Jeg er tilbake

Jeg tenkte at jeg skulle prøve å begynne å blogge igjen. Har hatt veldig mye å gjøre de siste månedene, men nå er det endelig ferie. Sitter just nu i Piteå med familien, her har jeg vært en ukeog skal være her ennå en uke til. Jeg husker virkelig ikke hvordan man blogger, haha. Men kan slenge med noen ting som har skjedd. 

Jeg har vært med i russerevyen her i Alta. Noe jeg virkelig ikke angrer på! Har blitt kjent med fantastiske folk, og blitt tryggere på meg selv. 
Påskeferien ble tilbragt i Kautokeino, hadde det utrolig morsomt og fikk opplevd Sirkus Eliassen. Var også litt i Alta, og ble kjent med mange koselige mennesker.
Jeg var på ungdomshelg i Alta med masse samisk ungdom, utrolig koselig!

 

Jeg har vært russ, 17 fantastiske dager med fyll og morroheter.
(Stemningen natt til 1.mai, trenger ikke si mer)  

Jeg har hatt tre skriftlige eksamener, og en muntlig. Og nå er jeg endelig ferdig på videregående skole, og det med generell studiekompetanse. 

Jeg har vært på en trillion grillturer, og koset meg veldig mye med gode venner.

 
Agnes ble 18, og det feiret vi med et smell, i tillegg klarte hun lappen. 

Jeg og Marie dro på venninetur til Praha, utrolig koselig tur fylt med nye minner.

 

Ellers er det sikkert flere ting som jeg ikke kommer på i farta. Har også jobbet utrolig mye, og dagene har ikke gått til annet, men det blir penger av det. Skal prøve å sette meg inn i bloggingen igjen, men kan ikke love noe fast. Noen dager blir det sikkert mer blogging enn andre, men skal prøve å holde dere oppdatert. Til da, så får dere kose dere med bildene! De fleste av bildene er tatt med mobilen, kameraet mitt har støvet ned på rommet de siste månedene. 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar