bloggen min fylte år

Hei! Den 31.desember så fylte bloggen min to år, glemte det helt av den dagen siden jeg ikke var tilgjengelig på pc. Men syntes allikevell jeg skulle nevne det! I to år har jeg skrevet ned mine tanker, og tatt bilder. Det er faktisk to år siden foto ble veldig interessant for meg, og derfor startet jeg denne bloggen, selv om den ikke er så utrolig mye fotorelatert for øyeblikket. 

Dette var de fire første bildene på bloggen min, selvsagt var det nordlysbilder! Og selv om jeg ikke har vært så aktiv på bloggfronten det siste halvåret så vil jeg beholde bloggen, og jeg vil fortsette å blogge i noen år til. Er så koselig å ha dette å se tilbake på, og det er derfor jeg blogger. Så dere må nok bare holde ut med meg noen år til. Hvem vet, kanskje jeg blir en 70 år gammel blogger, som sitter å blogger om middagen min til slutt! Det hadde vært noe? 

3 kommentarer


ingerslilleverden.blogg.no
-09.01.2013 kl:01:02


Hipp hipp! Gratulerer. To år går sinnsykt fort...

Nydelige bilder. Må være en opplevelse å få sett det i RL :)
lillebenedikte
-09.01.2013 kl:02:49


Gtratulerer med bloggens 2 års dag! :)
Emmieverlasting/Jeanette
-09.01.2013 kl:15:02


Gratulerer med 2-års dag! :o) Foto og blogging hører sammen for meg også. startet og blogge for å ha et sted å gjøre av bildene , og så har de bare ballet på seg.o)

Skriv en ny kommentar