Konkurranse

Blogg vs blogg

Hei! Jeg tenkte å kjøre en blogg vs blogg nå. Siden jeg ikke har så god til å blogge eller ta bilder. Trekker ut to tilfeldige finalister og vinneren får en vurdering+ fem kommentarer. Er du med? 

Vinneren av fotokonkurransen

Vinnneren av fotokonkurransen ble Tuva Maria Åserud. Gratulerer, skal prøve å få sendt av sted premien denne uka. Du kan sende meg adressen din til siljehanssen2010@hotmail.com.


Vinnerbilde!


FOTOKONKURRANSEN [Finalistene]

Først vil jeg bare si: Tusen takk for alle som har meldt seg på, det var utrolig morro å se at så mange deltok. Det har vært utrolig vanskelig å velge ut finalistene, og det er fem som kommer videre. Disse fem kan dere stemme på fram til 15.mai, da kåres vinneren. Det er lov å reklamere på sin blogg.

 

1.TUVA MARIE ÅSERUD

2.ELSE MARIT3.NATHALIE DAHL NAALSUND

 

4.ANNABEL JOHNSEN5. ELINE CHRISTINE

Dere har lov å stemme en gang, og på ET bilde. Hvem syntes du burde vinne?

Blogg vs. blogg [finalistene]

Har trekt ut tre finalister til blogg vs blogg, trakk de på random.org. Dere har lov å stemme en gang og vinneren blir avslørt på Søndag. Det er lov å reklamere på sin blogg om dette. 

Tuva Maria Åserud

Agnes Kristine

SofieHvem vil du skal vinne?

Blogg vs. blogg

Setter i gang en runde med blogg vs. blogg. Du kan melde deg på en gang, og jeg velger ut tre blogger som er med. Vinneren får en vurdering, er du med?Er du med? 

FOTOKONKURRANSE PÅ MIN BLOGG

Hallo alle sammen!

Jeg har aldri hatt en konkurranse på fotobloggen min, og derfor tenkte jeg å sette i gang en nå. Og siden det er vår i lufra, sola skinner og himmelen er skyfri tenkte jeg at jeg kunne ha temaet: glede og/eller vår. Det kan være vårbilder, portrett, ja alt du mener er glede. Vinneren får et par solbriller fra superkul.no og en liten overaskelse til. Konkurransen avsluttes 1.mai 2011. Da velger jeg ut noen bilder som dere kan stemme på. Lykke til, håper mange deltar!

Hva må du gjøre for å være med?

♥Lage et innlegg på bloggen din om at du er med, og legge ut bilde.

♥Det er lov å redigere bildene, men det er ikke lov å delta med mer enn et bilde. 

♥Konkurransen avsluttes 1.mai 

♥Legg igjen en kommentar her som linker til innlegget om konkurransen.

♥Tema: Vår og/eller glede


Du kan vinne et par av disse solbrillene fra superkul.no+ en overaskelse!

Konkurranse

Ukas blogg

Blogg VS Blogg #2

Har valgt ut tre blogger i runde to av blogg vs blogg. Denne gangen er det tre fotobloggere. Jeg elsker fotoblogger for man får så mye innspirasjon og tips hos dem. Vinneren får en vurdering og jeg holder konkurransen gående til Torsdag. Stem i vei!

Helene (inspirasjon)


Amygdala
Nathalie Dahl NaalsundDet er bare å trykke på bildene, eller navnet til disse bloggene så kommer dere rett til bloggen!

Vinneren

Jeg har telt stemmene og vinneren er Annabel. Og Annabel vant med EN stemme. Vurderingen kommer senere i dag regner jeg med. Eller så kommer den i morgen. Har ikke tid til så mye blogging i dag heller. Men til gjengjeld får dere mange bilder senere. Hadde photoshoot med Marie i går, så det kommer bilder fra den. Også skal jeg og tre venner av meg gå på skøyter i dag. Også hadde jeg kameraet med på skolen i går, gjett om det var populært. Så bilder kommer derfra også. Men dere kan jo få se et bilde!

For å komme dere til Annabel sin blogg kan du trykke HER! 

Også kommer det en ny runde med blogg vs blogg i dag/morgen. Har en liten anelse om hvem som blir trekt ut!

Blogg VS Blogg #1Har valgt ut 3 blogger som konkurrerer mot hverandre, vinneren får en bloggvurdering. Blir å ha en til runde med blogg og denne blogg vs blogg avsluttes Torsdag. Vinneren får en vurdering.

Annabel Kristoffersen Johnsen

Martiine

karolinedenlille


Stem i vei!

Påminnelse om blogg vs blogg

Avslutter blogg vs blogg i kveld. Siste sjanse å melde seg på. Trykk HER!

Blogg VS Blogg

Jeg vil arrangere en blogg vs blogg. Trekker ut 3 blogger og vinneren får en bloggvurdering. Du kan melde deg på en gang, og jeg kjører to runder med blogg vs blogg. KOnkurransen avslutter når jeg syntes det er nok påmeldte.


Da er det bare å melde dere på!

Konkurranse

Jeg tenkte jeg skulle prøve bli med i en fotokonkurranse. Første gang jeg blir med i en fotokonurranse, ganske morsomt. Bilde jeg velger å delta med er ikke noe redigertm untatt at navnet mitt står nede i kanten. Bilde jeg velger å delta med er et nordlysbilde, og temaet på konkurransen er vinter. Og nordlys ser vi om vinteren. Dere finner konkurransen HER!


400PX


600PX

Det er det samme bilde, men jeg vet ikke hvor stort bilde skulle være, så derfor to forskjellige størrelser.