februar 2011

Facebook

Bloggen har fått seg en side på facebook, trykk HER for å like bloggen.

Har fått meg en liker knapp her på bloggen dere finner den under her↓


Er veldig ny på dette, skal fikse litt senere. Skal også prøve å fikse på desginet i løpet av uka. Trekker ukas blogg i morgen. Nå skal jeg snart gå å sove, er ikke helt frisk enda.

Ha en fin kveld videre.

Light up the world for me♥

You light up the world for me ♥


//Canon EOS 1000D 

Because you make me smile

Mun ráhkkistan du | Because you make me smile ♥

Elsker den sangen. Elsker livet. Står på samisk der oppe om du lurte. Jeg er glad.

Ukas blogg #3

Denne uka gjør jeg en liten vri. Trekker ut to ukas blogg, men den ene velger jeg selv uten at den bloggen er meldt på. Dette gjør jeg fordi jeg syntes denne bloggen er så fantastisk bra! Ukas blogg er Amanda Sørum, en kjempebra blogg.

Amanda blogger om alt mulig. Hun har samme kamera som meg: Canon EOS 1000D, og jeg må si en ting: Hun er en fantastisk fotograf. Elsker bildene hun tar, de er så utrolig fine. Turen innom denne bloggen er absolutt verdt.

Leser du Amanda sin blogg? Har du vært innom den før?

Vil du bli ukas blogg? Trykk HER

Nothern light

Ble fantastisk nordlys i går kveld, fantastisk! Klarte ikke ta øynene vekk fra det da det var på sitt beste, så tok litt bilder da det roet seg ned. Det var i alle slags farger; rosa, lilla, grønn. Det var et fantastisk syn, det lover jeg deg!Hva syntes du?

The sun is great!

Prøvde å svare på spørsmålsrunden i dag da jeg var hos Annabel. Gikk ikke så bra, ble bare tull så prøver å fikse svar til helga. Tenkte å trekke ukas blogg i morgen. Vil du bli ukas blogg så trykk HER.


Sola skinner hver eneste dag nå, skikkelig koselig! Eneste minus er at jeg ikke er helt frisk enda.

Hva har du gjort i dag?

Love the air

Bilder fra helga.


Tatt av meg //Canon EOS 1000D

Siste sjanse

Holder spørsmålsrunden til i morgen, du finner den HER

Trekker også ukas blogg i morgen, trykk HER


Håper jeg får inn litt flere spørsmål, har ikke fått så mange. Vil dere at jeg svarer i bilder, tekst eller video?

Herlig soldag i dag

Har ikke vært verdens beste blogger de siste dagene. Har vært syk med innfluensa, men det begynner å gi seg, har ikke feber bare litt vondt i hodet og halsen nå. Men så våknet jeg med øyebetennelse i natt. Så det ble ikke noe jobb på meg i dag, så det ble en uventet fridag. Den skal jeg tilbringe ute, skal ta bilder av sola, nytraktoren, sneen. Også skal jeg rydde og vaske her hjemme litt, overaske mamma til hun kommer hjem. Skal kanskje på fjellet i morgen, spørs om øyebetennelsen er bedre.


Utsikten fra romvinduet mitt, bildene ble bra til å være tatt gjennom et vindu! Tatt for en time siden ca.

Hva skal du i dag?

Icy roses

Isroser fra ishotellet, tatt på Søndag.  

Canon EOS 1000D

Ishotellet

Har vært barnevakt i helga på Rica hotell her i Alta. Deilig å bo på hotell, i sin egen by. Første gang det skjer. I dag var alle foreldrene, barna,Marie og meg på ishotellet her i Alta. Koselig, spiste også lunsj der, alle sammen.

Bilder fra ishotellet:


Selve ishotellet. å langt var det+ litt til
De har også en bryllupsuit der, man kan faktisk gifte seg der også. Du ser alteret/kirken på de bildene der oppe. Jeg vil gifte meg der, se da!//Canon EOS 1000D

Hva syntes du om bildene?

Ingen blogging

Må bare si at jeg vet ikke om jeg får tid å blogge før Søndag på kvelden en gang. I går var jeg på besøk hele dagen, i dag badeland med de beste. I morgen skal jeg og vennina mi Marie være barnevakt for 13 unger i alder 1-11 år. Det kan bli morsomt. VI skal være barnevakt på Rica hotell, kan forklare nærmere en annen dag :)


Et bilde av meg da jeg var et år gammel. Koselig å mimre tilbake med bilder !

Kos dere videre i helgen, for det skal nemlig jeg!

Dråpebilder #2

Tok noen dråpebilder i dag. Syntes disse ble bedre enn de forrige. Hva syntes du?


Canon EOS 1000D


 Hva syntes du?

Cupcakes

Bakte cupcakes, de ble akkurat ferdige. Nam, dette blir godt. FIkk bare plutselig lyst å bake. Så da satte jeg i gang, og nå skal jeg bare kose meg resten av kvelden med Sound of music, cupcakes og rundstykker (som mamma bakte i går). Kos dere videre i kveld!Så gode var de også. Mamma mener de er farlig gode ^^

Ukas blogg #2

Ukas blogg er LISA KRISTENSEN. Denne bloggen oppdaget jeg for en stund siden, og jeg er blitt fast leser. Skikkeli bra blogg, oppdaterer ofte og har bilder. En fin blogg som er verdt turen innom!


Trykk på bildet eller navnet hennes for å komme til bloggen!

Vil du bli ukas blogg? Trykk HER.

Blogglisten

Jeg har registrert med hos BLOGGLISTEN. Der kan folk se bloggen din, og det er forskjellige kategorier. Er du intressert i foto, så søker du foto. Er du intressert i mammabloggere, så søker du på mammabloggere. Kjempeflott spør du meg :) Registrer deg HER.

Er du medlem der?

Selvportrett

Prøvde meg på et par selvportrett tidligere i dag, mens jeg ventet på at resten av familien skulle gjøre seg ferdige så vi kunne dra i bursdag til tante! Ble ikke superfornøyd, men det gikk. De ble i sort/hvitt også.


Følte meg veldig alvorlig, så da måtte jeg bare:


Hva syntes du?


Minner på!

For å stemme på blogg vs blogg trykk HER.

For å stille meg spørsmål i spørsmålrunden trykk HER.

For å bli ukas blogg trykk HER.

Hva gjorde du?

Snestorm

Det har vært snestorm i Alta i det siste. SÅ det har ikke blitt tatt så sinnsykt mange bilder. Men har jo selvagt tatt noen. Er ikke helt i blogghumør for tiden. Men blir vell kanskje bedre i helga når jeg har tid? Her er noen bilder fra de siste dagene i allefall!

Bildene jeg fikk til å laste opp, ble fornøyd med huskebildene.

Konkurranse