Leikanger

Hei! 

I går tok vi turen til Leikanger. Da var det opp klokken 9 for å gjøre seg klar, for bussen vår gikk 11.30. Da vi kom fram til Leikanger gikk vi til bruktmarkedet som skulle være der, eller sommerfesten som det ble kalt. Vi var der litt tidlig, så vi tok turen innom matbutikken der vi kjøpte oss lunsj før vi gikk til havet for å sitte å spise! Der satt vi i et par timer å nøyt utsikten og bare skravlet. 


Vi bestemte oss for å ta bussen hjem rundt klokken tre, men ingen buss kom. Vi ble heller sittende å se på folk som opptredde på scenen de hadde ordnet til, før vi bestemte oss for å gå til et fyr som vi hadde sett. Det var en utrolig utsikt derfra, og der kunne vi godt tenke oss å sitte i flere timer. Men vi måtte prøve å finne en måte å komme oss hjem på, så det ble bare en snartur dit. 

Vi ble sittende i to timer å vente på bussen, men den kom aldri. Så da søkte vi opp nårtid båten skulle gå, og den gikk ikke før i 19-tiden. Og enda måtte vi gå et godt stykke for å komme oss dit. Men på turen gikk vi på pæreslang. Her er det epletrær, pæretrær og plommetrær overalt. Vi hadde det ganske så morro på turen til kaia. Vi kom fram og da var det enda to timer til båten skulle gå. Så vi ble sittende å tulle og skravle de neste timene. 

Det var utrolig godt å komme tilbake til Sogndal, fire timer etter den opprinnelige planen. Vi skulle egentlig ut i går kveld, men senga fristet mest. Så det ble en rolig seriekveld for meg. Er lenge siden det har vært så godt å slappe av! Nå skal jeg runde av, for jeg burde legge meg! 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar