Alta. Borealis vinterfestival er en festival her i Alta, og da skjer det mye. Konserter, utstillinger, aktiviteter, mattelt å kanskje det som er mest kjent: Finnmarksløpet. Åpningen i går bestod av: Skuespill, Stallo, representere deltakerne til Finnmarksløpet og min klasse+ et par andre klasser sendte opp heliumsballonger. Det var utrolig fint. Fikk ikke tatt så utrolig mange bilder, men noen ble det.

Vil du se bilder av stalloen så trykker du HER!

Travelt

Får ikke blogget i dag, men kanskje i morgen. Har et særemne som skal være inne i morgen. Har nordlyset som emne.
Den blå time

Mørketiden er en fantastisk tid. Hvertfall timen mellom lyst og mørkt. Fikk noen fine blinkskudd i går.

Nå skal jeg stikke en tur til Alta med mamma, vi skal møte tante der. Ha en fin dag videre dere!

Nytt design igjen

Nytt design igjen. Det forrige fikk man ikke til å kommentere, så fikk ordnet et gratisdesign fra Ida. Ble utrolig fornøyd nå. Skal bare ordne header og profilbilde så er jeg ferdig. Men først må jeg se 71 grader nord- Norges tøffeste kjendis. Er også med i en konkurranse her. Her kan du vinne et valgfritt Iphone deksel.


Hva syntes du om det nye designet?

Childhood

Denne helga har vært helt fantastisk. Har vært sammen med familien min hele helga, lenge siden det har vært en rolig helg hjemme. I dag var jeg, lillebror og hunden vår Boss ute i sneen, det var akkurat som å være tilbake da jeg var 10 år. Skikkelig koselig. Pappa knipset noen bilder av oss da vi var ute, gjennom vinduet med mitt kamera.
Var litt vind i dag også. Men tror været blir bedre snart, håper i allefall det blir litt sol snart. Elsker jo sneen!

Hvordan er været hos deg?

Linker til en fotoblogg, trykk her

Påskeegg

Sitter å koser meg med påskeegg nå. Skikkelig godt, liker du påskeegg?

Beacuse we care

Har vært på besøk hos Agnes to dager på rad. Da blir det noen bilder, med Agnes sitt kamera(mitt har vært hjemme). Vært i badeland har jeg også. Også har vi sett VM i naturfagen, heia Norge! Noen av bildene under har jeg tatt, noen har Agnes tatt, og noen har selvutløseren tatt!
Også tok vi et par bilder i dag, etter badeland. Jeg og Agnes er 3-meninger, noe man merker.
Skal ut å ta bilder i morgen. Skal prøve å finne et bra redigeringsprogram fort. Noen gode?

Uvær

Er uvær her i Finnmark. Blåser skikkelig, og sner. Det er faktisk ganske koselig å være ute i vinden og sneen. Flere enn meg som liker uvær?//Canon EOS 1000D

Ble litt dårlige bilder, tatt gjennom vinduet. Turte ikke ta kameraet med ut i mårrest. Tycks?

Ukas blogg #4

Amygdala


Annbefaler alle sammen å gå inn på denne bloggen. Skikkelig fine fotografier, verdt turen innom. Denne bloggen var en av de første jeg begynte å lese av fotoblogger, og den er bare helt fantastisk.

Leser du denne bloggen?

Vil du bli ukas blogg så trykk HER.