Hvem er jeg?


Mitt navn er Silje Hanssen

Jeg er født 27.September 1994, noe som vil si at jeg er 18 år gammel

Jeg bor i Finnmark, Alta, Mathisdalen for å være nøyaktig.

Jeg går siste året Realfag,Studiespesialisering på Alta VGS. Noe som vil si at jeg er rødruss til våren.

 

Jeg er en positiv og sprudlende jente, som (nesten) alltid er blid. Jeg liker ikke å tenke negativt på ting, jeg prøver heller å finne det positive i ting. Jeg er utrolig nysgjerrig, og jeg er ikke særlig sjenert. Jeg elsker å le, og det går ikke en dag uten at jeg smiler og ler.

Jeg har blå/grå/grønne øyne, det varier på hvordan lyset er. Håret mitt er av fargen brunt. Jeg har hatt både lilla, rødt, blondt, svart og brunt hår, og jeg elsker å prøve ut nye frisyrer. Akkurat nå har jeg sidecut. Jeg står 161 cm over bakken. Jeg har alltid vært ganske lav ,men jeg er fornøyd.

Jeg er samisk, og jeg snakker samisk. Familien min er innlandssamer fra Kautokeino, noe jeg er stolt over. Når man tenker over det er jeg en del av urfolket i Norge, ganske morsomt å tenke på. Mamman min er fra Talvik, og der har jeg bodd et par år da jeg var yngre, før jeg begynte på skolen. Ellers har jeg bodd i Mathisdalen med min mamma, pappa og lillebror, hvor jeg enda bor. 

Jeg har en helt utrolig familie, og en herlig vennegjeng som jeg alltid kan regne med. Har en bestevennine som heter Marie, og vi holder sammen i tykt og tynt. 

Jeg har alltid vært glad i å snakke, og å lese bøker. Elsker å lese bøker, kan lese i flere timer hver dag. Jeg blir også ganske fort fasinert over serier som Gossip girl, Pretty little liars, walking death. Jeg bor i skogen, noe som er bra siden jeg er et naturmenneske. Kjører utrolig mye snøskuter, og det er min store hobby. Elsker også å fotografere og jeg fikk mitt første speilrefleks jula 2010. Er ellers ganske sosial av meg, og jeg er ikke redd for å feile. Da er det bare å prøve igjen.

Den siste tiden har jeg fokusert mye på samer. Jeg er med i NSR, og i Alta har vi nå startet Alta Samiske Ungdomsforening. I denne foreningen er jeg nestleder, og det er noe som er utrolig spennende. 

"Det er i motbakke det går oppover", og det har jeg lært meg, og "Ingenting er så galt at det ikke er godt for noe".

For å kontakte meg/følge meg:

E-post: Siljehanssen2010@gmail.com

Facebook: Silje Hanssen

Twitter: photohanssen

Instagram: Siljehanss1

 Er det noe mer du lurer på? 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar