syv ting om meg

Dag 1- syv ting om meg

♥ Jeg er veldig pratsom, og er nesten aldri stille. Er heller ikke så veldig sjenert, så jeg oppnår lett kontakt med andre mennesker. 

♥ Jeg begynte å interessere meg for foto da jeg fikk mitt første digitalkamera i 2008, og det tok av da jeg fikk mitt første speilreflekskamera julen 2010. Nå har jeg et Canon EOS 550D, så har jobbet meg oppover. 

♥ Jeg bor på en nedlagt bondegård, og da jeg var yngre hadde vi kyr, høns, griser, hester, katter, hund og kaniner. Nå har vi ingen dyr, og driver heller ikke med gårdsdrift, men vi bor fortsatt på gården. 

♥ Jeg har altfor mye å gjøre om dagene med jobb, skole, venner, familie, skuter, foto, russeavisa og russerevyen. Men klarer ikke være i ro altfor lenge om gangen heller, så er flott at jeg har så mye å gjøre! 

♥ Har så utrolig gode venner som jeg kunne gjort alt for. Har så og si byttet ut hele vennegjengen min de siste årene, men har noen av de gamle ennå. Er så utrolig takknemlig for at jeg har fått blitt kjent med alle disse herlige menneskene. 

♥ Jeg er veldig kresen når det kommer til mat, er så utrolig mye jeg ikke liker eller tåler. 

♥ Jeg fester generellt veldig mye, men har roet kraftig ned, og har begynt å fokusere på trening og skole. 


 

Var det noe av dette dere visste om meg? 

 

Én kommentar


lillebenedikte
-08.11.2012 kl:19:51


Fine fakta ;)

Skriv en ny kommentar