Love

9/11 we will never forget

I dag er det elleve år siden terrorangrepet mot usa, og twin towers. Jeg var seks år da dette skjedde, det er ikke mye jeg husker. Men det jeg husker, er alt det forferdelige som skjedde, alt som ble fortalt og vist på tv'en. I ettertiden har jeg lært mer, og fått sett mer. Er helt forferdelig det som skjedde, og håper det aldri skjer igjen. Hvil i fred! 


Husker du 9/11? 

22.juli- en dag som ikke blir glemt

Nå er det et år siden tragedien rammet Norge. Og jeg må virkelig få sagt at jeg er stolt av å være norsk, av å kunne si at jeg er dell av landet som sto sammen, istedefor å skape uroligheter å krig i en slik situasjon. Tragedien har truffet alle, og alle ble på en eller annen måte berørt av det som skjedde. Selv mistet Alta en, en kjempehyggelig gutt som alle gikk godt overens med. Har ikke så lyst å skrive mer, klarer ikke tenke hvordan de som nært berørt har det i dag. Og miste noen som står deg nær er noe av det tungeste som skjer. Går ikke en dag uten at du sørger, men du lærer deg å leve med sorgen. Tenker på alle nordmenn i dag ♥ 

Foto; True love

The right one

Find someone who is worth your tears, worth your laughter, worth your heart and that loves you as much as you love them♥ 

Du vet den ene du kan gjøre alt for, og kan tåle alt fra? Uansett hva det er. Den personen som gjør deg glad og trist, som kan få deg til å føle ting du ikke visste du kunne føle. En liten melding, eller stemmen til denne personen kan få dagen din til å lyse opp. Så lite som skal til for å få deg til å smile resten av dagen. Personen som kan få deg til å gråte og le om hverandre. Sommerfuglene i magen når du tenker på personen, og du smiler bare du tenker på han. Den ene dagen føler du deg så utrolig lykkelig, som får like denne personen, som har fått sjansen til å bli kjent med han. 

Verden føles ut som verdens beste sted når du snakker med han, eller er med han. Verdens stopper opp når du tenker på han, og du klarer ikke la være å smile. Åh, verdens beste følelse å være forelsket. 

Hvil i fred Boss

Hunden vår er ikke lenger blant oss mer. I dag ble han avlivet, for han var så utrolig syk og det var ingenting vi kunne gjøre. Han ble 11 år, ville blitt 12 i mai. Vi har hatt Boss i 11 år, så det var en utrolig tung avgjørelse å ta, men det var det beste for Boss. Er så utrolig glad i han, jeg savner han så utrolig mye allerede.

 

Har alltid kunnet stole på Boss, han har alltid vært der for meg. Var jeg lei meg, så satt jeg meg bare ned sammen med han og han stakk snuten i hånda mi for å trøste. Han har alltid vært min lille koseklump. Jeg savner han så utrolig mye allerede, hvordan skal jeg klare meg resten av livet uten han? Hvem skal nå trøste meg når jeg er trist? Være glad når jeg er glad? Holde meg med selskap når jeg er alene hjemme og gå tur med meg? Man følte seg alltid så trygg i nærheten av Boss.

Jeg savner hunden min allerede, jeg savner han så utrolig mye at det gjør vondt i hjertet. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare meg uten Boss i livet, han kommer til å bli så utrolig høyt savnet av alle som har møtt han. Jeg er glad han ikke har det vondt mer, men jeg er så utrolig trist, gården blir ikke det samme uten Boss.


Hvil i fred beste Boss, jeg savner deg.♥

Make me happy

How to love- Lil Wayne. Min nye favorittsang, og mitt nye favorittsmykke. Disse to tingene gjør meg glad ♥

..

One day you gonna look back and think, '' DAMN, that girl really loved me..''Memories

Det er rart hvordan en sang kan bringe fram minner og følelser du nesten har glemt. Har så mange minner med denne sangen.


Butterfly fly away ♥