Jeg flytter

Hei! 

Jeg har lenge tenkt på å begynne å blogge igjen, og nå som jeg skal flytte tok jeg steget. Jeg har lyst at familien min og vennene skal få lese litt om min nye hverdag som student på en helt fremmed plass. Da jeg og venninen min Marie søkte på skole i Mars ville vi prøve noe nytt. Vi ville dra til en plass vi aldri hadde vært, som ikke var stor, som hadde tett studentmiljø, var billig, der vi ikke kjente noen og en plass nært naturen. Derfor falt valget vårt på Sogndal. Og da vi fikk svar midt i juli så hadde begge kommet inn på førstevalget. Jeg skal begynne på Grunnskolelærerutdanningen for 1-7.klasse, og Marie skal begynne på Fornybar Energi. 

Så i morgen kjører flyttelasset vårt sørover siden mine snille foreldre kunne hjelpe oss. Og jeg og Marie setter oss på flyet klokken 14.45 fra Alta. Det blir utrolig spennende. Vi skal bo på hvert vårt studenthjem der begge to har fått dubletthybel. Dvs at vi deler kjøkken og bad med andre medstudenter. En flott måte å bli kjent med andre på. Grunnen til at vi drar så lenge før skolen begynner er for at vi vil komme oss på plass i hyblene og bli kjent med saftbygda. 

Så dette året blir det nok en del blogging, og det kjenner jeg at jeg gleder meg til! Nå er det på tide å runde av innlegget, for jeg er ikke ferdig å pakke! Hjelp!!!

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar