Mitt 2012: juli-desember

Juli

Var på ferie en uke i Piteå med familien, tanter, onkler, søskenebarn og noen flere. Kjempekoselig uke med mye gocar kjøring med Molandfamilien! 


Var på hyttetur med gode venner da jeg kom hjem

Gikk til Haldde med mamma og Agnes

Var på lavvuturer med gode venner flere ganger, kjempemorsomt! 

Gikk til Ongajavri med familien+Agnes. 

Var mange timer i Kåfjord på besøk hos Vilde, vi var også oppe i kobberverket. 

August: 

Tilbragte en helg i dalen hos Marie. Kjempemerkelig, men koselig helg. Skjedde veldig mye som ikke burde ha skjedd, men når jeg tenker over det den dag i dag så var det ganske morsomt! Skjedde i allefall en ting som forandret mitt syn, på alt egentlig! 

Var mye ute med vennine mine, var internasjonalt marked her i Alta, og jeg lagde middager til familien.Jeg hadde en del å tenke på, og lot frustrasjonen min gå utover kameraet mitt. 

Brukte flere timer på å vandre på fjellet, både alene, med familie og med venner 

Jeg tilbragte et døgn i elva med Vilde++ og var enda mer på lavvuturer

Skolen begynte, og vi jeg var for andre gang den sommeren på Haldde, denne gangen med hele skolen

Jeg var mye ute med bestefar å plukket multebær, og noen kveldsturer med mamma å plukket blåbær/multebær

Jeg tok mange bilder av endurokjørerne her hjemme, da de hadde treninger. 

September

Dette var måneden da jeg ble 18 år, endelig var tiden her til jeg skulle bli myndig! 

Vi arrangerte overaskelsesbursdag for Mariell som ble 18 år. 

Jeg tok teorien, og klarte den på første forsøk! 

Jeg tok enda flere bilder under endurotreningene

Jeg var enda mer på fjellet, åh som jeg savner sommeren. Var så lett å springe en tur på fjellet om man hadde mye å tenke på og ville vekk fra folk. Jeg hadde fotoshoot med en gjeng jenter hjemme, og det var kjempekoselig! 

Endelig ble jeg 18 år, åh! Hadde en sykt stor feiring med masse folk, det var supermorsomt! Som jeg savner den kvelden!! 

Oktober

Jeg hadde oppkjøring, og jeg klarte det! ÅH, for en herlig følelse å ha lappen, og ikke være avhengig av andre for å komme meg noen plass siden jeg bor så langt utenfor Alta. 

Helga etter jeg klarte lappen stakk jeg og en gjeng andre ungdommer til Tromsø på NSR-U møte, kjempekoselig helg, ble kjent med så mange mennesker. Og min første tur ute på nyen natterstid, og da var vi i ølhallen på samefest! Kjempemorsomt! Tlbragte mange dager og netter i Alta siden jeg hadde klart lappen, og var på en del fester. Supermorsomt! 

November

Breaking Dawn part two hadde premiere, beste filmen! 

Vi feiret at Mari ble 18, og det startet med pizza og vin før resten av folket kom! 

Crosstreningen begynte, og kameraet ble tørket støv av. 

Årets første russekro med temaet halloween, fun! 

Desember

Adventstiden kom, jeg fikk meg ny jobb på Prix i Gakori og der tilbragte jeg så og si alle dagene i Desember. Jobber utrolig mye etter skolen, i helgene+ at det var fullt opp med skolearbeid. Julegavene skulle kjøpes inn, og vi hadde temadag på skolen. Det ble også avholdt koftedag på Alta VGS, noe som fikk store overskrifter i media. Jeg feiret jul hjemme med familien, var litt ute med gode venner siden min ene kompis var kommet hjem, og det ble litt drikking(les:mye). Også ble nyttårsaften feiret på fjellet, sittende på skuteren å se på raketter. Kjempekoselig avsluttning på et fint år! Alt i alt har året 2012 vært et år med mange nye erfaringer, og jeg har virkelig lært mye om livet dette året. Ikke bare har jeg blitt myndig, men jeg har lært meg om hva livet handler om, og hva jeg vil! Så 2012 har vært et av de bedre årene i mitt liv, og nå har jeg tatt imot 2013 med åpne armer og håper det blir like bra som 2012! 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar