februar 2012

52 weeks #7

Ukens tema: the meal i cooked. 

Dette temaet var for et par uker siden, har rett og slett ikke hatt tid til å ta bilder. Har vært så mye på skolen og i fritiden. Men håper få tatt igjen ukene jeg mangler denne uka. Her er i alle fall week 7, ikke noe bra bare noe jeg slengte sammen, bokstavelig talt! 
Ikke mitt beste bilde, men bedre enn ingenting. Må også få tatt bilde til forrige ukes tema, tror jeg fikk et bra bilde i helga til det. 

Hyttetur i dag

Nå sitter jeg og Agnes i sofan å slapper av. Nå skal vi straks pakke ferdig tingene, og vente på resten av gjengen skal komme. Vi skal opp på hyttetur til Ongajavri i dag. Gleder meg! 


Får ikke blogget før søndag. Er verken internett, strøm eller innlagt vann der. Hva skal du i helga? 

Ut på skutertur, aldri sur. Uansett om du tipper eller ikke.

Hei! Nå har jeg nesten akkurat satt med nedi senga etter en travel dag. Agnes kom til meg litt etter 11, og hun hadde med skuteren. Også har jeg fått ny skuter hos mamma å pappa, beste gaven! Er sykt glad, så vi feiret det med fjelltur. Vi fikk en liten stopp i enden av eiendommen med at jeg lekte litt for villstyring og havnet på hode ned i sneen. 

Men vi fikk hjelp av naboen til å få den opp, og måtte vente til pappa kom hjem for å få fikset den siden oljen hadde rent ut. Men vi kom oss avsted, og var et par timer på kjøretur.
I morgen kommer en gjeng klokken 11, og da skal vi på hyttetur her i Mathisdalen, Ongajavri. Gleder meg, og vet at helga kommer til å bli sykt bra! Kos dere, det skal jeg.

Sjokolade

Nå har jeg, Agnes og Ola vært å kjøpt inn mat til hytteturen. Nå sitter jeg og Ola å venter på foreldrene mine. Vi har vært å kjøpt sjokolade!

Livet er herlig

Har hatt en veldig fin dag i dag. Vært i supert humør. Har kanskje noe med at jeg nesten ikke hadde noe skole, var med de fantastiske vennene mine og fikk en gladnyhet som jeg forteller om i morgen. Var også en tur på jobb, og er nesten akkurat kommet hjem. I dag var siste skoledag før vinterferien, så nå er endelig vinterferien kommet. Har så mye å se fram til. I morgen skal jeg trene, i badeland og handle til hytteturen med Agnes og Ola. Torsdag kommer Agnes hit å da blir det fjelltur. Og fredag til søndag skal jeg og noen andre på hyttetur her i Mathisdalen, Ongajavri. Digg! 


Livet er herlig!!! :D 

Neglebitten 2012

Nå er årets neglebitt over for denne gang. Løpet gikk av stabelen i går i Kauto. Kan ikke si det var det perfekte vær med vind og snevær. Men vi overlevde, og jeg fikk noen gode bilder. Neste løp er 9.mars i Alta, borealiscrossen. Og 10. og 11.mars er det i Tana. Gleder meg! Lillebroren min kjører #114, men er også bilder av andre her. Hva syntes du om bildene? 

En aldri så liten oppdatering på livet

Denne uka har gått utrolig fort, har jo ikke hatt tid til internett nesten. Har hatt så utrolig mye lekser denne uka, håper det roer seg etter vinterferien. Typisk at alle lærerne gir en haug med lekser samtidig. Har også jobbet, shoppet, vært med venner og litt med familien. I går var jeg og familien på dagstur i Kauto på crosstrening og besøk. Og i dag har jeg vasket rommet, solgt gitaren min og vært en tur å handlet. Hele familien er ganske stressa nå, for i morgen er det cross i Kauto. Før jeg legger meg i kveld må jeg tømme minnerkortene, brenne bilder over på cd, finne fram klær og alt kamerautstyret. Men før den tid skal jeg bare slappe helt av.

På onsdag begynner vinterferien, og den kommer til å bli sykt bra! Hyttetur med noen fantastiske venner. Skuter, bålkos, kortspilling, hyttekos, aking og gode venner. Ah, livet er herlig ♥

Foto; happiness


//Canon EOS 1000D

Hva syntes du om bildet? 

........

Ja, jeg lever, er bare veldig opptatt. Blogges i morgen eller fredag. 

Morsdag i huset

Begynte dagen min med å vekke mamma med gave og kort på sengen, så jeg vil bare gratulerer min kjære mamma med morsdagen ♥ Har tatt litt bilder i dag, bakt eplekake og gjort lekser. Har brukt seks timer på lekser i dag, og enda er det mye igjen. Sånn går det når jeg er så flink å utsette innleveringer. Men regner med at det kommer til å gå bra, har jo også morgendagen på meg. I morgen skal jeg trene etter skolen, før jeg drar rett hjem for å gjøre lesker. Supermorsomt altså! Nei. 
Søndag i huset. Kos dere videre i kveld, jeg skal øve til matteprøven før jeg sovner. God natt♥

52 weeks #6

Ukens tema var sjalusi. For å være ærlig har jeg ikke jobbet så godt med ukens tema, for det har vært mye som har skjedd. Men etter vinterferien så blir det enklere, for da skal jeg ikke jobbe mer etter skoletid. Da blir det litt mer fokus på fotografi, for jeg elsker jo det. 
//Canon EOS 1000D // Tamron 18-200mm// modell: Marie Eriksen

Valgte å tolke ukens tema på denne måten, bare tenk på snehvit og de syv dvergene. Ble meget fornøyd med ukens bilde. Hva syntes du ? 

Koser meg

Hei! Nå sitter jeg her hjemme å slapper av etter en travel dag. Har tilbragt hele dagen på city, der hadde jeg og ungdomsforeninga stand, og vi gikk å reklamerte rundt i koftene og vervet medlemmer i dag. Kommer bilder fra dagen senere, men nå skal jeg kose meg med litt godteri og UKM(live) fra Alta. 
Hva gjør dere i kveld? 

I miss you

Noen ganger blir savnet for stort. Der er så rart å ikke ha Boss rundt seg hele tiden når man er hjemme. Det er ingen som står i døra å venter på deg når du kommer hjem. Noen dager er sorgen tyngre enn andre dager. Som jeg savner han. 

Álttá Sámi Nuoraid Searvi


Fine gjengen! 

Nå er det for første gang i Alta's historie startet en samisk ungdomsforening i Alta. Om dere vil lese om oss kan dere bare trykke HER og om du lurer på hva NSR er så kan dere gå inn på deres hjemmeside som dere finner HER. Kommer mer info om oss senere, men om du lurer på noe og bor i Alta, så er vi på city på Lørdag. Bare se etter koftekledde ungdom så finner dere oss! 

Opptatt hele uka

Nå sitter jeg i sengen, god og mett etter en slitsom dag. Skolen er ekstra tung om dagene, har så mye innleveringer og lekser. Og i tillegg er det så mye som skjer på fritiden. Har ikke fått tid å ta noen bilder denne uka, og jeg får heller ikke tid før til helga kanskje. I dag har jeg hatt jobb, i morgen er det ungdomsmøte/treff for samer og på torsdag har jeg jobb. I tilegg har jeg en stor innlevering i biologi som jeg må jobbe med, som skal inn i neste uke. Litt glad for at løpene i helga ble utsatt til neste helg så jeg får tid til skolearbeid og foto. 
Nå venter senga før en travel dag i morgen. Hjelpes meg, må få presset inn trening i morgen også. Finner nok en løsning etterhvert, bare jeg ikke stresser så mye. Har du mye å gjøre fortia? 

Foto; night


//Canon 1000D // Tamron 18-200mm 

Hva syntes du? 

Lihkku beivviin Sápmi

I dag er det samefolkets dag, en dag for samene. Her på skolen har vi hørt på taler og joik, og det selges bidus i kantinen. Vi som er samisk og har samisk skal i kantina nå klokken 12 for å få bidus, kaker og brød. Gleder meg til mat! Matvraket selv.Så lihkku beivviin sápmi eller som det heter på godt norsk gratulerer med dagen samer! 

Hilsen oss!

52 WEEKS #5

Ukens tema var lykke. Hadde ingen ideer da jeg skulle ta bilde i går, så jeg og Marie gikk bare på bergene for å se om vi kom på noe da. Det var -20 og kuling, ikke noe særlig. Hele uka har bestått av kulde og vind, nesten ikke vært varmere enn -20. For øyeblikket er det -27 og kuling her hjemme, men jeg overlever. Så ukens tema ble ikke så sykt gjennomført. Men jeg er fornøyd. 
Hvorfor gjøre alt så komplisert med tårer og sinne, når det eneste du trenger er å smile og være lykkelig? :) 

Koser meg

Nå sitter jeg i senga å koser meg med film, druer, brus og sjokolade. Og her i senga skal jeg bli resten av kvelden, gleder meg til å bare slappe av! I dag har jeg og Marie vært i fjæra å tatt bilder, ledd, sett film og vært på butikken. Fått gått masse, og er rimelig sliten nå. Så derfor skal jeg sitte her å spise god mat med god samvittighet. 

God helg til alle dere! Hva gjør dere i kveld? 

Girls night

Nå har jeg å Marie proppet oss med god mat, og nå ligger vi bare å slapper av i sengen. Regner med at vi legger oss snart, vi må jo opp tidlig å ta bilder. Vi har snakket, tullet, flirt, spist mat, sett tv og slappet av. God natt til alle dere! Bff's ♥

Helgekos

Nå sitter jeg i Tollevika med Marie i leiligheten deres. Her skal jeg være til i morgen, og Marie er aleina hjemme i helgen. Så vi har spist pizza og nå skal vi kose oss med brus, is, godteri, potetgull og sjokoladepudding. Vi kjører linja fullt ut i dag. I morgen skal vi ned i fjæra her å ta bilder. 

God helg alle sammen! Kos dere i helga, det skal jeg.