Forskjellige foto

Fotografier

Elsker disse gamle bildene. De minner meg på at jeg snart må få tørket av støvet på kameraet mitt, de minner meg på hvorfor jeg elsket å fotografere. Å fange et øyeblikk, åh som jeg savner det! Framover må jeg få tatt litt bilder! 


Sliten tiger

Hei! Mandag sendte mamma meg melding å sa jeg hadde fått jobb hele denne uken+ neste uke. Så  jeg har jobbet hver dag etter skolen, vært på grilltur, sovet hos tanta mi, vært på geofag2 tur, tatt endrubilder og gjort lekser. Sitter just nu å slapper av i sofaen, skal snart øve litt teori, trenger virkelig å få den unnagjort. Har jobb hele helga+ neste uke igjen før det er fri, og pengene går rettt til bilen min. Søte, kjære bilen min. Gleder meg til jeg er på veien å kjører! Legger ut litt bilder fra gårsdagen trening her hjemme i skogen. Hva syntes du om bildene? 

Foto; Beautiful view


Hva syntes du? 

Foto: Mikkel rev


I går kveld fikk vi besøk av en liten søt rev, skikkelig tam også! Den er her rundt huset hver kveld. Er uheldighvis syk med innfluensa+allergien er på sitt verste akkurat nå. Håper på å være bedre i morgen, for jeg klarer ikke slappe av lenge, må ha noe å gjøre! Nå skal jeg kose meg med god middag, og film. Kos dere i kveld!

Cupcakes

I går var jeg så flink at jeg lagde middag, og cupcakes. Hadde desverre lite glasur, så fikk ikke pyntet de noe særlig. Men ble fornøyd, og de falt i smak. Veldig mektige, men utrolig gode! 

Foto; Angel

Tror desverre ikke jeg får tatt 52weeks bildet denne uka. Er enda ikke blitt helt frisk, så får ikke vært noe særlig aktiv de neste dagene. Håper jeg blir frisk nok til fjelltur på søndag, håpet er i allefall der. Nå skal jeg stikke å skylle ut hårfargen jeg har i håret, håper på gode resultater! 


Hva syntes du ? 

Foto; owl


Hva syntes du ? 

I'm done hiding


Et av resultatene fra i går kveld. Har hatt en skikkelig fin helg, og fått tatt masse bilder. Inspirasjonen er tilbake. Resten av kvelden skal jeg kose meg med gossip girl og sofan. I morgen skal jeg på samisk ungdomsmøte og sove hos Marie. Håper dere får en fin slutt på helga. 

Foto; happiness


//Canon EOS 1000D

Hva syntes du om bildet? 

Foto; Marie


//Canon EOS 1000D

Har utrolig mye lekser i dag, så jeg må nesten komme i gang med dem. Har heldighvis fri i helga fra jobben, så da blir det litt fotografering. Må ta neste bilde til 52 weeks! 

Foto; paraplyjentene


Bare et bilde redigerte som er fra i høst. Prøvde meg på en ny type redigering, og jeg likte det! 

Et til coverbilde

Da vi hadde første prosjekt på 52 weeks så prøvde jeg meg på flere cover, og Marie stilte lydig opp som modell. Tror hun elsker å få sminke seg selv og bli tatt bilde av. Vi prøvde oss blandt annet på Selena Gomez and the scene. Jeg som har tatt bilde og Marie som har hatt det morsomt å redigere. SI hva der syntes.


Vet heller ikke hvorfor det ble så lite, men det får gå! 

Crossbilder

I går var jeg og familien min på crossbanen. Lillebror og pappa trente, siden lillebror skal begynne å kjøre i år. Jeg tok noen testbilder av dem så jeg vet hvilke innstillinger jeg skal ha på når det er løp, og mamma tok tiden. Det var ganske vanskelig siden det var mørkt, men fikk til noen. Til helga er årets første løp i Nordreisa, og dagen etter er det løp her i Alta. Heldighvis er det lyst når de løpene går da. 

Det var i allefall noen bilder. 

Litt om mitt forrige år.

Fem bra hendelser i totusenogelleve?
1. De tkoselige grillturene/telturene/hytteturene med vennene mine
2. Jeg har lært med å sy 1800-talls kofte og kautokofte. 
3. Alle de søte photoshootene jeg har hatt. 
2. Jeg har utviklet meg masse i fotoverden, og kjøpt to nye objektiv. Lykke! 
5. Jeg var på ferie i Sør-Norge, vakkert! Hva har du lært i totusenogelleve?
Jeg har lært meg at jeg kan klare hva som helst! 

Hvilken klær har du brukt mest?
Svarte og blåe bukser, gode fine gensere og gode jakker. 

Beste film i totusenogelleve?
Jeg har sett så mange flotte filmer! Men kanskje breaking dawn part 1 eller Harry Potter? 

Hva musikk har du hørt mest på?
Rihanna, Lana Del Rey, One direction, Jordin Sparks og fine Adele! 

Hva har du sett på?
Masse, mye og altfor mye fint. Glee, Pretty litle liars, Gossip Girl, Veronica Mars, the O.C og Switched at birth! 

Hvilken mennesker har du blitt bedre kjent med i totusenogelleve?
Mange fine mennesker. Geofag klassen min, Mette, Mariell og kompisen min. Herlig! 

Hvor har du reist?
Sør-Norge!

Ditt beste kjøp?
Canon 50mm f/1.8, uten tvil! 

Hva er den beste boken du har lest?
Dødslekene!

Din tur. Fortell gjerne litt om ditt totusenogelleve.

Foto; fall in love


Canon EOS 1000D// Tamron 18-200mm 

Black bird


Kjøpte meg en ny maske på H&M i forrige uke, og den skal nok bli flittig brukt på photoshooter når det blir lysere ute. Akkurat nå blir det ikke ordentlig lyst ute om dagene, men i midten av januar snur sola og da blir det nok et par timer med lys om dagene. Ikke missforstå meg, liker mørketiden også. Alt har sitt eget preg! 

Søskenkjærlighet

Var på besøk hos Agnes i går, skikkelig koselig. Jeg, Agnes og Lilly bakte marengs og tok bilder. Etter det ryddet vi litt før jeg og Agnes stakk med mamma en tur på city, der vi også møtte Ola. I dag har jeg og mamma lagd masse pepperkaker, og snart blir det pynting. Har også pyntet til jul på rommet mitt ♥Søskenkjærlighet. Når man ser disse bildene skulle man ikke tro de var som hund og katt noen ganger. Søte tremeningene mine ♥

Foto; reindeer


//Canon EOS 1000D, 50mm f/1.8

Foto; home


Er faktisk ikke jeg som har tatt dette bilde, det er Marie. Fant det på kameraet mitt her om dagen, har bare redigert det litt. 

Foto: ghost


Et smilende spøkelse vell om merke. 

Carpe Diem

Nå har jeg endelig fått veggorder mitt, Carpe Diem. Er lite og søtt ♥
Har du et veggord? 

Foto: gresstrå//Canon EOS 1000D
Nesten litt for oransje? 

My eyes


//Canon EOS 1000D

Nå stikker jeg ut en tur for å ta noen bilder, så blogges vi forhåpentlighvis i kveld. Hva gjør du i dag? 

Foto; eyes

Sminket meg for en stund siden, bare fordi jeg kjedet meg. Det ene øyet er ferdig sminket, det andre ikke. Logisk? Men jeg reager på altfor mye sminke, desverre.


//Canon EOS 1000D

Fotografier som beskriver meg.


Disse bildene beskriver ganske godt hvem jeg er.  Jeg trives best bak kameraet, men kan godt være forann. Jeg elsker å finne på morsomme og gale ting. Jeg liker ikke å sitte i ro å glo i en skjerm. Du finner meg som oftest ute, med et kamera i hånda og et smil om munnen. 

Ukens ord og bilder


Når tankene snurrer og hodet spinner. Når man trenger inspirasjon til hodet så er weheartit perfekt ♥

Foto; reading my book

Bronkitt. Føler meg helt forferdelig akkurat nå. Fryser, hoster, er svimmel, vondt i leddene og knasker tabletter. Håper virkelig jeg blir bedre de neste dagene. Klarer nesten ikke være på datan, det eneste jeg gjør er å lese og sove. Så derfor blir det lite blogging fra min side, håper dere forstår. Hva bruker dere dagene til? 

Du å æ e like som et par dråper vann

Foto; SiljeJeg er fornøyd med navnet mitt! Er du fornøyd med ditt? 

Foto; Trondheim

For en uke siden var jeg og familien i Trondheim. Og jeg må virkelig få si at det er en utrolig vakker by!


Liker du Trondheim? 

Foto; Nidarodomen

Da jeg var på ferie med familien stoppet vi en natt i Trondheim, å da kunne jeg ikke bare dra videre uten å besøke Nidarosdomen. Den er så utrolig vakker! 
Hva syntes du om nidarosdomen? 

Foto; kjærlighet


De siste dagene har jeg ikke blogget så mye, har hatt så utrolig mye å tenke på, og jeg vil vise respekt for alle som er berørt av hva som har skjedd i Norge. Har enda ikke fått vite noe om han som er savnet fra Alta, håper han kommer hjem snart i live! ♥ Men i tiden framover vil jeg holde på håpet og få litt mer foto inn på bloggen igjen, har så utrolig mange bilder jeg vil dele med dere! 


 

Foto; Tåke


//Canon EOS 1000D

Tåke og regn på tur til Tromsø for en uke siden. Nå skal jeg bare pakke siste rest, så er jeg klar. Kos dere i dag! Hva gjør du i dag? Foto; Ole brumm

Da jeg var liten elsket jeg ole brumm, elsket å lese bøkene og se filmene♥ Akkurat som mummitrollene, elsket det! 


L
iker du Ole Brumm? 

Foto; hyttetur

Fra i går til i dag har jeg vært på hyttetur der vi feiret Marie sin 17-årsdag. Har hatt en utrolig koselig stund med Kathrine, Marie og Marit Elise. Har grillet, snakket, ledd, tatt bilder, og bare kost oss utrolig mye, Syntes jeg har vørt mye med venninene mine på grilling, hytteturer og telturer i det siste, men det er jo så utrolig koselig ♥

Hva gjorde du i går? 

Foto; teltur

Var på teltur med Agnes og Annabel for et par dager siden ved Mathisvannet. Vi grilte, lo, tok bilder, rodde, fikk besøk og bare koste oss. Må virkelig gjentas en gang til! ♥
Har du vært på teltur i det siste?

FOTO; Canon

Jeg elsker mitt Canon speilrefleks. Love it♥

//Canon EOS 1000D

FOTO; my day

Har vært på tur med klassen, vært på city med venniner, spist jordbær, skravlet, ledd og hatt det utrolig morsomt i dag. Livet smiler! Har også være en tur hos bestemor og bestefar siden bestefar har bursdag i dag. Og nå sitter jeg hjemme og skal ut å grille med familien. Happy days! Været er perfekt, sol med blå himmel. Kan livet bli bedre? Slenger med en aldri så liten outfit også.//Canon EOS 1000D

Paris

Paris♥


Paris, kjærlighetens by♥ Jeg har så utrolig lyst å reise til Paris og oppleve Moulin Rouge, Notre Dame, Eiffeltårnet og alle de fantastiske tingene. Åh, jeg SKAL reise dit en gang♥

Photo; Dekorasjon//Canon EOS 1000D

Hva syntes du om bildene?Uvær

Er uvær her i Finnmark. Blåser skikkelig, og sner. Det er faktisk ganske koselig å være ute i vinden og sneen. Flere enn meg som liker uvær?//Canon EOS 1000D

Ble litt dårlige bilder, tatt gjennom vinduet. Turte ikke ta kameraet med ut i mårrest. Tycks?

Light up the world for me♥

You light up the world for me ♥


//Canon EOS 1000D 

Fjellet

Var på fjellet i dag. PÅ hyttetomta, Tok noen bilder, de ble ikke så bra for det var begyne å sne og skye over da jeg kom meg opp.


Vårt hus til venstre, og naboen sitt til høyre!


Litt til av Mathisdalen


Lillebror var også med.


Var så heldig at jeg fikk ET bilde der himmelen var fin og rosa!

Friends

Har tatt så utrolig mange bilder av venner i det siste. Har ikke hatt tid til andre ting enn venner, skole og familie. Må nesten gå ut i morgen å ta noen flere bilder. Men kan jo vise dere noen bilder fra de siste dagene. Alle bildene er tatt med Canon EOS 1000D.


Bilder på skolens toalett, i speilet.


Vennina mi Marie tok et bilde av meg også. Syntes bilder gjennom mobilen er utrolig stilig!


Marie, min gode vennine. Må si at HTC mobilen er en klassiker!


Kathrine fina!


Søte filosofen!


Så livlig !

Vi er så sterke altså!!


Skøytegjengen- Kathrine!


Kathrine også!!

Kommer noen bilder senere også, skal redigere litt også. Var jo hos Agnes i går etter vi hadde gått på skøyter, og da hadde vi en random photosession!

Kaldt vær

Ute er det kaldt. Bor jo i Finnmark så jeg tåler kulde. I dag har jeg ikke hatt tid å ta bilder siden jeg har vært ute å kjøre skutercross, pappan min har lagd bane ute på jordet vårt. Er utrolig morsomt, gleder meg til i morgen også. Skal ut å ta bilder av pappa go lillebror når de skal kjøre etterpå. Men hvilke innstillinger skal jeg ha på?


Det er i allefall godt å varmt inne.

Smykketre

Har ikke hat tid å ta bilder, eller blogge i dag. Har ikke vært hjemme, har vært på skolen, TenSing og city. Men kjøpte meg et kjempefint smykketre. Så derfor bare et bilde av smykketreet. Måtte bare komme med et innlegg uten mening i dag,


Elsker treet mitt! :D

Nyttårsaften

Fikk ikke så mange bra bilder i går, for jeg fant ikke ut av alt med kameraet, men noen bra bilder ble det. Men nå vet jeg i allefall hva jeg skal gjøre til neste år da. Man lærer noe nytt hver dag. Fikk også prøve blitsen til min tante, en man kan montere på kameraet, utrolig morsomt! Ville egentlig bare ønske alle leserne mine et riktig godt nytt år.

God nytt år til alle sammen!