Framme i Sogndal!

Hele gårsdagen gikk til reising. Vi ankom Gardermoen rundt klokken 17, og der var det tre timers ventetid. De timene gikk til Starbucks, kortspill og skravling. Landet i Sogndal rundt klokken 21, og det er verdens minste, mest sjarmerende flyplass langt oppe på fjellet. Og bussturen inn til Sogndal skuffet ikke. Det er så fint her, elsker plassen! Høye fjell, dyp fjord og fine hus. Hybelen til Marie var også utrolig liten og sjarmerende. Vi bestemte oss for å sove der den første natten, for min hybel var en kilometer unna. Og det er faktisk overaskende lett å dele en liten 90 seng. 


(Sogndal sett fra bussvinduet) 

I dag våknet vi ganske tidlig, så vi bestemte oss for å dra å se på høgskolen. Det vi har merket her er at det er mye opp og ned bakker og trapper. Men det gjør bare plassen enda mer sjarmerende. Vi fikk sett bygget jeg skal være i, og selve hovedbygget. Tok deretter turen videre til min hybel. Virker som jeg er den eneste som har kommet til nå, så det blir spennende å se hvem jeg skal dele kjøkken og bad med. Vi er fem stykker på 2 bad og et kjøkken/stue. 


(Hybelhuset mitt, Elvatunet 6) 

Akkurat nå sitter jeg på hybelen til Marie. Det er her jeg har kofferten min til i kveld, for da kommer familien min kjørende med flyttelasset vårt. Vi har tenkt oss ut å spise hvert øyeblikk før vi må på butikkene å finne noe småtteri til hyblene. 


(Nydelig utsikt da vi spiste lunsj på bryggekanten) 

Dette blir et spennende år, og det har ennå ikke gått opp for meg hvor jeg er, og at jeg skal bli her i fire år. Hjelp! 

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar