Fotoutstyr

Se hva jeg har bestilt

På fredag bestilte jeg et nytt ovjektiv på fotobutikken her i Alta. Så om en uke får jeg min nye Tamron 18-200mm, gleder meg! Har ikke hørt så mye negativt om objektivet, så jeg vet ikke hvordan det er. 


Noen som har dette objektivet? Noen positive eller negative ting om det? 

EF 50mm f/1.8 II

I dag fikk jeg endelig kjøpt med et nytt objektiv som jeg lenge har siklet etter. Canon EF 50mm f/1.8 to og jeg elsker det! Har tatt bilder hele dagen, og alle bildene i innlegget under er tatt med det. Noen tips om objektivet ? 


Elsker dette♥

Objektiv til Canon?

Da jeg var på hyttetur med jentene så klarte kameraet mitt å falle ned i bakken med objektivet først. Og jeg tror det ble et hakk inne i linsa for nå kan den ikke auto fokusere, bare manuell fokusere, utrolig surt! Så nå vet jeg ikke om man bare må kaste objektivet, det fungerer jo, men er ikke det beste.

Så nå lurte jeg på hvilket objektiv som er lurt å kjøpe? Jeg hadde EF-S 18-55 mm. Men nå vil jeg ha et annet, jeg har blitt fortalt at det er lurt å kjøpe Sigma 30 mm, for det er et veldig bra et. Men jeg liker å ta bilder av nordlyset, himmelen, månen, mennesker, blomster og egentlig alt som ser fint ut. hehe. Noen forslag til et bra objekt? Kameraet mitt er et Canon EOS 1000D. 

 

Mitt fotoutstyr

Kameraet jeg har er et speilreflekskamera- Canon EOS 1000D:


Vil du lese mer om kameraet kan du trykke HER

Objektiver:

Jeg har et objektiv, det heter Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6: det fulgte med kameraetFor å få mer informasjon om objektet kan du trykke HER

Jeg kjøpte sommeren 2011 et nytt objektiv.  Canon EF 50mm f/1.8 IIJeg har også en kameraveske, kluter, to minnekort (1GB og 8GB) og et stativ. Kan vise disse tingene senere en gang. Har dere noen spørsmål er det bare å spørre.