Blogg

bloggen min fylte år

Hei! Den 31.desember så fylte bloggen min to år, glemte det helt av den dagen siden jeg ikke var tilgjengelig på pc. Men syntes allikevell jeg skulle nevne det! I to år har jeg skrevet ned mine tanker, og tatt bilder. Det er faktisk to år siden foto ble veldig interessant for meg, og derfor startet jeg denne bloggen, selv om den ikke er så utrolig mye fotorelatert for øyeblikket. 

Dette var de fire første bildene på bloggen min, selvsagt var det nordlysbilder! Og selv om jeg ikke har vært så aktiv på bloggfronten det siste halvåret så vil jeg beholde bloggen, og jeg vil fortsette å blogge i noen år til. Er så koselig å ha dette å se tilbake på, og det er derfor jeg blogger. Så dere må nok bare holde ut med meg noen år til. Hvem vet, kanskje jeg blir en 70 år gammel blogger, som sitter å blogger om middagen min til slutt! Det hadde vært noe? 

Something I hate!

Er det noe jeg hater, så er det å se at vennene mine har det vondt. Det er noe av det verste jeg vet, blir så utrolig lei meg, og sint på personene som har forårsaket de så mye vondt. Men jeg er alltid her for dem, og det vet de. Vennskap er noe av det kjæreste en har, så ta vare på vennene dine! 


Hihi, meg og noen av mine gode venner i høst, åh så glade jeg er i dem ♥

Endelig nytt design

Nå har jeg endelig fått skaffet meg et nytt design her på bloggen. Det er et gratisdesign, men har gjort noen små justeringer på det. Er ikke helt ferdig ennå, men har kommet godt igang. Ble veldig fornøyd med å få satt inn en midlertidig header også. Hva syntes du ? 

We can party all night long

Lørdagens feiring var utrolig bra, hadde en kjempefin kveld/natt. Begynte ganske tidlig, folk kom allerede rundt 18. På det meste var vi rundt 20-25 stykker. Hadde bakt rundstykker, lagd brownies, og marie hadde bakt cupcakes og en "nydelig" kake til meg, haha! Er så utrolig glad for at alle kunne komme, og jeg kunne ikke hatt en bedre feiring. Eneste var dagen derpå, da vi måtte vaske og rydde sammtidig som at vi var dårlige. Men gikk bra, og vi skal definitivt gjøre noe sånt igjen! 


Hva gjorde dere på lørdag? 

Noe jeg gleder meg til

Er det noe jeg virkelig gleder meg til er det Desember. Elsker desember! Ventetiden, julegaveinnkjøpene, julebrus, nisser, adventskalender, mørketid, juletre, julepynt, julemarsipan, grevinnen og hovmesteren, chille skoledager, stearinlys, sne, adventslys, de syv kakesortene, tre nøtter til askepott, familietid, monopolspilling og peiskos! Kjenner det kribler i magen med tanken på desember. La det bli desember snart. 

Er det noe du gleder det til? 

Rumors

Spørsmål: bloggdesign

Hei! Nå skal jeg snart ta kvelden, er kjempetrøtt allerede. Men først vil jeg spørre dere om noe. Vet dere om noen som lager bloggdesign på bestilling? Betaler jo selvsagt, syntes virkelig bloggen min trenger oppussing nå. 

Ville bare minne på

Jeg ville bare minne dere på at jeg har en side på facebook der jeg legger ut bilder og linker. Om dere vil like den kan dere trykke her eller på bilde
H
ar dere likt den ? 

Designhjelp?

Jeg trenger virkelig et design, akkurat nå har jeg bare et gratisdesign, som jeg ikke får satt et profilbilde til. Jeg har prøvd å spørre før, men har ikke fått noe respons. Noen som vet om noen som er flinke til å lage design? 
Noen? 

Designhjelp?

På tide å fikse opp i designet på bloggen min. Husker ikke hvor lenge jeg har hatt det, men er i allefall begynt å bli lei rosafargen. Jeg lurte på om dere har noen tips til hvem som lager design, eller noen som vet om et fint gratisdesign?Jeg trenger et fint et, virkelig!  
Jeg trenger hjelp! 

Full timeplan

Har ikke hatt tid til å blogge etter skolen har startet. Sovnet før 20 i går kveld, og i dag har jeg hatt heldagsprøve i rettslære, vært på SMAK, startet på et prosjekt som dere får vite om til helga og vært på tensing der vi lærte en fellesdans. I morgen får jeg kanskje litt tid til å blogge, skal i allefall hjem etter skolen. 


Håper dere koser dere i begynnelsen av 2012! :) 

Julen er her

Første dag fri fra skolen og jeg har vært på jobb store deler av dagen. Jobbet fram til i fem tiden før det ble litt shopping, deretter hjem. Har vasket rommet, pakket inn et par gaver, bakt litt, og pyntet litt. I morgen har jeg jobb fra 16 og til stengetid. Men skal nok få med meg julegrøt og grevinnen og hovmesteren. Gleder meg! 

Vi pyntet juletreet i går natt. Vi er tidlig ute, men det er sånn vi liker det. 

Mobbing er IKKE kult

Mobbing er et stort problem i dagens samfunn. Mange blir mobbet, og spesielt unge mennesker. Mange unge mennesker har tatt sitt liv, følge av mobbing. Selv om du tenker på å slutte å mobbe så slutt med det samme, i morgen kan det være for sent. Hva om personen tar sitt eget liv? Vil du virkelig ha et liv på samvittigheten? Selvsagt er det mange som ikke mobber, men mange gjør nok det. 

Denne videoen vil jeg virkelig annbefale dere å se, kanskje mobberne begynner å tenke? 
Mobbing er IKKE kult! 

Design?

Jeg har så utrolig lyst på nytt design med header. Er det noen som lager gratis eller på bestilling? Noen som vet om noen som lager? Er så utrolig lei gratisdesign nå. Ikke missforstå meg, jeg syntes de er supersøte, men er litt lei av å ha et design alle andre har. Min gamle header, syntes den var utrolig søt! 

Hvem er flink å lage design? 

Til mine kjære lesere

Jeg ville bare si at dere er helt fantastisk som leser og kommenterer. Det varmer utrolig mye å få fine kommentarer, og tilbakemeldinger på innleggene. Uten dere hadde det ikke vært like morsomt å blogge, så tusen takk ♥

Jeg skal bli flinkere å blogge framover, måtte bare få innspirasjonen tilbake! 

Oppdateringer

Nå har jeg brukt kvelden min på å fikse design på en av mine beste venniners blogg som dere finner her. Og jeg har oppdatert om meg, fotoutstyret mitt og skal oppdatere fotobloggere. 


Nå skal jeg gå å sove, men må ta medisinen først. God natt♥

Nytt design

Nå har jeg prøvd meg på designet hele kvelden, har plagdes utrolig mye men nå begynner jeg å bli fornøyd. Skal vente med å lage ny header til jeg får tatt noen bilder, må bare bli frisk først. Skal oppdatere fotoutstyret og om meg nå som jeg ikke har så mye å gjøre. Bestilte også Gossip Girl sesong to i dag, gleder meg til den kommer ♥ 


Elsker det nye designet♥ Hva syntes du om gratis design? 

Jeg vil lese din blogg!

Jeg har selvsagt klart å få innfluensa, og jeg klarer ikke å gjøre noe nå. Så derfor lurer jeg på hva din blogg er? 


Hva er din blogg?


Hvil i fred

Hvil i fred♥ Det blir rart å ikke møte deg mer, ikke få snakke med deg eller se deg le av noe vi forteller. Det blir rart å aldri høre deg igjen, men du kommer alltid til å være med oss i tankene. 


Hvil i fred Steinar♥

"OM EN MANN KAN VISE SÅ MYE HAT, TENK HVOR MYE KJÆRLIGHET VI KAN VISE SAMMEN"

I dag har jeg og Agnes vært på city og tent lys for ofrene på Utøya og bombingen i Oslo. Er så utrolig trist å tenke på at så mange menneskeliv har gått tapt. Tente lys for Steinar, håper virkelig på at han er i live! Kom hjem Steinar , i live! 
Kondolerer til alle som er berørt ♥

Ord strekker ikke til..

Jeg har ikke ord, tenkt at det skjedde med lille Norge. Fikk vite det da jeg var inne på en sportsbutikk i Trondheim da personalet sprang rundt. Fikk etterhvert oppdateringer av venniner som fortalte at kjentfolk var ute på Utøya. Jeg klarer ikke få det inn i hodet at vi har mistet så mange mennesker de siste dagene til terror. Det er så utrolig trist og det eneste vi kan gjøre er å be, trøste og hjelpe hverandre i denne tunge tiden. 


Husk å stå sammen i denn tunge tiden ♥

Question!

Hei! Ville bare oppdatere dere litt, har vært opptatt. I dag har jeg malt hytta, vært med gode venner og vært på kino. Harry Potter, og jeg må virkelig få si at filmen virkelig ikke skuffet, felte noen tårer og lo mye! Vi har også kjøpt ny bil nå, og jeg er superfornøyd. Og om et par dager starter vi på ferie, gleder meg. I dag(går) ville også søskenebarnet mitt blitt 12 år om hun hadde fått leve, savner henne kjempemye♥  


Disse to peningene var jeg på kino med+ noen flere.

Husk å meld deg på blogg vs blogg HER

Husk å spørre meg spørsmål HER

Til mine fantastiske lesere

Jeg er så utrolig takknemlig for at dere leser bloggen min, uten dere hadde det ikke vært like morsomt å blogge. Har virkelig ikke hatt blogglyst de siste månedene, men nå er jeg back in track, og det viser også statistikken min. Den stiger å den stiger, og jeg blir gladere å gladere. Det betyr så uendelig mye for meg at akkurat du leser bloggen min! Se på det, utrolig! Tusen takk dere♥

Regndag og turdag

I dag var alle Studeispesialiserende 1.året og noen 2.åringer musikk på tur på Auskarnes i Kåfjord. Det pissregnet, blåste, vi gikk og vi satt i fjæra å der ble vi pissvåt. Men vi holdt humøret oppe ved å mate en mus(Siljajunior) med Mariekjeks, ta bilder, klatre i trærne og bare snakke. Koselig!
Da jeg kom hjem dusjet jeg og spiste middag. Vurderte å slappe av på senga, men fant heller ut at det var mye artigere å være ute. Så nå skal jeg straks stikke ut igjen. I morgen skal jeg og noen venniner gå alle de tre toppene. Så det kommer bilder i morgen også. 

Hva skal du i morgen? 

Nytt design

Nå har jeg fått lånt et gratisdesign. Skal skaffe ny header og legge til noen andre koder. Men jeg er veldig fornøyd med dette jeg har fått skaffet meg. Skal prøve å lage en header på nytt, og om det er noen som vil hjelpe er det bare å slå seg løs. Har laget et innlegg om det lenger nede på bloggen, men ingen har snedt inn header. 


Tre stykk som jeg selv har lagd, men som jeg ikke får til å passe inn i designet. Vet selv ikke størrelsen headeren må ha, huff! Hvilken av disse syntes du var finest?

PROBLEMER

Jeg har et problem, og jeg håper at du kan hjelpe meg. Jeg har laget meg en header, men jeg vet ikke hvordan størrelse den skal være i til dette designet. Uansett hva jeg prøver på blir det feil. Noen tips?

Fotokonkurranse på min blogg!

Har ikke blitt så mye blogging på meg den siste tiden, men noe har jeg funnet ut. Jeg skal prøve å få bedre tid til bloggen min, prøve å få tatt fine bilder, og oppdatere dere oftere enn det jeg har gjort. Har vært syk siden påska startet, som vil si en god stund. Men nå når jeg blir bedre, da kommer jeg til å ta mange bilder. Gleder meg allerede. 


I mellomtiden kan dere melde dere på fotokonkurransen min som jeg har gående, den finner du her.

 

Er du med i konkurransen min?

Noen som kan hjelpe meg?

Akkurat nå sitter jeg å prøver å sette inn en header og noen bannere. Men jeg får ikke til, er det noen der ute som er gode på design, som kan hjelpe meg? Hadde blitt kjempeglad da, for jeg plages. Har drevet på med dette hele dagen. 


Er det noen av dere som kan hjelpe meg med dette?

Om det er noen der ute som kan hjelpe, så vil jeg prøve å gjøre noe tilbake. Kanskje en bloggvirdering, linking eller noe i den duren? Kanskje en "premie"?


Sponsetblogg.no

Jeg har akkurat registrert meg på sponsetblogg.no. De hjelper deg å finne en sponsor til bloggen ,og det er helt gratis. Hvis du trykker HER, kan du også registrere deg. Sorry for lite blogging i det siste, har ikke vært meningen. Men jeg har ikke fått til å logge meg inn hos blogg.no før nå, syntes det er utrolig irriterende. Men nå kommer det i allefall flere innlegg framover, for jeg logger meg ikke ut med det første ! 

Har du hatt problemer med blogg.no i det siste?

Nytt design igjen

Nytt design igjen. Det forrige fikk man ikke til å kommentere, så fikk ordnet et gratisdesign fra Ida. Ble utrolig fornøyd nå. Skal bare ordne header og profilbilde så er jeg ferdig. Men først må jeg se 71 grader nord- Norges tøffeste kjendis. Er også med i en konkurranse her. Her kan du vinne et valgfritt Iphone deksel.


Hva syntes du om det nye designet?

Facebook

Bloggen har fått seg en side på facebook, trykk HER for å like bloggen.

Har fått meg en liker knapp her på bloggen dere finner den under her↓


Er veldig ny på dette, skal fikse litt senere. Skal også prøve å fikse på desginet i løpet av uka. Trekker ukas blogg i morgen. Nå skal jeg snart gå å sove, er ikke helt frisk enda.

Ha en fin kveld videre.

Leserne mine

Jeg vil takke alle dere leserne mine. Dere er helt fantastiske. Kommenterer og gir meg tips. Dere er bare helt fantastiske!

For å bli ukas blogg trykk HER!

For å stille meg spørsmål i spørsmålsrunden min trykk HER!

For å stemme i blogg vs blogg trykk HER!

For å komme til min hverdagsblogg trykk HER!

I'm sorry

FÅr ikke blogget mer i dag. Datan går snart tom for strøme, jeg er trøtt, skal sove, skal spise og ser house. Blogger i morgen. God Natt!

Minner dere på

Minner på Blogg Vs Blogg HER

Minner på spørsmålsrunden min HER

Har fått 2 spørsmål, og ingen stemmer på blogg vs blogg. Jeg vet dere kan bedre! Nå stikker jeg til fjells så vi snakkes senere i dag!Nytt på bloggen

Akkurat nå sitter jeg å ordner nytt deisgn på bloggen. Designet har jeg fått fra en annen blogg, og nå utforsker jeg litt foskjellige design. Skal prøve å ha fått ordnet allt ferdig til Mandag. Har ikke fått tatt noen bilder i dag, eller i går. Har vært travelt opptatt. Men lover å oppdatere dere stort i morgen.


Trenger også noen tips. Hvordan innstillig er bra å bruke på månebilder og dagslys himmel bilder? Har Canon EOS 1000D!

Jeg er i sjokk!

Hallo kjære lesere til Silje! ♥Hvis du ikke kjenner meg, kan du titte innom bloggen min her og slenge inn en kommentar. Er desperat for tiden, like før jeg sletter alle innleggene og starter på nytt.. For å bli bedre........Uansett, Silje startet å blogge for en uke siden og har 79 kommentarer, ikke mye mindre enn meg..Og jeg har blogget lenge, flere år. Men har ny blogg da, hahaha. Uansett, hun har jo en bra blogg da.. Hade og takk for meg..Huff, jeg er lol.

- Annabel