Lenge siden sist

Hei!

Nå begynner det å bli en god stund siden jeg blogget! Ikke siden før skolestart! Jeg er i allefall godt i gang med studiene! Fadderukene var fantastisk morsomme, og klassen min er superkoselig! Jeg har blitt kjent med mange nye mennesker, og alt er bare supert! Trodde ikke jeg skulle like Sogndal så godt som jeg gjør. Blir mye ut i helgene, og skolearbeid i ukene. Jeg har jo helt glemt å blogge, har så mye å gjøre hver dag. Hadde tenkt å søke jobb her, men det blir nok ikke tid før etter jul. Er så utrolig mye sosialt som skjer og skolearbeidet tar sin tid. Til neste uke skal jeg ha gjort ferdig to arbeidskrav og en eksamensskisse! Og enda til skal jeg reise hjem til Alta for første gang på fire måneder i morgen. Det blir kjempebra!

Dette innlegget er skrevet fra iphonen, pcen min har tatt kvelden! Noe som er veldig dumt nå som eksamenstidene kommer og skolepcene er opptatt døgnet rundt!

Kommer med flere innlegg senere, må prøve å restarte og rydde opp i hele pcen, kanskje den ikke slår seg av hele tiden da!

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar