52weeks

52 WEEKS #8, part two

Tema: Hat

Dette var forrige ukes tema, og jeg har publisert et annet tema. Men jeg er mest fornøyd med dette, for det andre var mer kjærlighet enn hat. Dette bildet er et selvportrett, tatt nå i kveld. 


Hat er et sterkt ord. En vis person sa en gang: Hat er kjærlighet som har mislykkes. Sterke ord, og sterke meningen. Et annet ordtak på engelsk er: "It's better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not". Hva sier du ?

52 WEEKS #8

Tema: Hat

Dette var forrige ukes tema, men har ikke hatt tid å legge det ut før nå. I morgen kommer også denne ukens 52 weeks, så da er jeg back on track. Ting har begynt å roe seg, og kameraet er i mine hender igjen. Åh, har noen herlige uker forann meg. 

Dette bildet kan vise både kjærlighet og hat. Liker dette bildet så utrolig mye, er tatt på hytteturen forrige helg. Kommer forresten bilder fra den nå senere i dag. Men nå skal jeg på skutertur, så snakkes senere. 

52 weeks #7

Ukens tema: the meal i cooked. 

Dette temaet var for et par uker siden, har rett og slett ikke hatt tid til å ta bilder. Har vært så mye på skolen og i fritiden. Men håper få tatt igjen ukene jeg mangler denne uka. Her er i alle fall week 7, ikke noe bra bare noe jeg slengte sammen, bokstavelig talt! 
Ikke mitt beste bilde, men bedre enn ingenting. Må også få tatt bilde til forrige ukes tema, tror jeg fikk et bra bilde i helga til det. 

52 weeks #6

Ukens tema var sjalusi. For å være ærlig har jeg ikke jobbet så godt med ukens tema, for det har vært mye som har skjedd. Men etter vinterferien så blir det enklere, for da skal jeg ikke jobbe mer etter skoletid. Da blir det litt mer fokus på fotografi, for jeg elsker jo det. 
//Canon EOS 1000D // Tamron 18-200mm// modell: Marie Eriksen

Valgte å tolke ukens tema på denne måten, bare tenk på snehvit og de syv dvergene. Ble meget fornøyd med ukens bilde. Hva syntes du ? 

52 WEEKS #5

Ukens tema var lykke. Hadde ingen ideer da jeg skulle ta bilde i går, så jeg og Marie gikk bare på bergene for å se om vi kom på noe da. Det var -20 og kuling, ikke noe særlig. Hele uka har bestått av kulde og vind, nesten ikke vært varmere enn -20. For øyeblikket er det -27 og kuling her hjemme, men jeg overlever. Så ukens tema ble ikke så sykt gjennomført. Men jeg er fornøyd. 
Hvorfor gjøre alt så komplisert med tårer og sinne, når det eneste du trenger er å smile og være lykkelig? :) 

52 WEEKS #4

Ukens tema var virkelighet, noe som jeg tenkte skulle være veldig enkelt. Jeg hadde en fantastisk ide, men så går jo ikke alltid ting som planlagt. Så jeg måtte improvisere litt, og jeg tok bilde i går. Jeg valgte å ha med en liten tekst på bilde, for dette er mer som å rømme fra virkeligheten. Å få en liten pause fra den, om dere skjønner? 
Hadde to forskjellige type tekst, men valgte denne. Ikke superfornøyd med ukas innsats fra min egen side, men kan si meg litt fornøyd. Snart er det ny uke med nye muligheter. Denne uka får jeg det ganske travelt, men får vell tid å ta bilde, det gjør jeg alltid. Fint med tilbakemeldinger på bilde. 

52 WEEKS #3

Ukens tema: 80'tallet. 

Denne ukens tema valgte jeg å trekke helt ut. Masse farger, stylet hår og masse sminke. Modellen denne uka var Marie, som også var i uke 1. Vi tok bilde på Lørdag, hjemme hos meg. Jeg valgte å satse på alt som hadde med 80'tallet å gjøre, og jeg kan si meg fornøyd. Har ikke hatt tid å redigere det så mye, har vært på crossbanen hele dagen. Lillebror min kjørte sitt første løp i dag, men redigerte i allefall litt. 
//Canon EOS 1000D. Hva syntes du om bildet? 

52 weeks #2

Ukens tema: surrealisme. Denne ukens tema har vært skikkelig vanskelig, har ikke hatt noen ideer på  hva jeg skulle ta bilde av. Eller jeg hadde mange, men klarte ikke gjennomføre de. Derfor fikk jeg ikke det resultatet jeg ville ha, men bedre å ha noe enn ikke noe mener nå jeg. Her er mitt bidrag i allefall. 


Dette var det beste jeg fikk til, men jeg likte det faktisk litt. Ble tatt for et par timer siden da jeg plutselig fikk besøk av noen folk, koselig! Neste uke tror jeg blir fantastisk, så følg med! 

52 weeks #1

Endelig kan jeg fortelle dere hva jeg har holdt på med denne uken. Jeg har da joinet flere andre fotoglade mennesker i et prosjekt som er kalt 52 weeks. Dette er da et prosjekt som går ut over 52 uker, altså et helt år. Hver uke får vi et nytt tema som vi skal ta bilde til. Første ukes tema var da å herme etter et cd cover. Jeg har hatt ganske dårlig tid denne uken, men fikk faktisk tatt et bilde. Modellen min er da bestevenninen min Marie, og hun var kjempeflink! Vi prøvde da ut to cover men endte opp med Adele21! 

Coveret til Adele: 

Mitt cover:

Jeg ble i grunnen veldig fornøyd. Det eneste jeg ikke fikk særlig godt til var skyggene, men shit happens. Jeg valgte å tolke dette bildet på min egen måte, og både jeg og modellen ble veldig fornøyd! Gleder meg allerede til neste uke.