I'm here again

Hei! Har nesten glemt hva blogging er. Har hatt veldig mye å gjøre i det siste ,så bloggen har blitt litt nedprioritert. Men Np skal jeg ha tid igjen, i allefall å få inn et par innlegg i uken, og gjøre ferdig utfordringen. Har hatt mye med skole og jobb, så tiden har ikke strekt til. Men fikk en liten pause fra skolen i helga som var, noe som var kjempedeilig. (bildene i dette innlegget er litt i forskjellig størrelse pga mobil og kameraet mitt gir forskjellige størrelser. 

Var på nattpremieren på Twilight breaking dawn part 2 natt til fredag, og jeg må si at det var den beste filmen av alle filmene som har kommet ut. Trist at dette var siste film, er helt fasinert av Twilight. Elsker filmene, og bøkene. 

Fredag var jeg i bursdag hos Mari, som feiret 18-årsdagen sin. Vi koste oss med vin og pizza i begynnelsen av kvelden, var kjempekoselig. Etterhvert kom det litt flere folk, og vi koste oss med mer god mat, og litt i koppen. Ble litt drama utover kvelden, men blir ikke fest før dramaet kommer fram, men vi koste oss videre uansett, og hadde fokuset på bursdagsbarnet. 


(eneste bilde jeg har fra fredagskvelden) 

Lørdag brukte jeg til å slappe litt av, var egentlig i rimelig god form etter fredagskvelden. Pakket etterhvert sammen tingene mine og fikk kjørt inn til Alta. Skulle nemlig i bursdag igjen på kvelden/natten til Roy Yngve som ble 25, sammen med Marie. Dro først i familiebursdagen på RIL-huset, og etterhvert ble det fest der på kvelden. Kjempemorro, og fikk danset meg varm i løpet av kvelden/natten. Kjempemorsom fest, og det var veldig vellykket, uten så mye drama. Dagen etter var det duket for familiemidddag hos bestemoren til Marie med slekta deres. Kjempekoselig gjeng, likte meg veldig godt der. Vi fikk servert kjempegod middag og dessert. Så var det videre til min tante å spise ribbe og dessert der også. Alt i alt, var det en kjempebra helg! Men fikk ikke slappet så mye av, så var veldig sliten når uken begynte igjen. Men nå er det heldighvis helg igjen snart, og da drar jeg kanskje en tur på hytta for å få slappet av. Gleder meg! 

Hvordan har din uke vært? 

 

Én kommentar


Lisasinblogg
-22.11.2012 kl:10:49


Liiker! ha en fin dag vidre, gjerne delta på linkerunden min :)

Skriv en ny kommentar